Od kilku dni nie moge się zalogowac na swoje konto zuza.Nie działa nic- dostaję informacje,że nie ma takiego użytkownika.nie mam dostępu ani do swoich przepisów,ani do ulubionych.Musiałam założyć nowe konto zeby uzyskać wskazówki co mam robić.Licze jak zawsze na waszą wspaniałą pomoc.
Jeżeli logowałaś się po 6 listopada 2006 (tak mi się wydaje, że to ta data) a przed majem 2007 twoje konto zniknęło w wyniku awarii. Gdybyś wcześniej zauważyła to - była szansa na odzyskanie przepisów z kopii w googlach - ale teraz na tych miejscach są już inne rzeczy.
Nic nie rozumiem.Awaria była jakis czas temu- jeszcze 5 dni temu z moim kontem było wszystko ok.,,Wdeptywałam" tu kilka raz w ciągu dnia.W moim komputerze był foramtowany dysk- może to miało wpływ na konto.Sama nie wiem.W każdym razie moje przepisy są na stronie- wystarczy wpisać ,,zuza".
Dzieki ekkore!Pampas musi być na prawdę bardzo zajęty, bo z opcji ,,napisz do nas"skorzystałam już 4 dni temu i odzewu nie ma.Dziwi mnie tylko infor.od appetity,że widziala zalogowane konto ,,zuza" i to w dodatku z sierpnia- a ja jestem tu codziennie.
zuza konto zakładała - tak jak podała apetita, a ostatni raz się logowała dzisiaj rano o godzinie 9,54. Ma wstawione 19 przepisów, wystawiła 55 komentarzy i otrzymała 125. Pasuje do Ciebie? A Pampas ma strasznie dużo pracy w pracy - sam mówił. Więc pewnie rzadziej zagląda
Być może chodzi o ustawienia w przeglądarce, ja miałam kiedyś to samo wystarczyło coś zmienic w ustawieniach i było ok. Niestety nie mogę poratować, bo ja na tym się nie znam, mąż to naprawiał, a jego nie ma :-(
Od kilku dni nie moge się zalogowac na swoje konto zuza.Nie działa nic- dostaję informacje,że nie ma takiego użytkownika.nie mam dostępu ani do swoich przepisów,ani do ulubionych.Musiałam założyć nowe konto zeby uzyskać wskazówki co mam robić.Licze jak zawsze na waszą wspaniałą pomoc.
zuza ja miałam to samo zaraz po awari serwera. takwięc nie było innej rady
i z shiry stałam się shirają . Chyba zostaje ci nowy nick...
to byłoby straszne
Jeżeli logowałaś się po 6 listopada 2006 (tak mi się wydaje, że to ta data) a przed majem 2007 twoje konto zniknęło w wyniku awarii. Gdybyś wcześniej zauważyła to - była szansa na odzyskanie przepisów z kopii w googlach - ale teraz na tych miejscach są już inne rzeczy.
Nic nie rozumiem.Awaria była jakis czas temu- jeszcze 5 dni temu z moim kontem było wszystko ok.,,Wdeptywałam" tu kilka raz w ciągu dnia.W moim komputerze był foramtowany dysk- może to miało wpływ na konto.Sama nie wiem.W każdym razie moje przepisy są na stronie- wystarczy wpisać ,,zuza".
napisz do Pampasa - on coś poradzi. Bo tutaj pewnie teraz rzadziej zagląda- strasznie zarobiony jest
Aktualnie wśród zalogowanych użytkowników WŻ jest zuza (data logowania 2006.08.06 przepisw 16) może to twoje konto???
a konto zuza jest - ze wszystkimi przepisami. Tym bardziej napisz do Pampasa - może coś się pokićkało z hasłem. Tutaj tylko on pomoże
Ekkore, jak mogę skontaktować się z pampasem???
Na dole każdej strony masz "napisz do nas" - na pewno dojdzie. Poza tym adres jestteż podany w profilu Pampasa
Dzieki ekkore!Pampas musi być na prawdę bardzo zajęty, bo z opcji ,,napisz do nas"skorzystałam już 4 dni temu i odzewu nie ma.Dziwi mnie tylko infor.od appetity,że widziala zalogowane konto ,,zuza" i to w dodatku z sierpnia- a ja jestem tu codziennie.
Konto takie istnieje data PIERWSZEGO logowania to 2006.08.06
zuza konto zakładała - tak jak podała apetita, a ostatni raz się logowała dzisiaj rano o godzinie 9,54. Ma wstawione 19 przepisów, wystawiła 55 komentarzy i otrzymała 125. Pasuje do Ciebie?
A Pampas ma strasznie dużo pracy w pracy - sam mówił. Więc pewnie rzadziej zagląda
Wszystko pasuje- to na 100% moje konto, ale mozlwość zalogowania się jest zerowa.Nie wiem kompletnie o co chodzi.
Być może chodzi o ustawienia w przeglądarce, ja miałam kiedyś to samo wystarczyło coś zmienic w ustawieniach i było ok. Niestety nie mogę poratować, bo ja na tym się nie znam, mąż to naprawiał, a jego nie ma :-(