Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Niech żyje ukochany wódz Kim Ir Tusk

• Autor: bahus Data: 2007-10-25 16:07:31

Czy wiecie, że w Irlandii wszystkie bilety w kierunku Polski są wykupione na 1/2 roku naprzód? Irlandia się pożegna z cudem ekonomicznym. ON u nas nastanie pod przewodnictwem jedyne słusznej partii PO i naszego ukochanego Kim Ir Tuska wodza nad wodzami, a opozycję się skieruje do jedynego właściwego miejsca...kamieniołomów
    Bahus

W tym wątku można TYLKO oddać cześc naszemu przywódcy...inne teksty będą ocenzurowane (czytaj wywalone)

• Autor: izabelj Data: 2007-10-25 16:09:08

oo i tu polityka nastala:)

• Autor: bahus Data: 2007-10-25 16:10:39

Tak i to "na poważnie".
    Bahus

• Autor: Bodek Data: 2007-10-25 16:29:09

dobra -- skoro wykupione z irlandii -- to sprawdz w droga strone :) pewnie na rok :) hahahahah :) pozdr...:)

• Autor: bahus Data: 2007-10-25 16:34:39

Bodek bo będzie "ciach ciach" cenzury. Tu ma być tylko pozytywnie i czołobitnie, jak tego d******cja wymaga.
    Bahus

• Autor: Bodek Data: 2007-10-26 01:58:56

hahahahaha :) moze i tak jest :) ze tylko widza przyloty :):):):) hahaahahaha

• Autor: mint Data: 2007-10-25 17:17:49

Na wesolo............( glos na cala pare......, i najezdzac myszka na osoby....),
    http://www.tuskwars.com/

• Autor: Animozja Data: 2007-10-26 10:08:49

Użytkownik mint napisał w wiadomości:
    > Na wesolo............( glos na cala pare......, i najezdzac myszka na
    > osoby....), http://www.tuskwars.com/

Nie mam dźwięku, niestety, ale sam obraz... o, rany!

• Autor: Janek Data: 2007-10-25 17:48:31

Nie walę w ... dziób szefa brygady, która przychodzi mi dom remontować.
     Daję mu trochę czasu, pytam, nalegam ... Odczekam ...
     A potem, nie patrzę na barwy,nawet na kolor ubioru, ani na krój. Walę wtedy na odlew, z obu rąk w pycho.
    Jak trzeba to i nogi uruchamiam.
    Kazik-Janek

P.S.
    A i też dnia  nie chwalę przed zachodem słońca.
    K-J

• Autor: kokliko Data: 2007-10-26 17:51:48

Mozna tez sprzedac skore z niedzwiedzia zanim sie poszlo na polowanie.
    A gdyby sie okazalo, ze w rewirze brak niedzwiedzi to dac skore z kozy i
    wmowic, ze to inna odmiana niedzwiedzia.
    Ale dlaczego nie zrobiles bahusie tego wpisu na politycznym forum takiej
    na przyklad wirtualnej Polski, tam sie az roi od takich sentencji, jak chocby
    ta ktorej nadales tytul Twojemu watkowi.
    Z Jankiem zgadzam sie w 100 procentach.

• Autor: bahus Data: 2007-10-26 23:21:24

A myślisz, że ja się nie zgadzam? Otóż powiem Ci w zaufaniu, że się zgadzam....ale prześmiewcą być, wcale nie znaczy coby w garncu przedniego miodu ogon zamoczyć, a gorzkości sobie przydawać
    Bahus

• Autor: kokliko Data: 2007-10-28 02:50:33

No to czekam na te przesmiewcze watki w przednim miodzie. Oj bahusie, bahusie, to forum jest
    jednak zdyscyplinowane i nikt, juz to chyba zauwazyles po wpisach , sie nie odwazy, tak samo
    jak sie nie odwazal "podczas".Nawet kiedy miod, dla poniektorych wydawal sie gorzki, ale to juz
    sprawa "poniektorych". A nawet jak bardzo slodki, to tez nie wyrazili.
    Wydawalo mi sie, ze rola moderatora,w zadnym przypadku nie moze byc rola przesmiewcy.

• Autor: Janek Data: 2007-10-28 10:09:06

Użytkownik kokliko napisał w wiadomości:
    > No to czekam na te przesmiewcze watki w przednim miodzie. Oj bahusie, bahusie,
    > to forum jestjednak zdyscyplinowane i nikt, juz to chyba zauwazyles po
    > wpisach , sie nie odwazy, tak samojak sie nie odwazal
    > "podczas".Nawet kiedy miod, dla poniektorych wydawal sie gorzki, ale
    > to juzsprawa "poniektorych". A nawet jak bardzo slodki, to tez nie
    > wyrazili.Wydawalo mi sie, ze rola moderatora,w zadnym przypadku nie moze byc
    > rola przesmiewcy.

