Użytkownik jamajka napisał w wiadomości: > WOW aleeeeeeeeee cuda!!!!!! Normalnie złapałam karpia z wrażenia :-) Naprawdę > pogratulować takiego talentu! A jak zrobiłaś róże z wafla???
pewnie wafel został nawilżony, bo inaczej by się pokruszył, ale sama jestem ciekawa
Od razu widac utalentowane łapki :)))) Piekne te torty. A jak i z czego zrobiłas rybki ? A świeczka - byłas z niej zadowolona ? (Tez taką kupiłam i ciekawa jestem jak się "sprawdziła" ?)
Różyczki z wafla wykonane są prostym sposobem, z suchego wafla wykrajamy raz szklanką, raz literatką krążki, które wkładamy w wilgotną lnianą ściereczkę i czekamy aż troszkę namokną. Po namoknięciu możemy składać, modelować różyczkę, zostawiamy do wyschnięcia wafla. Różyczki gotowe :-) Rybki robione są z masy marcepanowej, kolorowane barwnikami spożywczymi. Dziękuje za pochwały
Bombowe, ten z waflami jednak bardziej mi wpada w oko i wykorzystam jako inspirację do urodzinowego tortu starszej córce na 28 bm... Mam nadzieję, że nie powiesisz mnie za skopiowanie, tytułem praw autorskich ..;-)) Pozdrawiam Janek
to moj debiut dzisiejszy na stronie, chciałabym się pochwalić moimi umiejętnościami, ten drugi trot piekłam na urodziny mojego ojca:)
śliczne te torty :)))) gratuluję :)))))
Torty piękne, a Tata jak przypuszczam entuzjasta wędkarstwa? :)))
Pozdr. D.
Jestem pod wrażeniem....
Coś pięknego, gratuluję pomysłu, a przede wszystkim umiejętności wykonania takiego cuda :)
WOW aleeeeeeeeee cuda!!!!!! Normalnie złapałam karpia z wrażenia :-) Naprawdę pogratulować takiego talentu! A jak zrobiłaś róże z wafla???
Użytkownik jamajka napisał w wiadomości:
> WOW aleeeeeeeeee cuda!!!!!! Normalnie złapałam karpia z wrażenia :-) Naprawdę
> pogratulować takiego talentu! A jak zrobiłaś róże z wafla???
pewnie wafel został nawilżony, bo inaczej by się pokruszył, ale sama jestem ciekawa
wkn
Asiu, piekne są te Twoje dzieła, czekam na dalszą prezentacje, bo wiem, ze masz tych zdjęc troszke....
Same cudeńka,piękne.Toć to rzemieśnicza praca!!!
Śliczne te torty !!! zazdroszczę takich umiejętoności i pomysłu
Od razu widac utalentowane łapki :)))) Piekne te torty. A jak i z czego zrobiłas rybki ? A świeczka - byłas z niej zadowolona ? (Tez taką kupiłam i ciekawa jestem jak się "sprawdziła" ?)
Różyczki z wafla wykonane są prostym sposobem, z suchego wafla wykrajamy raz szklanką, raz literatką krążki, które wkładamy w wilgotną lnianą ściereczkę i czekamy aż troszkę namokną. Po namoknięciu możemy składać, modelować różyczkę, zostawiamy do wyschnięcia wafla. Różyczki gotowe :-) Rybki robione są z masy marcepanowej, kolorowane barwnikami spożywczymi. Dziękuje za pochwały
Szczere gratulacje. Takie cudeńka wymagają nie tylko zdolności ale i cierpliwości :-)
Bombowe, ten z waflami jednak bardziej mi wpada w oko i wykorzystam jako inspirację do urodzinowego tortu starszej córce na 28 bm... Mam nadzieję, że nie powiesisz mnie za skopiowanie, tytułem praw autorskich ..;-))
Pozdrawiam
Janek
Piekne, podziwiam talent i cierpliwosc !!!
Piękne i oryginalne dekoracje, szczególnie z wafla.