z Biura Obsługi Klienta - Multimedia Polska Oddziału w Gorzowie Wlkp.
Z podziękowaniem za miłą, szybką, kulturalną obsługę, Życzę również ...więcej uśmiechniętych klientów, Zadowolenia z pracy, ... z dodatkiem do zadowolenia.
Może to Cię zaskoczy, kulturą, spokojem w tłumaczeniu zawiłości niezrozumiałych dla osób o różnym poziomie"pojmowania". Przykład:..starsza pani całkowicie "niekumata"...dziewczyna z MM tłumaczyła z iście anielską cierpliwością ok 20 minut zasady działania pakietu ofert, i wybierała nie to co tej klobiecie się zdawało, że będzie dobre, tylko to co potrzebne ...nie wcisnęła jej pakietu w całości (nie sprzedała od razu) ale doradzała, wypisała wszystko na kartce...i poradziła zastanowić się i przedyskutować z rodziną(!!!) co "kupić, zadzwonić i powiedziała, że poracownik sam moze do niej przyjść, nie musi sie fatygować. Po zakończeniu skwitowała tylko ( w wymianie zdań z koleżanką obok: " ... jak myślisz, chyba dobrze doradziłam kobiecie ..." Nie jak w takich przypadkach ...(znamy to"słownictwo") Dla mnie to profesjoonalizm na wysokim poziomie. Nie wiem jak w innych miastach. Nie chcialem pisać dlaczego, by nie poczytano tego jako reklamę ale pytanie ...było troszkę "prowokujące". Dogodzić można dziś zwykłą uczciwością, kulturą obsługi i szacunkiem dla starszej osoby. Niby niewiele ale jak przyjemnie. Pozdrawiam Janek
jeśli pozwolisz to i ja sie przyłączę do tych pozdrowień :) mało juz takich ludzi , ale dobrze że wogole jeszcze są :)))) a tak nawiasem mówiąć to mam nadzieję że osobiscie też podziekowałeś tym paniom i im przełożonym ;))
Z przyjemnościa przeczytałam Twoje pozdrowienia...potem ogarnął mnie smutek.Bardzo chciałabym by było to normą a nie powodem do podziękowań.Czasami widzę na twarzach pań i panów w różnych urzędach miny zniecierpliwienia a nawet słyszę uwagi w stylu;to przecież oczywiste. Jak piszesz;Dogodzić można dziś zwykłą uczciwością, kulturą obsługi i szacunkiem dla starszej osoby. Niby niewiele ale jak przyjemnie ,dlaczego to nie jest normą? Oczywiście to nie jest pytanie do Ciebie,po prostu głośno pomyślałam. Basia
A nie sądzisz, że większą "efektywność" uzyskałbyś pisząc taki list i podziękowanie do przełożonych owych pań ? :))) No i moze szybciej uzyskałyby ten "dodatek do zadowolenia" :)))
Widać niezbyt uważnie czytacie: to ni dotyczyło mnie , Więc jak mogę dziękować za kogoś(?). Ponadto przyczyna jest dośc złożona...od[powiedziałem Wam poza tym na GG. Chyba przyznacie mi rację. Janek
przeczytane uważnie :) a racji nie przyznaję , bo............ miał byś problem :)) " bo kto ma rację , stawia obiad i kolację " , a tak poważnie to też na gg ;)))))pozdrawiam cieplusioo:)))
Przesyłam tą drogą :
Wszystkim Paniom
z Biura Obsługi Klienta - Multimedia Polska
Oddziału w Gorzowie Wlkp.
Z podziękowaniem za miłą, szybką, kulturalną obsługę,
Życzę również ...więcej uśmiechniętych klientów,
Zadowolenia z pracy, ... z dodatkiem do zadowolenia.
Janek
a co one tak ci dogadzaja ze im oficjalnie dziekujesz??
p.s : ja tez tak chcem:)
Może to Cię zaskoczy, kulturą, spokojem w tłumaczeniu zawiłości niezrozumiałych dla osób o różnym poziomie"pojmowania". Przykład:..starsza pani całkowicie "niekumata"...dziewczyna z MM tłumaczyła z iście anielską cierpliwością ok 20 minut zasady działania pakietu ofert, i wybierała nie to co tej klobiecie się zdawało, że będzie dobre, tylko to co potrzebne ...nie wcisnęła jej pakietu w całości (nie sprzedała od razu) ale doradzała, wypisała wszystko na kartce...i poradziła zastanowić się i przedyskutować z rodziną(!!!) co "kupić, zadzwonić i powiedziała, że poracownik sam moze do niej przyjść, nie musi sie fatygować. Po zakończeniu skwitowała tylko ( w wymianie zdań z koleżanką obok: " ... jak myślisz, chyba dobrze doradziłam kobiecie ..." Nie jak w takich przypadkach ...(znamy to"słownictwo")
Dla mnie to profesjoonalizm na wysokim poziomie. Nie wiem jak w innych miastach.
Nie chcialem pisać dlaczego, by nie poczytano tego jako reklamę ale pytanie ...było troszkę "prowokujące".
Dogodzić można dziś zwykłą uczciwością, kulturą obsługi i szacunkiem dla starszej osoby. Niby niewiele ale jak przyjemnie.
Pozdrawiam
Janek
jeśli pozwolisz to i ja sie przyłączę do tych pozdrowień :) mało juz takich ludzi , ale dobrze że wogole jeszcze są :)))) a tak nawiasem mówiąć to mam nadzieję że osobiscie też podziekowałeś tym paniom i im przełożonym ;))
Z przyjemnościa przeczytałam Twoje pozdrowienia...potem ogarnął mnie smutek.Bardzo chciałabym by było to normą a nie powodem do podziękowań.Czasami widzę na twarzach pań i panów w różnych urzędach miny zniecierpliwienia a nawet słyszę uwagi w stylu;to przecież oczywiste.
Jak piszesz;Dogodzić można dziś zwykłą uczciwością, kulturą obsługi i szacunkiem dla starszej osoby. Niby niewiele ale jak przyjemnie , dlaczego to nie jest normą?
Oczywiście to nie jest pytanie do Ciebie,po prostu głośno pomyślałam.
Basia
A nie sądzisz, że większą "efektywność" uzyskałbyś pisząc taki list i podziękowanie do przełożonych owych pań ? :))) No i moze szybciej uzyskałyby ten "dodatek do zadowolenia" :)))
mam nadzieję ze tak własnie postapił :))
Widać niezbyt uważnie czytacie: to ni dotyczyło mnie , Więc jak mogę dziękować za kogoś(?). Ponadto przyczyna jest dośc złożona...od[powiedziałem Wam poza tym na GG. Chyba przyznacie mi rację.
Janek
przeczytane uważnie :) a racji nie przyznaję , bo............ miał byś problem :)) " bo kto ma rację , stawia obiad i kolację "
, a tak poważnie to też na gg ;)))))pozdrawiam cieplusioo:)))