Przecudne te liscie, czy widoki na nich sa namalowane farbami, jesli tak to jakimi? Co dzieje sie z liscmi jak wyschna ( a moze juz sa suche?) i z widokiem na nich. Cudne, cudne i jeszcze raz cudne, gratuluje talentu!!!
Przepiękne, cudowne, prześliczne...aż słów brakuje. Baaaaaaaardzo mi się podobają. Nie potrafię malować wogóle, a co dopiero na liściach i do tego takie widoczki. Jesteś bardzo utalentowana, a można u Ciebie...zamówić jakiś obrazek? :)))
Oczywiście , że można :-D Napisz do mnie jaki widoczek najbardziej Cię interesuje :-D Mój adres jest w ustawieniach, ale tutaj też mogę go podać : joaida@op.pl Pozdrawiam :-D
Tak sobie po cichu myślalam, że już dawno nie pokazywałaś nam swoich MAŁYCH dzieł sztuki, a tu taka niespodzianka!!!! Jak zwykle cuudowne...i jaszczurka(salamandra?) także!!! Czekam na zimowe pejzaże....;-)))))
Dopiero dzisiaj zobaczyłam i zaniemówiłam....... brak słów. Czy te liście są prawdziwe, bo aż trudno w to uwierzyć. A co zimą czy takie cuda powstają na bombkach?
Liście są prawdziwe, ususzone. Zimą maluję zimowe pejzaże, ale...też na liściach :-D Na bombkach nie maluję, tylko na liściach, kamieniach, no i rzadko (ale się zdarza) na papierze. Bombki są kruche, bałabym się wysyłać je pocztą. Cieszę się, że Ci się podobają :-D
Tak, próbuję malować na kamieniach żaby, żółwie i jaszczurki. Tylko, że kamienie trudniej znaleźć i przynieś to domu niż liście. Muszą to być otoczaki, a więc gładkie, a o takie trudno w miejscowości, w której mieszkam :-D
O żesz... No poprostu, brak mi słów.... Od niedawna bywam na forum, więc nie znam Twoich wcześniejszych prac, ale sądząc po komentarzach innych uzytkowników zawsze wzbudzają one podziw. W pierwszej chwili myślałam, że to powycinane i ładnie wkomponowane w liście pocztówki, ale gdy zorientowałam się, że to jednak rękodzieło to mnie zatkało Gratuluję talentu i jak inni czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam Dorota.
jakie piękne cudeńka !! słyszłam kiedyś o jednej pani (to była jakiś reportaż telewizyjny) która takie listki sprzedawała oprawione w ramkach to nie przypadkiem Ty? jeśli nie to pomyśl o tym można nieźle zarobić a z takim talentem to bedą schodzić jak świeże bułeczki !! pozdrowionka
Już pisałam w poprzednim Twoim wątku, że masz wyjątkowy talent, pokazuje twoje liście wszystkim moim znajomym,, są zachwyceni, jeszcze raz Ci gratuluje zdolności, pozdrawiam danka
I jeszcze ja - wierna fanka Twoich lisci !!!! - jak zawsze podziwiam i raz jeszcze GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie wszystkie Twoje prace - jak już kiedyś pisałam - mam zapisane w swojej galerii pod nazwą : Liście Dady :):):) Pozdrawiam niezmiennie serdzecznie - Elek :)
Zawsze podziwiamTwoje liście. Prawdziwe dzieła. Zdaje sobie sprawę z ich kruchości. Jak Ty je Dada konserwujesz, by nie straciły swej formy? Czy te Twoje dzieła sprzedajesz? cieplutkie pozdrowienia ABA
Dziękuję za miłe słowa Fatycznie liście są kruche, ale niczym ich nie konserwuję. Są już ususzone, więc nie zmieniają kształtu. Po prostu trzeba je włożyć w ramkę ze szkłem. Sprzedaję je na bardzo znanym portalu internetowym, a także prywatnie. Gdybym chciała je wszystkie zatrzymać, nie starczyłoby mi miejsca w domu Pozdrawiam :-D
A mi ........po raz kolejny szczęka opadła na buciki .................troche to potrwa jak zwykle zanim ją podniose .....kolejne cudowne liscie ......gratuluję .................i dziekuje za mozliwosc zobaczenia czegoś cudownego po raz kolejny . pozdrawiam i czekam na wiecej ntakich widoków Krystyna
Trochę jesieni na liściach...choć ( jak na razie ) nie mam ich za dużo.
