Moi kochani, nie wiem ,czy tylko ja tak mam,ale pieniądze przeciekają mi przez palce.Może wspólnymi siłami i pomysłami moglibyśmy nauczyc się oszczędzać.Ja to właściwie chyba nie mam nic do zaoferowania, ale może wy? Może jakieś tanie dania? Właściwie to mam jedno-ryż wątróbka drobiowa cebula i koncentrat pomidorowy.Wątróbka w kostkę cebula smażymy ,dodajemy jakąś wegetę,koncentrati mieszamy z ugotowanym ryżem.
O tym oszczędzaniu myślę zawsze na początku nowego miesiąca: no, teraz się zawezmę! A potem jak z odchudzaniem: dwa-trzy dni jakoś idzie, a potem ... Ale zgromadzenie gdzieś tanich dań to niezły pomysł, nawet jeśli miałyby się przydać tylko awaryjnie.
Moi kochani, nie wiem ,czy tylko ja tak mam,ale pieniądze przeciekają mi przez palce.Może wspólnymi siłami i pomysłami moglibyśmy nauczyc się oszczędzać.Ja to właściwie chyba nie mam nic do zaoferowania, ale może wy? Może jakieś tanie dania? Właściwie to mam jedno-ryż wątróbka drobiowa cebula i koncentrat pomidorowy.Wątróbka w kostkę cebula smażymy ,dodajemy jakąś wegetę,koncentrati mieszamy z ugotowanym ryżem.
O tym oszczędzaniu myślę zawsze na początku nowego miesiąca: no, teraz się zawezmę! A potem jak z odchudzaniem: dwa-trzy dni jakoś idzie, a potem ...
Ale zgromadzenie gdzieś tanich dań to niezły pomysł, nawet jeśli miałyby się przydać tylko awaryjnie.