mam dokładnie ten sam problem, nie wiedziałam tylko czy to mój dialog odmawia współpracy czy właśnie gg-ale po konsultacji ze znajomymi wypadło na gadu:(
U mnie też tak jest i to od wczoraj.Teraz aktualnie działa ale jeszcze godzinę temu cały czas miałam na niedostępnym bo nie dało się inaczej ustawic,chciałam pogadac z przyjaciółką,która mieszka ode mnie 350 km i lipa a umawiałyśmy się na pogaduchy już od dwóch dni
Widzę, że nie jestem odosobniona z tym problemem. Teraz znowu się pojawiłam, ale dopiero co czerwone słoneczko i nie dało się nic z tym zrobić. Wczoraj w ciągu dnia parę razy tak mi się działo. I wieczorkiem na dłuższą chwilkę się wyłączyło.
Ja wiadomosć wysłaną o 17 z minutami wczoraj dostałam dzisiaj rano, mimo, że cały wieczór siedziałam przed komputerem, co więcej osoba, która mi to wysłała też cały czas siedziała przed komputerem widoczna na gg..cuda czy cuś
Buniu - jak milo Cie widziec :)))) Czyli w sumie jest tak jak u nas, ze prawie kazda poczta internetowa ma swoj wlasny komunikator, a gg jest takie cus na cala Polske :))
witam czy Wam też tak działa gg , więcej nie ma niż jest:( od 2 dni
Raz jest, raz nie ma..przed chwilą było, teraz znikło...
mam dokładnie ten sam problem, nie wiedziałam tylko czy to mój dialog odmawia współpracy czy właśnie gg-ale po konsultacji ze znajomymi wypadło na gadu:(
U mnie to samo, cos jest u nich nie tak.
U mnie to samo co wieczór teraz obacnie nie ma :-(
Ja juz mam dosc. Nic nie dziala od popoludnia. Juz myslalam ze to cos u mnie ale widze ze to jakis globalny problem.
Witam tak u mnie też nie działa od 2 dni coś się dzieje pozdrawiam Izabella
Moze beda nazwe zmieniac....?... zamiast gadu-gadu .... ZDYCHU-ZDYCHU :)
Widzę, że nie jestem odosobniona z tym problemem. Teraz znowu się pojawiłam, ale dopiero co czerwone słoneczko i nie dało się nic z tym zrobić. Wczoraj w ciągu dnia parę razy tak mi się działo. I wieczorkiem na dłuższą chwilkę się wyłączyło.
Ja wiadomosć wysłaną o 17 z minutami wczoraj dostałam dzisiaj rano, mimo, że cały wieczór siedziałam przed komputerem, co więcej osoba, która mi to wysłała też cały czas siedziała przed komputerem widoczna na gg..cuda czy cuś
i znow dzis szwankuje i tak juz od paru dni -- gorzej niż zdychu zdychu
podoba gg dopadl jakiś wirus :((((
Raz dziala a raz nie,zalezy od humorku...gg ;)
A tak przy okazji czy gg to jest jedyny taki komunikator w Polsce ??
Jest jeszcze komunikator "tlen" i jeszcze jakas papuga :))) i jeszcze słyszałam o jakimś ale nie pamietam jak się zwie :)))
Buniu - jak milo Cie widziec :)))) Czyli w sumie jest tak jak u nas, ze prawie kazda poczta internetowa ma swoj wlasny komunikator, a gg jest takie cus na cala Polske :))
Ja mam jeszcze Windows Live Messenger, czyli MSN, jak na razie bezawaryjny
Umnie tak samo się dzieje,zainstalowałam sobie Stefana z interi.jest tlen i gadu gadu i chodzi teraz ok
ja mam komunikator tlenu i tez mi szwankuje od paru dni - ale one sa wszyskie polaczone wiec jak jeden cos nie cos to wszystkie cos nie cos.. hehe :)