Forum

Rozmowy wolne i frywolne

UFF nareszcie polecial - przestał gadac !!

• Autor: wujek-bodka Data: 2007-11-13 20:33:42

Biedna Beata!c

Mowa oczywiscie o Bodku!

Gotwac to on umie.
    Zrobil wczoraj sos boloński na rodzinnym spotkaniu.
    SUPER!!
    Spotkanie było owocne ( 2 x 0,7 żołądkowej gorzkiej), do tej pory głowa mnie boli.
    Pozdrawiam wszystkich uczestnikow spotkania.
    Było tak jak na porządnym spotkaniu starej grupy rajdowej

• Autor: Janek Data: 2007-11-13 20:39:06

Użytkownik wujek-bodka napisał w wiadomości:
    > Biedna Beata!cMowa oczywiscie o Bodku!Gotwac to on umie. Zrobil wczoraj sos
    > boloński na rodzinnym spotkaniu.SUPER!!Spotkanie było owocne ( 2 x 0,7
    > żołądkowej gorzkiej), do tej pory głowa mnie boli. Pozdrawiam wszystkich
    > uczestnikow spotkania. Było tak jak na porządnym spotkaniu starej grupy
    > rajdowej

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kuchhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyyyy, to ciesz się milieńki , co mnie tam nie byyłoooooo...Taż ty dopiero poznałby gadułe, uszka by Ciebie obwiśli, jak ten męski zwis dekoracyjny (nazwa handlowa) , a po naszemu krawatka.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: makusia Data: 2007-11-13 20:49:00

hihihi , już to sobie wyobrażam

• Autor: Elek Data: 2007-11-13 20:52:56

Ha , ha , ha ........... a ja miałam przyjemnosć poznać jednego i drugiego :) znaczy i Janka i Bodka :))
    ......... Janku ....... wysiadasz przy Bodku - chodzi o szybkość gadulcowania :) :P:P:P
     .......... faktycznie Bodek mało kiedy dopuszcza do głosu kogoś z grona ""współrozmówców"" :P:P:P
    .............. ale jest to na tyle sympatyczne ,że ............absolutnie nie przeszkadza :)))))))))))
    Ja zresztą sobie radziłam jakoś ...........poprostu jak chciałam coś powiedzieć ,to ..............zatykałam Bodkowi ""Gadającą"" :P:P:P
    Pobyt Bodka u mnie  wspominamy z moim Andrzejem baaaaaaaardzo sympatycznie !!!!!!!!!!!!! :)
    Równie sympatycznie wspominam wyjazd do Koszalina do Krysi64.... właśnie z Bodkiem :))))))))
    Cmoki dla Was :)

• Autor: krysia64 Data: 2007-11-13 20:58:52

Oj ..............tak ........jedna mu usta zamykała a druga mogła mówić .......
    a jak ja wspominam cudownie tę wizytę .......ech .........poproszę o powtórke Elu .........

• Autor: Elek Data: 2007-11-13 21:02:08

No taaaaaaaak !!!!!!!! Koniecznie ""TRZA "" to powtórzyć !!!!!!! :))
     Tym razem to moze i ........ Iza z Bodkiem przyjedzie :):):)
    Wtedy we trzy szybciej sobie damy rade i .........wiecej nam uda sie powiedzieć :P:P:P :))))))))

• Autor: krysia64 Data: 2007-11-13 21:08:58

PLE .....PLE .....PLE ..........jutro wszyscy bedą płakać i mówić ze tak smutno jak odleciał buuuuuuuuuuuu.....
    ...tak jak ja ,gdy Ela z Bodkiem wybyli odemnie .
    A tak było wesoło

• Autor: Wkn Data: 2007-11-13 21:29:43

Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
    > PLE .....PLE .....PLE ..........jutro wszyscy bedą płakać i mówić ze tak
    > smutno jak odleciał buuuuuuuuuuuu

Akurat, czy Wy się w ogóle łudzicie, że on Wam da dojść do slowa na tym forum, jak tu wpadnie?

Wkn

• Autor: wujek-bodka Data: 2007-11-13 21:33:37

Nie, zebym narzekał , ale gadulą to on jest. We wczesnej młodości miał przezwisko "KO-KŁA-GA"
    czyli w rozwinięciu: KO-parka ( paszcza jak u koparki) KŁA- paczka, Ga-(wiadomo)ga-duła.
    Ale da sie wytrzymać.
    Na Rajdzie Politechniki (Krakowskiej) w ekipie było prawie 30 osób to miał z kim gadac i dało sie wytrzymać.
    Na spotkaniu żarłoków w Krakowie tez było na tyle ludzi, że nikogo nie zagadał na śmierć, ale Beata to była biedna bo
    bazę miał u niej.

• Autor: Elek Data: 2007-11-13 22:06:04

Użytkownik wujek-bodka napisał w wiadomości:
     We wczesnej młodości miał
    > przezwisko "KO-KŁA-GA" czyli w rozwinięciu: KO-parka ( paszcza jak u
    > koparki) KŁA- paczka, Ga-(wiadomo)ga-duła 
    ......... dobreeeeeeeeeeeee !!! hi hi hi , naprawdę doooobre !!
    No coś mi sie wydaje ,że jak tylko Bodek wróci na forum to .....................
    dooooooooooopieroooo Cie - Wujku Bodka zagadaaaaaaaaaaaa :P:P:P

• Autor: Alaewa Data: 2007-11-13 23:31:40

Wujku Bodka!! Nie oszukasz nas tą udawaną radością z powodu wyjazdu swojego siostrzeńca. Mieszkam w Krakowie, może trochę padało, ale skąd raptem od wieczora taki nagły wzrost poziomu wody w Wiśle i to na dodatek słonej???

• Autor: ekkore Data: 2007-11-14 07:42:04

jak dużo i szybko to ze mną mógłby sie zmierzyć...

• Autor: bea39 Data: 2007-11-14 08:48:29

No czy biedna? Nie wiem, w każdym razie miałam oddech od Alka hihihi.Ale wymiana zdan też była, czasem do głosu mnie dopuścił.

• Autor: Bodek Data: 2007-11-14 09:42:29

kochany wujku mimo mojego gadania to i tak mnie kochasz:) :P:P:P:P:P:P:P

• Autor: Ave Data: 2007-11-14 09:54:08

Bodek jak to wszystko przeczytał to... zaniemówił - wysłał z KO-parki ( paszcza jak u koparki) i KŁA- paczki - tylko jedno zdanie a spodziewałam sie co najmniej pół stronicowej odpowiedzi :))))))))

• Autor: Bodek Data: 2007-11-14 09:57:31

prawde piszac -- mama nadal na mnie wola gugala :P

• Autor: bea39 Data: 2007-11-14 10:00:38

Wierzcie lub nie ale ta gugała czasem milknie i daje się wypowiedziec innym,. nawet nie trzeba mu ust zamykać :)

• Autor: luckystar Data: 2007-11-14 12:38:35

Ale czy slucha, jak inni mowia, czy tylko zbiera mysli na nastepny atak paplania :))))) Wiesz, mowic mozna dluzo, ale trzeba tez umiec sluchac, a to jest czasem trudno pogodzic - sama wiem z autopsji ;)

• Autor: bea39 Data: 2007-11-14 13:16:40

Umie słuchać.Przy tym całym natłoku słów, naprawde umie słuchac i mozna z nim dyskutowac na "poważne" tematy.

• Autor: luckystar Data: 2007-11-14 14:04:41

To brawa dla Bodka :))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu