Czy myslicie ze warto by bylo zalozyc taka opcje - Ulubione w forum - bo czesto poruszane sa ciekawe problemy, podawane przydatne porady i niestety z biegiem czasu znikaja one w otchlaniach serwera :) Trudno je ponownie znalezc, a tak mozna by bylo sobie zaznaczac watki nas interesujace. Pozdrawiam, Aga
Mnie ten pomysł się podoba, szczególnie taka opcja przydałaby się w poradach kuchennych i gawędach o jedzeniu. Tam jest wiele porad, które umykają z biegiem czasu, tym bardziej, że nie potrafimy sobie przypomnieć tematu głównego, aby znaleźć przez wyszukiwarkę. Ciekawe czy jest to technicznie wykonalne. I co na to Pampas i Wkn
Ja również przyłączam się do pytania ekkore jak zaznaczyć jako ciekawe i również uważam jak przedmównice,że dobrze by było żeby można było wpisać niektóre wątki do ulubionych
Hmmmmmmmmmmmmm..................... Ciekawe ......znaczy zaznaczyć w polu (kratce v) .......i kliknąć na ,,oznacz".......i tam jest opcja ,,ciekawe" .........................innej mozliwosci nie ma ................no chyba że sie myle to mnie poprawcie ....bo chyba o to chodziło makusi pozdrawiam
Tak, ta funkcja jest bardzo przydatna ale niestety te tematy na ktore nikt sie nie wypowiada i tak jest ciezko po jakims czasie wyszukac, czy moze jest tam opcja pokaz ciekawe?
jak kliknęłam najpier pokazuj odznaczone, podtem zaznaczyłam jako ciekawe to wątki zrobiły mi się czerowne (za pierwszym razem nie). I jak znowu kliknęłam pokasz odznaczone wszystkie inne zniknęły, a został ten oznaczony. W sumie to jakaś forma ulubionych.
droga Ekko .................a może poprostu dodać stronke już otwartą z danym tematem .........do ulubionych ................. i wyszukiwarka sama juz załatwi temat / o ile ten chyba nie zejdzie z serwera / ja tak robie i nie mam problemu
Czy myslicie ze warto by bylo zalozyc taka opcje - Ulubione w forum - bo czesto poruszane sa ciekawe problemy, podawane przydatne porady i niestety z biegiem czasu znikaja one w otchlaniach serwera :) Trudno je ponownie znalezc, a tak mozna by bylo sobie zaznaczac watki nas interesujace. Pozdrawiam, Aga
Mnie ten pomysł się podoba, szczególnie taka opcja przydałaby się w poradach kuchennych i gawędach o jedzeniu. Tam jest wiele porad, które umykają z biegiem czasu, tym bardziej, że nie potrafimy sobie przypomnieć tematu głównego, aby znaleźć przez wyszukiwarkę. Ciekawe czy jest to technicznie wykonalne. I co na to Pampas i Wkn
świetny pomysł , ja teraz zaznaczam jako ciekawe , ale jak mozna by było dodać do ulubionych to by było super ;))
a jak zaznaczyć jako ciekawe?
Ja również uważam to za dobry pomysł. Pozdrawiam Ula
Ja również przyłączam się do pytania ekkore jak zaznaczyć jako ciekawe i również uważam jak przedmównice,że dobrze by było żeby można było wpisać niektóre wątki do ulubionych
Hmmmmmmmmmmmmm.....................
Ciekawe ......znaczy zaznaczyć w polu (kratce v) .......i kliknąć na ,,oznacz".......i tam jest opcja ,,ciekawe" .........................innej mozliwosci nie ma ................no chyba że sie myle to mnie poprawcie ....bo chyba o to chodziło makusi
pozdrawiam
Tak, ta funkcja jest bardzo przydatna ale niestety te tematy na ktore nikt sie nie wypowiada i tak jest ciezko po jakims czasie wyszukac, czy moze jest tam opcja pokaz ciekawe?
To mam - ale poza ptaszkiem w okienku jak zaznaczyłam nic się działo. Więc myślałam, że może jakaś specjalna funkcja
Już wiem jak to działa. zaznacza się jako ciekawe a potem obok jest pokazuj wątki - wybrać odznaczone
jak kliknęłam najpier pokazuj odznaczone, podtem zaznaczyłam jako ciekawe to wątki zrobiły mi się czerowne (za pierwszym razem nie). I jak znowu kliknęłam pokasz odznaczone wszystkie inne zniknęły, a został ten oznaczony. W sumie to jakaś forma ulubionych.
droga Ekko .................a może poprostu dodać stronke już otwartą z danym tematem .........do ulubionych .................
i wyszukiwarka sama juz załatwi temat / o ile ten chyba nie zejdzie z serwera /
ja tak robie i nie mam problemu