Witam Was kochani. Dziś mam taki nietypową prośbę do Was kochane żarłoczki.Mianowicie postanowiłam zrobić sobie tatuaż a ponieważ tak do końca niewiem czy chciałabym mieć go do końca życia postanowiłam zrobic sobie tatuaż z henny który trzyma sie około 2 miesięcy.Mam tylko problem w tym że nie mogę znaleść gdzie takie cuda robią w Katowicach.Napewno robią tylko gdzie??Wiem że to w prawdzie stronka o jedzeniu ale może ktoś z Was kochane żarłoczki mi pomoże. Pozdrawiam Was gorąco Agnieszka
Witam Pytałam w 2 takich dobrych studiach to mi powiedzieli ze nie robia i niebardzo wiedzą gdzie,albo poprostu nie chcieli powiedziec żeby nie robic sobie konkurencji. Pozdrawiam Agnieszka
Witam Was kochani.
Dziś mam taki nietypową prośbę do Was kochane żarłoczki.Mianowicie postanowiłam zrobić sobie tatuaż a ponieważ tak do końca niewiem czy chciałabym mieć go do końca życia postanowiłam zrobic sobie tatuaż z henny który trzyma sie około 2 miesięcy.Mam tylko problem w tym że nie mogę znaleść gdzie takie cuda robią w Katowicach.Napewno robią tylko gdzie??Wiem że to w prawdzie stronka o jedzeniu ale może ktoś z Was kochane żarłoczki mi pomoże.
Pozdrawiam Was gorąco
Agnieszka
spytaj tam gdzie robia normalne tatuaze. pozdrawiam viki
Witam
Pytałam w 2 takich dobrych studiach to mi powiedzieli ze nie robia i niebardzo wiedzą gdzie,albo poprostu nie chcieli powiedziec żeby nie robic sobie konkurencji.
Pozdrawiam
Agnieszka