Czesc Jutro chce upiec ciasto drozdzowe z wisniami i teraz pomyslalam ze moge zrobic takze z budyniem smietankowym tylko pytanie czy to razem wyjdzie czy tak mozna ??
Julcia nie wiem czy razem wyjdzie ale piekłam juz kołacz z budyniem (ugotowanym wcześniej) i wyszedł bardzo dobry, myślę, że jak dodasz do budyniu wiśnie to też wyjdzie; życzę powodzenia
Oczywiście, że wyjdzie. Ja właśnie jutro będę piekła drożdżówkę z budyniem i wiśniami. Na surowe ciasto rozsmarowujesz budyń, na budyń owoce i kruszonka, no i hop do piekarnika.
Czesc
Jutro chce upiec ciasto drozdzowe z wisniami i teraz pomyslalam ze moge zrobic takze z budyniem smietankowym tylko pytanie czy to razem wyjdzie czy tak mozna ??
Pozdrawiam
Juciaaa
Julcia nie wiem czy razem wyjdzie ale piekłam juz kołacz z budyniem (ugotowanym wcześniej) i wyszedł bardzo dobry, myślę, że jak dodasz do budyniu wiśnie to też wyjdzie; życzę powodzenia
Oczywiście, że wyjdzie. Ja właśnie jutro będę piekła drożdżówkę z budyniem i wiśniami. Na surowe ciasto rozsmarowujesz budyń, na budyń owoce i kruszonka, no i hop do piekarnika.
Małe pytanko,czy budyn może być jeszcze cieply?W lodówce mam nocną drożdżówkę,może też zrobiłabym z owocami i budyniem.
ja dawałam ciepły budyń na surowe ciasto, przykrywałam surowym ciastem a potem dopiero posypka
Dzięki.jutro rano do kawy będzie nowe ciasto.
oki to dzis pieke drozdzowe z budyniem i wisienkami dzieki wielkie:)
No i zaspałam,ciasto juz jest,ale na ugotowanie budyniu troszke brakowalo czasu...ale ja to jeszcze zrobię.