Kokliko, "podczas" nie wypadało przyłożyć żadnej ze stron, a po ...nowemu nie ma jeszcze za co (chociaż znalazłoby się parę kwiatków ), a tamtemu, niedługo znajdzie sie za co, chociaż też już i jest tego.
    Co do roli prześmiewcy, to uważasz, że moderatorzy to są tylko "Maryśkami" do posługi w naszym bałagańskim świecie W-Żetowym.
    To było zartem.

A teraz poważnie:

Jesteś typowym przedstawicielem zgniłego kapitalizmu, przesiąkniętym burżuazyjnymi nawykami, którymi mówimy NIE, pełną mocą naszych piersi i strun głosowych, jesteśmy wyzwoleni spod komunuiistycznej cenzury i nie pozwolimy na narzucanie nam zamordyzmu przez karły reakcji. Jeszce raz NIE.
    NIech żyje wolność słowa. ...Szczególnie na Wielkim Żarciu.

Janek

• Autor: bahus Data: 2007-10-28 14:23:06

Oj tak Janku...i dodam jeszcze: niech żyją wszyscy na WŻ i wszyscy spoza WŻ... niech żyją, niech żyją, niech żyją. A najbardziej niech żyje nasz ukochany wódż Kim Ir Tusk
    Bahus

• Autor: Janek Data: 2007-10-28 15:24:41

A tak poważniej, ...czemu porównujesz go do takiego szowinistycznego debila?

• Autor: bahus Data: 2007-10-28 18:13:46

A skąd wiesz, że to ta sama osoba? Czyż to jedem Kowalski na świecie?
    Bahus

• Autor: bahus Data: 2007-10-28 13:20:37

Moderatorem jestem "służbowo", ale to mi nie przeszkadza ( i nie powinno) prywatnie być również "zwykłym" użytkownikiem forum.
    Bahus

• Autor: Janek Data: 2007-10-28 15:27:14

Tak, tylko nie ma kto "władzy" czasem dać po nosie...kuna, do d**** z taką "demokracją".
    Janek

• Autor: bahus Data: 2007-10-28 18:29:21

Jak wiesz forum to, jest prywatne i bezpłatne. Więc jedyną metodą na "władzę" jest pożegnać się ze stroną. (jeśli oczywiście nie odpowiada czyimś gustom). To tak jakbyś chciał w prywatnej fabryce dać po nosie właścicielowi lub członkom zarządu. Nikt nigdzie nie napisał, że nasze forum jest w pełni demokratyczne. Dopóki jednak nie postępujesz niezgodnie z regulaminem to nic Ci nie grozi. Ale niestety, na kształt i część formalną Wielkiego Żarcia niestety nie masz wpływu. Możesz co najwyżej mieć "głos" doradczy.
    Bahus

PS. Zawsze możesz się odwołać do "naczelnego" czyli Pampasa.

• Autor: kokliko Data: 2007-10-29 01:18:33

Przepraszam, ja juz to przezylam, dokladnie te same slowa, a bylo to w Palacu Mostowskich:"my rzadzimy, a jak ci  nie odpowiada to wypier.....).
    No i wypierdo.....am. A teraz udaja, ze to mialo byc do smiechu.
    Wiec odwoluje sie do  Naczelnego, niech ustali gdzie sie konczy smiech, gdzie zaczyna radosc, a gdzie przesmiewactwo, a gdzie demokracja skoro bezplatna, to i  bez zadnego
    wplywu na takowaz.Czy demokracja bezplatna oznacza brak demokracji? No bo tak by wynikalo z poprzedniego wpisu.

• Autor: ekkore Data: 2007-10-29 07:41:14

Demokracja demokracją a strona ma właścicieli...i to oni mają decydujace zdanie. A Bahus do nich należy... My sobie mozemy podyskutować...

• Autor: alman Data: 2007-10-29 08:10:26

Taaaaaak??????? od kiedy? nie wiedziałam!!! myślałam, że Wkn i Pampas są jedynymi współwłaścicielami............

• Autor: ekkore Data: 2007-10-29 08:26:32

od dosyć dawna - było o tym kiedys na forum

• Autor: emik Data: 2007-10-28 21:07:17

Po jedynie słusznej polityce Kim Ir Dack'a x2 następuje jedynie słuszna polityka Kim Ir Dack'a x 1 a jedynie słuszna polityka Kim Ir Tuska nastąpi  mam nadzieję, bo na razie to " atakują klony" jak spiewa Big Cyc. A na bilety do Polski ci co chcą to się doczekają.

Przejdź do pełnej wersji serwisu