Chciałam Wam pokazac co tym razem zrobiłam.Prosze Was o opinie.Czy nie wydaje Wam sie ze napis zrobiłam za wysoko i na dole zostalo za duzo pustego miejsca(ktore głupio wyglada)?
moim zdaniem bardzo piękny. napisik jest jak najbardziej we właściwym miejscu, a boki są przecudne. torcik piekny, delikatny i subtelny pozdrawiam i szczerze gratuluję
Wow! Jestem w głębokim szoku, że coś takiego można zrobić, to jest po prostu piękne! Jestem zachwycona! A że napis nie na środku? Co z tego? To jest dzieło sztuki! a artyście nie zarzuca się, że coś jest w tym miejscu, gdzie powinno, w ogóle nie ma żadnego powinno! Twój tort jest przepiękny właśnie taki, jaki jest! Brawo!
Użytkownik gosia5982 napisał w wiadomości: >Czy nie wydaje Wam sie ze napis zrobiłam za wysoko i na dole zostalo za duzo pustego > miejsca(ktore głupio wyglada)?
Tak, rzeczywiście masz rację. Za karę musisz przyjechac do mnie i zrobić z dziesięć takich tortów na przeróżne okazje Żelazkiem go prasujesz, czy co? No po prostu zazdroszczę, śliczny!
Wkn - jesli kiedys mnie zaprosisz to z miła checia zrobie dla Ciebie jakis torcik:)a co do tych "zmarszczek "o ktore pytala Basia to robie w taki sposob ze przed rozwalkowaniem najpierw dobrze wyrabiam marcepan(ugniatam jak ciasto na pierogi)jak juz bedzie na tyle elastyczne to rozwalkowuje(podsypujac od spodu cukrem pudrem- nie za duzo.Rozwalkuje czesc, odrywam od stolu, znowu lekko posypie i tak az do uzyskania upragnionego rozmiaru.Trzeba jednak pamietac ze podsypuje sie tylko z jednej strony.Całosc zwijam na walek i nanosze na torcik.Pozdrawiam:)
Gosiu Twoje prace są tak "dopieszczone" i piękne, że nie śmiałabym krytykowac :))) Może na dole przydałaby się jakaś dekoracja, może "powtórzenie" tej róży ? Ale nie wygląda to wcale głupio :), poza tym dekoracyjny brzeg napewno równoważy ten brak :))) Gratuluję. Będę chciała pod koniec miesiąca "obłożyć" taką masą tort (regalice już kupiłam) i jesli pozwolisz to chciałabym trochę "potruć" Ci i prosic o wskazówki przy wykonaniu :) Czym robiłas napis (w sensie - jakim narzędziem i materiałem:)
Gratuluje zrecznosci. Tort wyglada super.......
mnie sie bardzo podoba jest delikatny i subtelny
moim zdaniem bardzo piękny. napisik jest jak najbardziej we właściwym miejscu, a boki są przecudne. torcik piekny, delikatny i subtelny pozdrawiam i szczerze gratuluję
Wow! Jestem w głębokim szoku, że coś takiego można zrobić, to jest po prostu piękne! Jestem zachwycona! A że napis nie na środku? Co z tego? To jest dzieło sztuki! a artyście nie zarzuca się, że coś jest w tym miejscu, gdzie powinno, w ogóle nie ma żadnego powinno! Twój tort jest przepiękny właśnie taki, jaki jest! Brawo!
Przecudny jest ten tort.
Użytkownik gosia5982 napisał w wiadomości:
>Czy nie wydaje Wam sie ze napis zrobiłam za wysoko i na dole zostalo za duzo pustego
> miejsca(ktore głupio wyglada)?
Tak, rzeczywiście masz rację. Za karę musisz przyjechac do mnie i zrobić z dziesięć takich tortów na przeróżne okazje Żelazkiem go prasujesz, czy co? No po prostu zazdroszczę, śliczny!
Wkn
piękny, jestem pełna podziwu, robi wrażenie, pozdrawiam
Użytkownik gosia5982 napisał w wiadomości:
> Wkn - jesli kiedys mnie zaprosisz to z miła checia zrobie dla Ciebie jakis
> torcik:)
wszystko przed nami :)
wkn
Gosiu rewelacja !!! Napisz jak przyczepiałaś te kwiatuszki na bokach, robiłaś je czy kupowałaś gotowe?
Gosiu Twoje prace są tak "dopieszczone" i piękne, że nie śmiałabym krytykowac :))) Może na dole przydałaby się jakaś dekoracja, może "powtórzenie" tej róży ? Ale nie wygląda to wcale głupio :), poza tym dekoracyjny brzeg napewno równoważy ten brak :))) Gratuluję. Będę chciała pod koniec miesiąca "obłożyć" taką masą tort (regalice już kupiłam) i jesli pozwolisz to chciałabym trochę "potruć" Ci i prosic o wskazówki przy wykonaniu :)
Czym robiłas napis (w sensie - jakim narzędziem i materiałem:)
:) dołóż na dole serduszko, albo stokrotkę.