jako ze hallllooooowweeeennn :) chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia moim kochanym wiedźmom z czatu i nie tylko najlepsze zyczenia :) sto lat i siup za wasze zdrowko :) pamietajcie wlaczac oswietlenie przy ladowaniu :) juz ciemno sie robi popoludniami :) CMOK !!!!! dla was wszystkich:)
hłe hłe ...........nie obchodzę tego święta Halloween............ale za życzenia serdecznie dziękuje jako wiedżma ....a i miłych słów nigdy dość ......... dzięki Bodek za pamięć o swoich wiedżmach
Dzięki, za piękne życzenia... Jako jedna z wiedźm mam nadzieję, że odwiedzisz kiedyś nasz sabacik? Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i reszty:) Hmmmm, będzie co włożyc do kociołka. Taki smaczny kąsek.... Pozdrawiam. CMOK, CMOK!!!
Wiedźmin Bodek głos już zabiera, dziś Hallowen więc wiedźmy zbiera. Nocka ciemna, więc zwraca im uwagi, uważajcie na światła, łamagi. Miotły nie tylko zamiatają, ale również na sabat latają. Łysa Góra dziś je oczekuje, śpieszcie się, niech czasu się nie marnuje. Wiedźmin dużo tutaj gada, cmoki i życzenia Wiedźmom składa. Na apel raźno się stawiły, miotły gotowe, światła naprawiły. Ależ One łase są na życzenia, szykują się raźno, bez mruczenia. Niech One do Ciebie się nie łaszą, jazda na Łysą Górę, niech tam straszą.
Tak?proszę bardzo Gościć was będę I jeśli trzeba pierwsza przybędę Nowinki, wieści wszystko przekażę Wszak jestem tutaj gospodarzem Wróżby i gusła ,to ja wolę Bo jestem wiedżmą od pokoleń Czarownicą z pod Łysicy Latam na miotle po okolicy
Ciebie Lajanie też zapraszam Czy się nie boisz? Ja przestraszam.
jako ze hallllooooowweeeennn :) chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia moim kochanym wiedźmom z czatu i nie tylko najlepsze zyczenia :) sto lat i siup za wasze zdrowko :) pamietajcie wlaczac oswietlenie przy ladowaniu :) juz ciemno sie robi popoludniami :)
CMOK !!!!! dla was wszystkich:)
hłe hłe ...........nie obchodzę tego święta Halloween............ale za życzenia serdecznie dziękuje jako wiedżma ....a i miłych słów nigdy dość .........
dzięki Bodek za pamięć o swoich wiedżmach
Jak kontoler lotów dobrze będzie prowadził to i bez świateł trafimy i sie nie zderzymy :).Siup Twoje zdrówko!!
Dzięki, za piękne życzenia... Jako jedna z wiedźm mam nadzieję, że odwiedzisz kiedyś nasz sabacik? Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i reszty:) Hmmmm, będzie co włożyc do kociołka. Taki smaczny kąsek.... Pozdrawiam. CMOK, CMOK!!!
Pozdrowienia dla wiedzmina a jesli boisz sie latac po ciemku to podsylam Ci dyniowa karoce ;)
Wiedźmin Bodek głos już zabiera,
dziś Hallowen więc wiedźmy zbiera.
Nocka ciemna, więc zwraca im uwagi,
uważajcie na światła, łamagi.
Miotły nie tylko zamiatają,
ale również na sabat latają.
Łysa Góra dziś je oczekuje,
śpieszcie się, niech czasu się nie marnuje.
Wiedźmin dużo tutaj gada,
cmoki i życzenia Wiedźmom składa.
Na apel raźno się stawiły,
miotły gotowe, światła naprawiły.
Ależ One łase są na życzenia,
szykują się raźno, bez mruczenia.
Niech One do Ciebie się nie łaszą,
jazda na Łysą Górę, niech tam straszą.
Brawo ...............
.................właśnien tego brakowało ......dobrego wiersza ..........
Tak?proszę bardzo
Gościć was będę
I jeśli trzeba pierwsza przybędę
Nowinki, wieści wszystko przekażę
Wszak jestem tutaj gospodarzem
Wróżby i gusła ,to ja wolę
Bo jestem wiedżmą od pokoleń
Czarownicą z pod Łysicy
Latam na miotle po okolicy
Ciebie Lajanie też zapraszam
Czy się nie boisz? Ja przestraszam.
hahaha Kawa ja tez rodem z pod Lysicy :)))) to my faktycznie prawdziwe wiedzmy :)))
Bodek dzieki za zyczenia :)))
CMOK dla Ciebie Bodek.........WIEDŹMA.
cmok Bodziu!
CMOK -- teraz wiem jakie modele niektore maja :P:P:P:P:P:P
ja jestem wiedzma spozniona, wpraszam sie do grona wiedzmowatych :)
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> ja jestem wiedzma spozniona, wpraszam sie do grona wiedzmowatych :)
wraszac to ty nie musisz :) bylas jedna z tych pierwszych ktore poznalem osobiscie :P:P:P:P:P:P