Witajcie kochani .......ot i co ..... Po raz kolejny potrzeba naszych fluidów...tych dobrych ,serdecznych i ciepłych ....... Tym razem musimy je wysłać do naszej przesympatycznej koleżnki kokliko ........ Byłyśmy umówione na spotkanie w Krakowie ......ale nam sie koleżanka rozchorowała i to dość poważnie ...... Dostała szlaban od lekarza na wszelkie wyjazdy ....... Wyślijmy wsie siły na PARYŻ na naszych czarodziejskich czatowo/czadowych miotełkach ..... co by nam KOKLIKO szybciorem do zdrowia powracała i kolejne spotkanie w odkupieniu straty szykowała. Caly czat i wż uprasza sie o włączenie do akcjii ...... Inguś ....................ZDROWIEJ I NIE DAJ SIĘ !!!!!!!!!!!
I ode mnie również płyną w stronę Ingusi najlepsze fluidy i moc dobrych mysli !!!!!!!!!!!!!!! Kokilko - trzymaj sie dzielnie !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam - Elek
INGO Kochana!!! Zdrowiej nam szybciutko. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Jesteś Zuch-Dziewczynka i zwalczysz to paskudztwo, tylko dbaj o siebie, a z Krakowa płyną ku Tobie dobre fluidy wraz z serdecznymi pozdrowieniami.
Najmilejsi moi, ze wzruszenia sie poplakalam. Dziekuje Wam za tyle ciepla i serdecznosci, a juz szczegolnie teraz. Krysiu, Zosiu i wszyscy ktorych wymienic sie po imieniu nie da, jakim ja cudem trafilam na Was?
oczywiscie ze bede slal po drodze jak bede lecial jutro do szczecina:) calkiem niedaleko padna te fluidy :) hmmm moze cos niecos zrzucimy:) hahaha --- zdrowiej kokliko i widzimy sie w krakowie!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezeli juz usmiechasz sie "w sercu", bo cieszy Cie, ze wywolujesz cieple emocje i wszyscy chca pomoc Ci przesylajac swoje dobre fluidy, to masz polowe sukcesu za soba :-) Teraz bedziesz zdrowiala w magicznym tempie. Ja tez dolaczam do gruby zyczliwych i zasylam Ci wiele swoich cieplych mysli. Usmiechaj sie jak najczesciej. Sciskam serdecznie. Emila.
Z całego serca życzę Ci powrotu do zdrowia, jak to gdzieś kiedyś ktoś śpiewała "..Warszawa jest smutna bez Ciebie ...." , tak 10 11.07 - kokliko - Kraków będzie też po części smucił się bez Ciebie. Na pewno zrobimy dwie rzeczy: pierwsza - słać fluidów nie zaprzestaniemy, a druga - to wypijemy za Twoje zdrowie i to nie jeden raz !!!!! Pozdrawiam. tex55.
Heh weszłam zaintrygowana tytułem..... już myślałam że w naszej książce kucharskiej, kosmetyczne posty wychodzą na temat pudrów, fluidów i podkładów itp :) ........ A do życzeń dla KALIKO również dołączam swoje - dużo zdrówka :),
Witajcie kochani .......ot i co ....
.
Po raz kolejny potrzeba naszych fluidów...tych dobrych ,serdecznych i ciepłych .......
Tym razem musimy je wysłać do naszej przesympatycznej koleżnki kokliko ........
Byłyśmy umówione na spotkanie w Krakowie ......ale nam sie koleżanka rozchorowała i to dość poważnie ......
Dostała szlaban od lekarza na wszelkie wyjazdy .......
Wyślijmy wsie siły na PARYŻ na naszych czarodziejskich czatowo/czadowych miotełkach .....
co by nam KOKLIKO szybciorem do zdrowia powracała i kolejne spotkanie w odkupieniu straty szykowała.
Caly czat i wż uprasza sie o włączenie do akcjii ......
