A ja podpinam się pod Miaukola :)))) i choć juz w innym wątku raz gratulowałam :))))))))) to i w tym ponownie : G R A T U L U J Ę !!!! .........i Życzę duuuuuuużo cierpliwosci i ........ udanego ""moderatorowania "" ufffff .... cosik chyba nowego mi sie ""umodelowało""
Jak zwał , tak zwał !!! Bodek - wszystkiego najlepszego na ........nowej .........drodze ........
BAHUS chryzantemy zycze sobie na adres : the star inn lidgate suffolk cb8 9pp anglia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps i maja byc zywe :) --- jak co to pisz do elek :) ona ma dostep tanszy :) hahahahaahahhaha
gratuluję z calego serducha :))))))
Serdeczne gratulacje i uściski dla Bodka
Witaj na pokładzie!!!
Serdeczne gratulacje.
Gratulacje Bodek!!!
Cudownie - to teraz będzie "luz -blus" .... Gratulacje.
Użytkownik piq napisał w wiadomości:
> Cudownie - to teraz będzie "luz -blus" .... Gratulacje.
ciekaw jestem z ktorej strony?? :) hahahahaha :):):):):)
Z każdej Bodek, z każdej. Już Ty to potrafisz, no nie ???
a o to pytac bea i cala reszte co na spotkaniu byli :) hahahahaa
Gratuluję i współczuję...
Janek
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Gratuluję i współczuję...Janek
no janek .....
ostrzegali mnie :):):):):)
Gratulacje i wszystkiego dobrego!!!!!!!! ;)))
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serdeczne gratulacje, no i powodzenia!!!!
Gratuluję i życzę powodzenia .
Gratulacje Bodek!!
Gratulacje i życzę powodzenia !!!!
Pozdrawiam Dorota
Annuntio vobis gaudium magnum:))))))) co prawda wypadało to wykrzyknąć wczoraj, ale co tam! Dziś też brzmi nieźle:)))))
NO,NO,NO-Bodek najszczersze gratulacje.Ściskam sedecznie.
dziekuje :) a z czasem zobaczymy :):):):):)
Jeszcze ja, jeszcze ja,

GRATULACJE
NO mordo .............TY NASZA ......................Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..........
Gratulacje)))
A ja z całego serca współczuję
Bahus
podpinam sie pod bahusa :):):):) jednak ja gratuluje :) Bodek tylko uwazaj coby Ci sodowa nie zabulgotala :)
sciskam Cie szanowny moderatorze i jeszcze raz gratuluje :)
A ja podpinam się pod Miaukola :)))) i choć juz w innym wątku raz gratulowałam :))))))))) to i w tym ponownie : G R A T U L U J Ę !!!! .........i Życzę duuuuuuużo cierpliwosci i ........ udanego ""moderatorowania "" ufffff .... cosik chyba nowego mi sie ""umodelowało""
Jak zwał , tak zwał !!!
Bodek - wszystkiego najlepszego na ........nowej .........drodze ........
CMOK !!!!!!!!!!! :)))))
Pozdrawiam - Elek
dzieki :) CMOK!!!!!!!!
BAHUS
chryzantemy zycze sobie na adres :
the star inn
lidgate
suffolk cb8 9pp
anglia
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps i maja byc zywe :) --- jak co to pisz do elek :) ona ma dostep tanszy :) hahahahaahahhaha