Witam serdecznie.Mam problem,niewiem jak zamiescic adres internetowy w moim przepisie,ktory odnosi sie do mojego innego przepisu.Czy ktos moze mi wyjasnic jak to zrobic?
Vitaj ^^ Pewnie mówisz o hiperłączu, a wstawia się to normalnie. Po prostu piszesz sobie jakieś słowo, np. w Twoim przypadku może to być nazwa tego innego przepisu, zaznaczasz to słowo LPM i wtedy klikasz na 5 ikonkę od prawej w środkowym rzędzie - powinno to być 'Wstaw/Edytuj link'. Tam wklejasz adres stronki, do której chcesz się odnieść. To tyle. Jeżeli za bardzo nie pomieszałam, to powinnaś sobie poradzić. Powodzenia ^.-
Podam Ci może jeszcze prosty przykładzik ^^ W TYM miejscu będzie odnośnik do strony google.pl. Jak pisałam wcześniej, zaznaczasz, klikasz na odpowiednią ikonkę i wklejasz adres. Wybierasz sobie jedną z opcji - otwieranie w tym, bądź nowym oknie. Po kliknięciu na 'Wstaw' omawiane słowo powinno przybrać kolor niebieski - to znak, że pojawiło się już hiperłącze. Tyle na ten temat. Myślę, że teraz jest to bardziej jasne i przejrzyste ^^
Witam serdecznie.Mam problem,niewiem jak zamiescic adres internetowy w moim przepisie,ktory odnosi sie do mojego innego przepisu.Czy ktos moze mi wyjasnic jak to zrobic?
Vitaj ^^ Pewnie mówisz o hiperłączu, a wstawia się to normalnie. Po prostu piszesz sobie jakieś słowo, np. w Twoim przypadku może to być nazwa tego innego przepisu, zaznaczasz to słowo LPM i wtedy klikasz na 5 ikonkę od prawej w środkowym rzędzie - powinno to być 'Wstaw/Edytuj link'. Tam wklejasz adres stronki, do której chcesz się odnieść. To tyle. Jeżeli za bardzo nie pomieszałam, to powinnaś sobie poradzić. Powodzenia ^.-
Podam Ci może jeszcze prosty przykładzik ^^
W TYM miejscu będzie odnośnik do strony google.pl. Jak pisałam wcześniej, zaznaczasz, klikasz na odpowiednią ikonkę i wklejasz adres. Wybierasz sobie jedną z opcji - otwieranie w tym, bądź nowym oknie. Po kliknięciu na 'Wstaw' omawiane słowo powinno przybrać kolor niebieski - to znak, że pojawiło się już hiperłącze. Tyle na ten temat. Myślę, że teraz jest to bardziej jasne i przejrzyste ^^