Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Niech żyje ukochany wódz Kim Ir Tusk >>BIS

• Autor: Janek Data: 2007-10-30 15:11:55

Nie będę zadawał pytania o kompetencjach, zadam tylko jedno pytanie:
    Czy wklepanie na zakończenie żartobliwego (nie zawsze!) pytania gifka >>>...... <<<jest uznawane dopiero przez Ciebie, Bahusie, za dowcip, zart?
    Jeśli tak, to z Twom poczuciem humoru coś jest nie za bardzo., tak jak myślałem. Moim błędem jest (było!!!)to, że właśnie nie wkleiłem "uśmiechniętego pyszczka Bahusa". No cóż moja wina. Gdybym wiedział, że żart trzeba Tobie zaznaczać...
    Co do wyjaśnień na GG, ...wolę tutaj wyjaśnić. Już raz rozmowa na GG skończyła się niezbyt przyjemnie, przynajmniej dla mnie.
    Czy niezrozumienie przez Ciebie mojego postu, to był powód do zamknięcia wątku.
    Uważam, że nie ale głos nie należy do mnie, to tylko pytanie.
    Piszę dopiero teraz, ponieważ dziś dopiero usunięto mi drobna awarię komputera.
    Teraz żart:
    Chyba jednak to prawda stara jak świat: nie żartuj z władzą, bo albo w pysk dostaniesz, albo cię posadzą.......
    ...oczywiście w stylu niżej podpisanego
    Pozdrawiam i zapraszam na piwo zupełnie poważnie teraz, jak będziesz przejeżdżał przez Gorzów Wlkp.
    Janek

• Autor: Janek Data: 2007-10-31 09:03:28

Proszę o zamkniecie tego wątku, ponieważ nie lubię głupich wpisów.
    Tematem nie jeste jedynowałdztwo Właścicieli Wielkiego Żarcia, a jedynie brak poczucia humoru Bahusa.

Nie mogę dopuścić do tego aby ktokolwiek (!!) swoimi , w dalszym ciągu (!!!), głupimi i nieprzemyślanymi wypowiedziami doprowadzał do awantur na WŻ.

Dziękuję.
    Pozdrawiam wszystkich trzeźwo i logicznie myślących, z pominięciem wyraźnym awanturników obojga płci.
    Janek

• Autor: bahus Data: 2007-10-31 11:44:57

Janku, czynię to z przyjemnością. I wcale mi tu nie chodzi o Ciebie, Twoje poczucie humoru znam i cenię, Nie cierpię jednak ludzi, którzy każdą nadarzającą się okazję wykorzystują do wzniecania burd. Twój wątek zrozumiałem właściwie i na piwo przyjadę, ale bierz kredyt bo na jednym się nie skończy
    Bahus

Przejdź do pełnej wersji serwisu