Ponieważ na naszym rynku pojawia się coraz więcej tzw. "owoców morza" powstała konieczność utworzenia działu, w którym możnaby umieszczać przepisy dotyczące tych pysznych żyjątek. Zapraszam wszystkich a szczególnie tych, którzy mieszkają w krajach gdzie te przysmaki osiągnęły już wielkie uznanie. Bahus
Bahusie, weszlam w przepisy i nigdzie nie widze "owocow morza" :(( moze cos jednak z moim wzrokiem nie tak ???? Mam dwa przepisy, ktore zdecydowanie nadaja sie do przeniesienia do tego wlasnie nowego dzialu ...... pomocy .....
Ponieważ ... niewykluczoine, ze gdzieś w świecie dziś jest dzień łgarzy do godz 17:45 ............... to ....Prima Aprilis....Luckystar... .............
otwórz "moje" potem "dodaj przepis" na samym dole jest spis działów...jak napiszesz przepis i zaznaczysz między innym "owoce morza" to wtedy pojawi się ten dział w spisie. Dopóki pusty to się nie pojawia Bahus
Bahusie, wlasnie przenioslam z ryb moje 3 przepisy do "owocow morza" tak jak mowiles, no chyba, ze to ma byc nowy przepis dopiero co wklepany (???) I znow wchodze w dzial Przepisy i nie widze dzialu "Owoce Morza" :(( jak to sie dzieje ?? co ja zle robie ??
Wlasnie o to mi chodzi i ciagle mimo, ze je przenioslam, robiac edycje do nowego dzialu to ten dzial sie nie pokazuje na stronie Przepisow. Moze to jest taki dzial - widmo, specjalnie z okazji Hallowen ???
Ponieważ na naszym rynku pojawia się coraz więcej tzw. "owoców morza" powstała konieczność utworzenia działu, w którym możnaby umieszczać przepisy dotyczące tych pysznych żyjątek. Zapraszam wszystkich a szczególnie tych, którzy mieszkają w krajach gdzie te przysmaki osiągnęły już wielkie uznanie.
Bahus
Bahusie, weszlam w przepisy i nigdzie nie widze "owocow morza" :(( moze cos jednak z moim wzrokiem nie tak ???? Mam dwa przepisy, ktore zdecydowanie nadaja sie do przeniesienia do tego wlasnie nowego dzialu ...... pomocy .....
Ponieważ ... niewykluczoine, ze gdzieś w świecie dziś jest dzień łgarzy do godz 17:45 ...............
to ....Prima Aprilis....Luckystar...
.............
otwórz "moje" potem "dodaj przepis" na samym dole jest spis działów...jak napiszesz przepis i zaznaczysz między innym "owoce morza" to wtedy pojawi się ten dział w spisie. Dopóki pusty to się nie pojawia
Bahus
Bahusie, wlasnie przenioslam z ryb moje 3 przepisy do "owocow morza" tak jak mowiles, no chyba, ze to ma byc nowy przepis dopiero co wklepany (???)
I znow wchodze w dzial Przepisy i nie widze dzialu "Owoce Morza" :(( jak to sie dzieje ?? co ja zle robie ??
W Twoich przepisach sa wg "starego układu"
Janek
Wlasnie o to mi chodzi i ciagle mimo, ze je przenioslam, robiac edycje do nowego dzialu to ten dzial sie nie pokazuje na stronie Przepisow.
Moze to jest taki dzial - widmo, specjalnie z okazji Hallowen ???
Ależ jest Lucky kliknij w przepisy otworzy Ci się cała strona. Owoce morza sa w drugiej kolumnie pod napojami bezalkoholowymi a tuz nad pieczywem
:)
dziala :) Owoce sa na o czyli za N heeh
Tak ale w tym czasie co ja pisalam, jeszcze nie bylo nic miedzy napojami a pieczywem :)))