I zostałam babcią, prawdziwą, najprawdziwszą, nie żoną dziadka, ale babcią.... Dziś urodziła mi się wnuczka, druga w tym roku !!! Waży 3500g i mierzy 57 cm.... Ale się posypały wnuczęta w tym roku....jestem taka szczęśliwa, że musiałam się z Wami podzielić. Babunia - Alunia.
Alman, gratuluje z calego serca !!!!!!! A dziewczynka duza :)) wyobrazam sobie jaka jestes szczesliwa, podobno byc babcia to wieksza radosc niz mama (???) a moze tylko zapominamy te radosc zwiazana z macierzynstwem, bo nasze "malenstwa" juz tak porosly....????
Babuniu Aluniu zycze wszystkiego najlepszego dla Ciebie, wnuczat i rodzicow.Dla nowego czlonka rodziny zycze duzo zdrowka, milosci i ciepla.Buziaki dla Was. :-)
" Dziś urodziła mi się wnuczka, druga w tym roku !!! " Oj - chyba Ci zazdroszczę.... G R A T U L A C J E dla szczęśliwej Babci i całej rodziny. A malutka niech się zdrowo chowa.
Babuniu Aluniu gratulacje dla Ciebie i męża babci :-) Oczywiście największe ukłony dla rodziców i buziaczki dla maleństwa z życzeniami wszystkiego co naj, naj, naj...
Kochani, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów i życzeń. Tak, jestem szczęśliwa, bo w tym samym roku najpierw jeden syn uczynił mnie babcią, a teraz drugi, i też babcią 100-procentową. Dziękujemy - w imieniu rodziców i dziadków. