Torty wspaniałe ale komentarze wstawia sie pod przepisem jeśli o to ci chodziło :-) Tu na forum oczywiście jest to tez dozwolone. Ale z tytułu wątku odniosłam wrażenie że właśnie o komentarz do przepisu ci chodzi więc trzeba go wstawić bezpośrednio pod przepisem :-) POZDRAWIAM SERDECZNIE !
Zdjęcia ładne - wstaw je jako komentarz do przepisu, bo na forum za kilka dni znikną na dalszych stronach i każdy następny, kto chciałby zrobić ten tort nie będzie widział tych cudów.
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości: > Zdjęcia ładne - wstaw je jako komentarz do przepisu, bo na forum za kilka dni > znikną na dalszych stronach i każdy następny, kto chciałby zrobić ten > tort nie będzie widział tych cudów.poza tym przepis przenoszę do galerii.
to tort z 28.06.2006 roku z urodzin mojej córki a te torty są zpierwszych urodzin moich moich kochanych wnucząt bliźniaków
Torty wspaniałe ale komentarze wstawia sie pod przepisem jeśli o to ci chodziło :-) Tu na forum oczywiście jest to tez dozwolone. Ale z tytułu wątku odniosłam wrażenie że właśnie o komentarz do przepisu ci chodzi więc trzeba go wstawić bezpośrednio pod przepisem :-) POZDRAWIAM SERDECZNIE !
Zdjęcia ładne - wstaw je jako komentarz do przepisu, bo na forum za kilka dni znikną na dalszych stronach i każdy następny, kto chciałby zrobić ten tort nie będzie widział tych cudów.
poza tym przepis przenoszę do galerii.
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> Zdjęcia ładne - wstaw je jako komentarz do przepisu, bo na forum za kilka dni
> znikną na dalszych stronach i każdy następny, kto chciałby zrobić ten
> tort nie będzie widział tych cudów.poza tym przepis przenoszę do galerii.
Czegoś nie "załapałem"?
Janek
miało być wątek...