Tak szybko opadają liście, że nie nadążam :-DDD
No i na koniec jedna malutka jaszczurka...:-D
Mam nadzieję, że będą się podobały, a może ktoś jeszcze pochwali się tutaj swoimi pracami?
Ale to jest śliczne!!!!!!
Liście są bardzo piękne,już od dawna jestem fanką twoich prac.
To bardzo, bardzo miłe słowa :-D
Śliczne sa te Twoje prace. Może zdradzisz jak to robisz?
To jest prześliczne,jak to zrobiłas?
Przecudne te liscie, czy widoki na nich sa namalowane farbami, jesli tak to jakimi? Co dzieje sie z liscmi jak wyschna ( a moze juz sa suche?) i z widokiem na nich. Cudne, cudne i jeszcze raz cudne, gratuluje talentu!!!
Dziękuję, cieszę się :-D
Liście są już ususzone, maluję na nich farbami akrylowymi.
Prześliczne te listeczki...
Oczywiście , że można :-D
Napisz do mnie jaki widoczek najbardziej Cię interesuje :-D
Mój adres jest w ustawieniach, ale tutaj też mogę go podać : joaida@op.pl
Pozdrawiam :-D
piękne te obrazki.ja tez bym byla zainteresowana.pozdrawiam
przepiękne pozwoliłam sobie dodać je do swojej galerii
Chyba nie muszę pisać jak bardzo się cieszę ?
Pozdrawiam.
Dada, juz troche tęskniłam do twoich liści :))) te nowe prace są REWELACYJNE. Dzieki za radość i zachwyt dla oczu :))))
Takie słowa, to jak zwykle miód na moje serce :-D
Dziękuję!
Już mam ...i jak zwykle...:-))...
i dziękuję.
Janek
Cieszę się :-D
Przepiekne listeczki! Ten ostatni jest wyjatkowo wyjatkowy i nie pytaj dlaczego...:)))
Nie zapytam ;-D choć oczywiście chciałabym wiedzieć dlaczego...;-DDD
Tak sobie po cichu myślalam, że już dawno nie pokazywałaś nam swoich MAŁYCH dzieł sztuki, a tu taka niespodzianka!!!! Jak zwykle cuudowne...i jaszczurka(salamandra?) także!!! Czekam na zimowe pejzaże....;-)))))
Dziekuję :-D Postaram się niedługo pokazać coś z zimowych pejzaży :-D
Pozdrawiam.
Liście są przepiękne. To istne dziela sztuki.
Jak zwykle jestem pełna podziwu, co jeden obrazek to ładniejszy, wszystkie bym chciała mieć!
Jak zwykle cieszę się ogromnie :-DDD
Dopiero dzisiaj zobaczyłam i zaniemówiłam....... brak słów. Czy te liście są prawdziwe, bo aż trudno w to uwierzyć. A co zimą czy takie cuda powstają na bombkach?
Liście są prawdziwe, ususzone.
Zimą maluję zimowe pejzaże, ale...też na liściach :-D
Na bombkach nie maluję, tylko na liściach, kamieniach, no i rzadko (ale się zdarza)
na papierze.
Bombki są kruche, bałabym się wysyłać je pocztą.
Cieszę się, że Ci się podobają :-D
Dada, dziękuję za przesłane liście, w realu są jeszcze ładniejsze
pięknie je zapakowałaś.
Pozdrawiam
Cieszę się, że przesyłka dotarła bezpiecznie i w całości , i że jesteś zadowolona
Pozdrawiam serdecznie
Liście są przepiekne ! Już zapisalam w specjalnym folderze gdzie mam już poprzednie.
Jaszczurka ciekawa.Nowy pomysł ?
Tak, próbuję malować na kamieniach żaby, żółwie i jaszczurki.
Tylko, że kamienie trudniej znaleźć i przynieś to domu niż liście.
Muszą to być otoczaki, a więc gładkie, a o takie trudno w miejscowości, w której mieszkam :-D
Sliczne sa te zabcie wraz z niesmialym zolwiem ;)
Pocieszasz mnie, ale i tak dzięki
Jak bym chciala Cie pocieszyc to zrobilabym to osobiscie, po prostu jak mowie, ze sa slicznusie to oznacza jedno - chce je miec!
No to NAPRAWDĘ się cieszę
O żesz...
No poprostu, brak mi słów....
Od niedawna bywam na forum, więc nie znam Twoich wcześniejszych prac, ale sądząc po komentarzach innych uzytkowników zawsze wzbudzają one podziw.
