Dziś, zrobiłam niespodziankę swojemu synkowi. Poz ważnej uroczystości w przedszkolu zaniosłam dzieciakom taki oto torcik. Szczerze mówiąc były zachwycone :-))
Czułki, hmm nie wiem jak to fachowo się nazywa, ale kupiłam to w pasmanterii, an stoisku 'moje hobby". Czarny barwnik kupiłam w sklepie internetowym www.tortownia.pl stamtąd też wzięłam pomysł na tę biedronkę.
Aloiram, droga moja rówieśniczko, tort powalający na kolana! Nie mam pojęcia, jak się takie cuda robi,wierzch to chyba masa marcepanowa,ale jak wyczarowałaś takie kolorki??
Dziś, zrobiłam niespodziankę swojemu synkowi. Poz ważnej uroczystości w przedszkolu zaniosłam dzieciakom taki oto torcik. Szczerze mówiąc były zachwycone :-))
Cudny!!!! Prawie jak żywa :)))) Jak się robi takie cuda?
Biedronka cudna,myśle tylko z czego te czółka zrobione i jakie to barwniki bo czarnego jeszcze nie spotkałam.
Czułki, hmm nie wiem jak to fachowo się nazywa, ale kupiłam to w pasmanterii, an stoisku 'moje hobby". Czarny barwnik kupiłam w sklepie internetowym www.tortownia.pl stamtąd też wzięłam pomysł na tę biedronkę.
cos pieknego naprawde super!!!
super
Śliczny torcik -
I ja również :)))))
Super !!! Napisz jaki smak ma tort, jakimi masami przekładałaś?
Był to klasyczny biszkopt, przełożony śmietaną z brzoskwiniami, a druga to poprostu galaretka.
tak jak pisałam wyżej barwniki kupiłam na stronie http://wielkiezarcie.com/przepis5121.html
Naprawdę śliczna biedroneczka!!! Gratuluję!!!!
jaka śliczna jak żywa
swietna biedrona :):)
A ja tak nie potrafię. Nawet gdybym kupiła barwniki, moja biedronka przypominałaby raczej rozdeptanego żuka niż Twojego ślicznego owada.