kurcze to trudno wyjaśnić poprostu musisz ruszyc żabką brązową zielona musi ja przeskoczyć a druga zielona przesunąc do przodu pod tą brozową a potem jakoś idzie chyba się zakręciłam ojejej ale może zrozumiesz o co mi chodzi pozdrawiam!!!!!!!!!
Witaj mw1111 ! Mnie też udało się zrobić. Chiałaby Ci podpowiedzieć tylko nie wiem jak. Spisałam kolejność klikania w kamienie . Kliknąć trzeba 15 razy. Napiszę Ci kliknięcia i numer kamienia w który należy kliknąć. klik 1 - kamień 5 klik 2 - kamień 3 klik 3 - kamień 2 klik 4 - kamień 4 klik 5 - kamień 6 klik 6 - kamień 7 klik 7 - kamień 5 klik 8 - kamień 3 klik 9 - kamień 1 klik 10 - kamień 2 klik 11 - kamień 4 klik 12 - kamień 6 klik 13 - kamień 5 klik 14 - kamień 3 klik 15 - kamień 4
Mam nadzieję, że Ci to pomoże. Ja już kilka razy widziałm te żabki, ale nigdy nie udało mi się ich zrobić. Dopiero dzisiaj takie olśnienie. Więc nie martw się. Pozrawiam :)
Czy ktoś zrobił te żaby? http://republika.pl/materialydydaktyczne/zaby.xls jestem załamana bo niepotrafię :((
Mnie się udało :-)
jakim cudem?? moje IQ -100
Moje też ale próbuj próbuj to naprawdę nie jest trudne :-)
Udało mi się :) Proste, trzeba tylko trochę pomysleć, jak się ruszyć żeby się się nie przyblokować ;)
Jamajka:) jednak prosze o podpowiedź. To srtaszne. Blokuję.
kurcze to trudno wyjaśnić poprostu musisz ruszyc żabką brązową zielona musi ja przeskoczyć a druga zielona przesunąc do przodu pod tą brozową a potem jakoś idzie chyba się zakręciłam ojejej ale może zrozumiesz o co mi chodzi pozdrawiam!!!!!!!!!
ja kiedys juz rozwiazywalam te zabki ale zapomnialam i teraz zrobilam za jakims 8 razem iQ mi sie chyba zwichrowałao;-)
Witaj mw1111 ! Mnie też udało się zrobić. Chiałaby Ci podpowiedzieć tylko nie wiem jak. Spisałam kolejność klikania w kamienie . Kliknąć trzeba 15 razy.
Napiszę Ci kliknięcia i numer kamienia w który należy kliknąć.
klik 1 - kamień 5
klik 2 - kamień 3
klik 3 - kamień 2
klik 4 - kamień 4
klik 5 - kamień 6
klik 6 - kamień 7
klik 7 - kamień 5
klik 8 - kamień 3
klik 9 - kamień 1
klik 10 - kamień 2
klik 11 - kamień 4
klik 12 - kamień 6
klik 13 - kamień 5
klik 14 - kamień 3
klik 15 - kamień 4
Mam nadzieję, że Ci to pomoże. Ja już kilka razy widziałm te żabki, ale nigdy nie udało mi się ich zrobić. Dopiero dzisiaj takie olśnienie. Więc nie martw się. Pozrawiam :)