W pierwszej chwili myślałam, że to powycinane i ładnie wkomponowane w liście pocztówki, ale gdy zorientowałam się, że to jednak rękodzieło to mnie zatkało
Gratuluję talentu i jak inni czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam Dorota.
Dziękuję
Cieszę się ogromnie.
Kiedy będę miała coś nowego, to z pewnością pokażę.
Pozdrawiam.
jakie piękne cudeńka !! słyszłam kiedyś o jednej pani (to była jakiś reportaż telewizyjny) która takie listki sprzedawała oprawione w ramkach to nie przypadkiem Ty? jeśli nie to pomyśl o tym można nieźle zarobić a z takim talentem to bedą schodzić jak świeże bułeczki !! pozdrowionka
sorki nie zobaczyłam wcześniejszych komentarzy i widzę że interes się rozwija, to tylko pozostaje mi pogratulować talentu
Nie...to nie ja...
Ale dziękuję za miłe słowa
Już pisałam w poprzednim Twoim wątku, że masz wyjątkowy talent, pokazuje twoje liście wszystkim moim znajomym,, są zachwyceni, jeszcze raz Ci gratuluje zdolności, pozdrawiam danka
Chyba nie muszę pisać jak bardzo cieszą mnie Twoje słowa
Pozdrawiam serdecznie :-D
I jeszcze ja - wierna fanka Twoich lisci !!!! - jak zawsze podziwiam i raz jeszcze GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiscie wszystkie Twoje prace - jak już kiedyś pisałam - mam zapisane w swojej galerii pod nazwą : Liście Dady :):):)
Pozdrawiam niezmiennie serdzecznie - Elek :)
Oczywiście ogromnie się cieszę z tego powodu
Pozdrawiam równie serdecznie
jestem zachwycona, oczarowana i zakochana w tych liściach. Proszę o wiecej !!!!!!!!
Na razie tyle z nowości ...
Cieszę się, że Ci się podobają.
Pozdrawiam.
dada mogę liczyc na coś z zimowych pejzaży? ten wiatrak wspaniały...idę zalicytowac
Cieszę się ooooooooogromnie
To pierwsze zimowe pejzaże, myślę, że jeszcze trochę ich przybędzie.
No mam nadzieje, bo mnie sie tez podobaja, zdolna kobieto :)))
Cieszę się...
Pozdrawiam serdecznie
Gratuluję talentu i cierpliwości. Twoje dzieła są przepiękne!!!
Dziękuję, bardzo się cieszę
Pozdrawiam.
Zawsze podziwiamTwoje liście. Prawdziwe dzieła. Zdaje sobie sprawę z ich kruchości. Jak Ty je Dada konserwujesz, by nie straciły swej formy?
Czy te Twoje dzieła sprzedajesz?
cieplutkie pozdrowienia
ABA
Dziękuję za miłe słowa
Fatycznie liście są kruche, ale niczym ich nie konserwuję.
Są już ususzone, więc nie zmieniają kształtu.
Po prostu trzeba je włożyć w ramkę ze szkłem.
Sprzedaję je na bardzo znanym portalu internetowym, a także prywatnie.
Gdybym chciała je wszystkie zatrzymać, nie starczyłoby mi miejsca w domu
O czasu do czasu oglądam Twoje prace i zawsze tak samo mnie zatyka...podziwiam precyzję wykonania...i w ogóle ...słów brakuje.
Pozostaje mi tylko gorąco podziękować
Jestem pełna podziwu. Przeslicznie:)
Ja też podpisuję się pod wszystkimi pochwałami. Liście jak zwykle zachwycające. Gdyby takie rosły na drzewach, to chyba bym zamieszkała na drzewie :-)
Nic tak nie cieszy, jak takie miłe słowa...dziękuję
Jak zwykle cudowne))
Pozdrowienia od mojej mamci,która również z podziwu wyjśc nie może;
Dziękuję, cieszę się i oczywiście pozdrawiam również Ciebie i Twoją mamcię :-)
A mi ........po raz kolejny szczęka opadła na buciki .................troche to potrwa jak zwykle zanim ją podniose .....kolejne cudowne liscie ......gratuluję .................i dziekuje za mozliwosc zobaczenia czegoś cudownego po raz kolejny .
pozdrawiam i czekam na wiecej ntakich widoków
Krystyna
A mnie - po raz kolejny szczęka opada kiedy czytam takie komentarze
Naprawdę ogromnie się cieszę i pozdrawiam