Śliczniutki ten torcik, gratuluję pomyslu i zdolności. Powiedz tylko czy kiedy obkładasz cały tort marcepanem nie zaczyna ci się topić na nim ten marcepan? Bo mi ostanio zaczeło ciec z pod tego marcepanu, a sam marcepan zrobił się miękki. Nawet lodówka nie pomogła.
Piekny tort!!!!!!!!!!!! Nigdy nie nakladalam marcepanu na tort, ale chetnie bym zobaczyla jak to sie robi...Skoro tak dziewczyny Cie chwala, to moze zrobisz mala sesje zdjeciowa jak wykonujesz ten tort ;)
Dziekuje kochani za bardzo mile slowa.Dekoracja jest w całosci jadalna.do zrobienia złotego wykonczenia uzylam specjalnego zlotego brokatu(mozna go kupic w proszku , a nastepnie rozpusza sie go w alkoholu.W ten sposob uzyskuje sie złoty lekko gestawy plyn ktorym mozna wykanczac dowolne dekoracje.Co do kwiatow to uzylam barwnikow(ktore sluza rozniez do barwienia marcepanu czy regalicingu)rozcienczylam je z odrobina alkoholu.Wstawie fotki dla zainteresowanych Pozdrawiam Gosia
SUPER POMYSL I SLICZNE WYKONANIE!!BARDZO LADNY!!POZDRAWIAM KASIA
Śliczny i elegancki torcik! Beauty... Szczere gratulacje :))) Pozdrawiam. Anka
Torcik cacuszko, nie moge sie napatrzeć jak gładko kładziesz ten marcepan na tych swoich tortach :)
Tort śliczny i oryginalny! Gratuluję pomysłu.
Śliczniutki ten torcik, gratuluję pomyslu i zdolności. Powiedz tylko czy kiedy obkładasz cały tort marcepanem nie zaczyna ci się topić na nim ten marcepan? Bo mi ostanio zaczeło ciec z pod tego marcepanu, a sam marcepan zrobił się miękki. Nawet lodówka nie pomogła.
Alee piękny aż brak słów, torebeczka suuper :-) POZDRAWIAM!
Piekny tort!!!!!!!!!!!!
Nigdy nie nakladalam marcepanu na tort, ale chetnie bym zobaczyla jak to sie robi...Skoro tak dziewczyny Cie chwala, to moze zrobisz mala sesje zdjeciowa jak wykonujesz ten tort ;)
Ja mam pytanie czy to się je?????? Jest tak oryginalny że szkoda go naczynać Gratulację i 6+ za pomysł .Pozdrawiam Małgosia
O żesz ty !!!!! Szczena mi opadła Piękny!!!
Ty chyba jestes artystka? ;)
Jak zwykle Gosiu jestem pełna podziwu
Zatkalo mnie, pomysl wspanialy i wykonanie super !!!!!!
sliczny az szkoda go kroic