Ludzie wiem, że to w sumie nie tematna tą stronę i to forum, ale muszę się komuś pożalić!!!!! Jestem z chłopakiem już przeszło 4 lata! Wynajmujemy mieszkanie! I zabrali mi go do wojska!!!! czujecie??? Dopiero 3 miesiące tam jest :( a ja nie mam dla kogo gotować łeeeeeeeee co za porażka! Pewnie takich pań jest tu wiele! Serdecznie wszystkie pozdrawiam! Trzymajcie się i wytrwajcie!
No niby leci ten czas już trzy miesiące przeleciały :( a gdzie tam 9 :) Kompoty zrobiłam, ale tylko z nudów bo mało co ten mój chłopek je pije :) hehe, ale i tak się cieszę, że mam z nim kontakt telefoniczny :D a jedzenie w wojsku to im CATERING wozi :) haha jak mu później ugotuje cokolwiek to mi powie feeeeeee :) haha chociaż ode mnie będzie miał bez dodatku BROMU :) :D:D:D
Z tego co wiem to we współczesnym wojsku bromu się już nie podaje. Wręcz przeciwnie. Na każdą przepustkę i na urlop fasuje się viagrę (to w ramach wyprowiantowania) Bahus
A czy służba wojskowa nie trwa czasem 9 miesięcy a te trzy króre pozostają są na służbe nadterminową dla tych co cos przeskrobią sobie.Znajomy własnie wyszedł w niedziele i też był 9 miesięcy,więc zostaje ci czekania jeszcze tylko pół roku.Ale wiem co to znaczy i jak się ten czas dłuży,bo sama to przerabiałam,tylko że mój chłopak był wtedy w wojsku 18 miesięcy.Dopiero teraz sobie uświadomiłam że było to 11 lat temu,ale tan czas leci.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Tak szybko czas minie że nawet sie nie zorientujesz i chłopak juz będzie w domu. Tak nawiasem mówiąc mój mąż był trzy lata w wojsku i tez jakoś to przeleciało. Trzymaj się ciepło Pozdrawiam Małgosia
wytłumacz sobie, że tylko na dobrą stronę idzie. Po wyjściu z wojska nie będzie miał w przyszłości jakichkolwiek kłopotów z pracą. A teraz bardzo często zdarza się, że u nowego pracodawcy musi byc uregulowany stosunek do służby wojskowej. Ilu chłopaków i mężczyzn usiłuje teraz odkręcić swoje zwolnienia z wojska. A 6 miesięcy zleci, że nawet się nie obejrzycie.
Ludzie wiem, że to w sumie nie temat na tą stronę i to forum, ale muszę się komuś pożalić!!!!!
Jestem z chłopakiem już przeszło 4 lata! Wynajmujemy mieszkanie! I zabrali mi go do wojska!!!! czujecie??? Dopiero 3 miesiące tam jest :( a ja nie mam dla kogo gotować łeeeeeeeee co za porażka! Pewnie takich pań jest tu wiele! Serdecznie wszystkie pozdrawiam! Trzymajcie się i wytrwajcie!
No niby leci ten czas już trzy miesiące przeleciały :( a gdzie tam 9 :) Kompoty zrobiłam, ale tylko z nudów bo mało co ten mój chłopek je pije :) hehe, ale i tak się cieszę, że mam z nim kontakt telefoniczny :D a jedzenie w wojsku to im CATERING wozi :) haha jak mu później ugotuje cokolwiek to mi powie feeeeeee :) haha chociaż ode mnie będzie miał bez dodatku BROMU :) :D:D:D
Z tego co wiem to we współczesnym wojsku bromu się już nie podaje. Wręcz przeciwnie. Na każdą przepustkę i na urlop fasuje się viagrę (to w ramach wyprowiantowania)
Bahus
A wogóle był kiedykolwiek podawany?
byl :) na poligonie jak bylem to dolewali do kawy zborzowej:)
A ja słyszlam że to taki "mit" i mam nadzieję Bodku że nie zaszkodziła Ci ta zbożowa z dodatkami
Buniu, na calym swiecie karmi sie zolnierzy roznymi "dodatkami" bez ich wiedzy i zgody....:( brom nie jest najgorszym, na szczescie....
ja kucharzem bylem to nie pijalem :)
A czy służba wojskowa nie trwa czasem 9 miesięcy a te trzy króre pozostają są na służbe nadterminową dla tych co cos przeskrobią sobie.Znajomy własnie wyszedł w niedziele i też był 9 miesięcy,więc zostaje ci czekania jeszcze tylko pół roku.Ale wiem co to znaczy i jak się ten czas dłuży,bo sama to przerabiałam,tylko że mój chłopak był wtedy w wojsku 18 miesięcy.Dopiero teraz sobie uświadomiłam że było to 11 lat temu,ale tan czas leci.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Tak szybko czas minie że nawet sie nie zorientujesz i chłopak juz będzie w domu. Tak nawiasem mówiąc mój mąż był trzy lata w wojsku i tez jakoś to przeleciało. Trzymaj się ciepło Pozdrawiam Małgosia
oj zleci, zleci a potem chciało by się troszkę od niego odpocząć ale już się nie da...ha,ha ha.Pozdrawiam wytrwałości
Niestety nie da sie ale pomarzyć zawsze można
wytłumacz sobie, że tylko na dobrą stronę idzie. Po wyjściu z wojska nie będzie miał w przyszłości jakichkolwiek kłopotów z pracą. A teraz bardzo często zdarza się, że u nowego pracodawcy musi byc uregulowany stosunek do służby wojskowej. Ilu chłopaków i mężczyzn usiłuje teraz odkręcić swoje zwolnienia z wojska. A 6 miesięcy zleci, że nawet się nie obejrzycie.