Forum

Gawędy o jedzeniu

Ulubione a forum

• Autor: kiiri Data: 2007-10-27 15:28:23

Czy myslicie ze warto by bylo zalozyc taka opcje - Ulubione w forum - bo czesto poruszane sa ciekawe problemy, podawane przydatne porady i niestety z biegiem czasu znikaja one w otchlaniach serwera :) Trudno je ponownie znalezc, a tak mozna by bylo sobie zaznaczac watki nas interesujace. Pozdrawiam, Aga

• Autor: ekkore Data: 2007-10-27 18:04:12

Mnie ten pomysł się podoba, szczególnie taka opcja przydałaby się w poradach kuchennych i gawędach o jedzeniu. Tam jest wiele porad, które umykają z biegiem czasu, tym bardziej, że nie potrafimy sobie przypomnieć tematu głównego, aby znaleźć przez wyszukiwarkę. Ciekawe czy jest to technicznie wykonalne. I co na to Pampas i Wkn

• Autor: makusia Data: 2007-10-27 18:44:29

świetny pomysł , ja teraz zaznaczam jako ciekawe , ale jak mozna by było dodać do ulubionych to by było super ;))

• Autor: ekkore Data: 2007-10-27 19:17:56

a jak zaznaczyć jako ciekawe?

• Autor: Ulam Data: 2007-10-27 19:49:10

Ja również uważam to za dobry pomysł. Pozdrawiam Ula

• Autor: leszek Data: 2007-10-27 20:16:16

Ja również przyłączam się do pytania ekkore jak zaznaczyć jako ciekawe i również uważam jak przedmównice,że dobrze by było żeby można było wpisać niektóre wątki do ulubionych 

• Autor: krysia64 Data: 2007-10-27 21:09:15

Hmmmmmmmmmmmmm.....................
    Ciekawe ......znaczy zaznaczyć  w polu (kratce v) .......i kliknąć na ,,oznacz".......i tam jest opcja ,,ciekawe" .........................innej mozliwosci nie ma ................no chyba że sie myle to mnie poprawcie ....bo chyba o to chodziło makusi
    pozdrawiam

• Autor: kiiri Data: 2007-10-27 21:15:00

Tak, ta funkcja jest bardzo przydatna ale niestety te tematy na ktore nikt sie nie wypowiada i tak jest ciezko po jakims czasie wyszukac, czy moze jest tam opcja pokaz ciekawe? 

• Autor: ekkore Data: 2007-10-27 21:17:09

To mam - ale poza ptaszkiem w okienku jak zaznaczyłam nic się działo. Więc myślałam, że może jakaś specjalna funkcja

• Autor: ekkore Data: 2007-10-27 21:18:42

Już wiem jak to działa. zaznacza się jako ciekawe a potem obok jest pokazuj wątki - wybrać odznaczone

• Autor: ekkore Data: 2007-10-27 21:21:35

jak kliknęłam najpier pokazuj odznaczone, podtem zaznaczyłam jako ciekawe to wątki zrobiły mi się czerowne (za pierwszym razem nie). I jak znowu kliknęłam pokasz odznaczone wszystkie inne zniknęły, a został ten oznaczony. W sumie to jakaś forma ulubionych.

• Autor: krysia64 Data: 2007-10-27 21:31:35

droga  Ekko .................a może poprostu dodać  stronke już otwartą z danym tematem  .........do ulubionych .................
    i wyszukiwarka sama juz załatwi temat / o ile ten chyba nie zejdzie z serwera /
    ja tak robie i nie mam problemu

Przejdź do pełnej wersji serwisu