Inguś ....................ZDROWIEJ I NIE DAJ SIĘ !!!!!!!!!!!
Kokliko - wysyłam dobre mysli i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się... :)))))))
I ode mnie również płyną w stronę Ingusi najlepsze fluidy i moc dobrych mysli !!!!!!!!!!!!!!!
Kokilko - trzymaj sie dzielnie !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam - Elek
INGO Kochana!!!
Zdrowiej nam szybciutko. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Jesteś Zuch-Dziewczynka i zwalczysz to paskudztwo, tylko dbaj o siebie, a z Krakowa płyną ku Tobie dobre fluidy wraz z serdecznymi pozdrowieniami.
Najmilejsi moi, ze wzruszenia sie poplakalam. Dziekuje Wam za tyle ciepla i serdecznosci,
a juz szczegolnie teraz. Krysiu, Zosiu i wszyscy ktorych wymienic sie po imieniu nie da,
jakim ja cudem trafilam na Was?
zdrowiej Kokliko :))) pozdrawiam i przesyłam moc pozytywnej energii :)))))
Kokliko przesylam jak najlepsze mysli i mnostwo dobrych fluidow, abys jak najszybciej wyzdrowiala i wrocila do nas...czekamy...
Ja rowniez posylam dobre fluidy. kokliko zdrowka,zdrowka. A w Krakowie połączymy swoje moce.
oczywiscie ze bede slal po drodze jak bede lecial jutro do szczecina:) calkiem niedaleko padna te fluidy :) hmmm moze cos niecos zrzucimy:) hahaha --- zdrowiej kokliko i widzimy sie w krakowie!!!!!!!!!!!!!!!!
Igus, skarbie przesylam Ci wszystko co najlepsze moge, wszystkie moje pozytywne mysli i energie ..... wracaj do zdrowia i do nas ..... czekamy !!!!!!
Ode mnie również wielka paka dobrej energii z życzeniami jak najszybszego powrotu do zdrowia...:)))
Całą falę cieplutkich fluidów wysyłam na czarodziejskiej miotełce forumowej :)
Zdrówka
Kokliko dołączam sie do życzeń powrotu do zdrowia
Jezeli juz usmiechasz sie "w sercu", bo cieszy Cie, ze wywolujesz cieple emocje i wszyscy chca pomoc Ci przesylajac swoje dobre fluidy, to masz polowe sukcesu za soba :-) Teraz bedziesz zdrowiala w magicznym tempie. Ja tez dolaczam do gruby zyczliwych i zasylam Ci wiele swoich cieplych mysli. Usmiechaj sie jak najczesciej. Sciskam serdecznie. Emila.
Zdrowiej nam szybko bo następnym razem Ci nie odpuścimy! Cały czas myslę o Tobie i fluidy ślę intensywnie. Trzymaj sie ciepło! CMOK!!!
Zdrowiej Kokliko, a w spotkaniu i tak będziesz uczestniczyc i nic Cie nie ominie
Z całego serca życzę Ci powrotu do zdrowia, jak to gdzieś kiedyś ktoś śpiewała "..Warszawa jest smutna bez Ciebie ...." , tak 10 11.07 - kokliko - Kraków będzie też po części smucił się bez Ciebie. Na pewno zrobimy dwie rzeczy: pierwsza - słać fluidów nie zaprzestaniemy, a druga - to wypijemy za Twoje zdrowie i to nie jeden raz !!!!! Pozdrawiam. tex55.
Kochana wracaj do zdrowia jak najszybciej,potem bedzie juz tylko lepiej,
całym sercem ślę Tobie moc pozytywnych fluidów,iwona
Wracaj szybko do zdrowia i nie daj się pozdrowienia Malgosia
Heh weszłam zaintrygowana tytułem..... już myślałam że w naszej książce kucharskiej, kosmetyczne posty wychodzą na temat pudrów, fluidów i podkładów itp :) ........ A do życzeń dla KALIKO również dołączam swoje - dużo zdrówka :),