Stoję przed wyborem i zakupem wagi kuchennej. Tyle tego dobra (w internecie), ze już sama nie wiem co wybrać i na co zwracać uwagę - moze podpowiecie ? Lepsza elekroniczna czy taka mechaniczna ?
Mam wagę elektroniczną kupioną w Tesco. Ma szklaną szalkę, udzwig 5 kg, dokładność 1 g ifunkcję tary wyświetlacz LCD i jeszcze jakieś funkcje, których nie używam.Kosztowała mniej niż 60 zł
Hej Ave ja mam wage elektroniczną eldom, i jestem bardzo zadowolona, wczesniej mialam mechaniczna i to nie to samo, ma funkcje tary chyba wszystkie to juz maja, bardzo dokladna +/-1g, lubie wszystko sobie precyzyjnie odmierzyc :-) ale z tego co wiem sa chyba bardziej dokladne, moja liczy tez kalorie, ale z tej opcji nie korzystam. Taka mam. Dzisiaj kupilabym te co pokazala erka ze wzgledu na ilosc miejsca jaka zajmuje, te plaska :-), choc troche droga. Zycze udanych zakupow pozdrawiam aga9999
Dziekuję Wam bardzo za podpowiedzi. Mnie sie tez najbardziej podobają te wagi zajmujące jak najmniej miejsca (ach te ograniczenia szafkowe). Wiem juz w jakim kierunku zwrócić uwgę Ale finanse też nie są mi obojętne. ;)))) Ewa
Stoję przed wyborem i zakupem wagi kuchennej. Tyle tego dobra (w internecie), ze już sama nie wiem co wybrać i na co zwracać uwagę - moze podpowiecie ? Lepsza elekroniczna czy taka mechaniczna ?
Dzien Doberek,
Ja mam wage firmy chyba niemieckiej Soehnle, ta znalazlam na allegro http://www.allegro.pl/item259125262_waga_kuchenna_elektroniczna_soehnle_65055.html, sa naprawde super, maja opcje tara, aha,znalazlam jeszcze ta http://www.allegro.pl/item263189126_waga_kuchenna_elektroniczna_soehnle_page_nowosc.html
PS. dzisiaj napewno wpisze juz ten przepis, Ela
Mam wagę elektroniczną kupioną w Tesco. Ma szklaną szalkę, udzwig 5 kg, dokładność 1 g ifunkcję tary wyświetlacz LCD i jeszcze jakieś funkcje, których nie używam.Kosztowała mniej niż 60 zł
Hej Ave ja mam wage elektroniczną eldom, i jestem bardzo zadowolona, wczesniej mialam mechaniczna i to nie to samo, ma funkcje tary chyba wszystkie to juz maja, bardzo dokladna +/-1g, lubie wszystko sobie precyzyjnie odmierzyc :-) ale z tego co wiem sa chyba bardziej dokladne,
moja liczy tez kalorie, ale z tej opcji nie korzystam. Taka mam.
Dzisiaj kupilabym te co pokazala erka ze wzgledu na ilosc miejsca jaka zajmuje, te plaska :-), choc troche droga.
Zycze udanych zakupow
pozdrawiam
aga9999
Dziekuję Wam bardzo za podpowiedzi. Mnie sie tez najbardziej podobają te wagi zajmujące jak najmniej miejsca (ach te ograniczenia szafkowe). Wiem juz w jakim kierunku zwrócić uwgę Ale finanse też nie są mi obojętne. ;)))) Ewa