Witam wszystkich serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! Oficjalnie jestem tu po raz pierwszy i czuję się troszeczkę zagubiona .Proszę pomożcie się mi zaklimatyzować!!!!Pozdrowienia Brenda
Witaj Brenda!Fajnie ,że dołączyłaś do nas ,życzę Ci dużo czasu bo z nami to on tak szybko upływa,sama się przekonasz.Ja co prawda nie jestem zasiedziałą forumowiczką (niestety) ale zaglądanie na forum sprawia mi wielką radochę i na dodatek owocującą w nowe potrawy! Pozdr. Irena.
Witam wszystkich serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! Oficjalnie jestem tu po raz pierwszy i czuję się troszeczkę zagubiona .Proszę pomożcie się mi zaklimatyzować!!!!Pozdrowienia Brenda
Dzięki za tak miłe i cieple powitanie
Witaj Brenda!Fajnie ,że dołączyłaś do nas ,życzę Ci dużo czasu bo z nami to on tak szybko upływa,sama się przekonasz
.Ja co prawda nie jestem zasiedziałą forumowiczką (niestety) ale zaglądanie na forum sprawia mi wielką radochę i na dodatek owocującą w nowe potrawy
!
Pozdr. Irena.
Witaj Brenda -mamy nowa kolezanke ,wiele z nas wchodzi na Chat zapraszam i Ciebie wpadnij do nas .Pozdrawiam zosia
Dzięki irator za powitanie mam nadzieję że będę mogła nadążać za wami.To na razie brenda
witaj i baw sie dobrze :)) tylko uważaj ta strona uzależnia :)))))
Witaj i baw sie razem z nami tzn gotuj!!!
Hej makusia dzie ki ci za to powitanie.Ja sie nie uzaleznie bo juz to mam.Pozdrawiam
Witaj serdecznie:))
Witaj i czuj się wśród Żarłoków dobrze.
Mam nadzieje piq że przy tych żarłokach nie przytyję za dużo.Fajnie że mnie powitałes
Witaj serdecznie i baw sie dobrze a zanim sie obejrzysz bedziesz miala wielkie grono wirtualnych przyjaciol :))
Dzięki za powitanko!!!Bardzo jest tu u was fajnie
Witaj
Dzieki
Witaj)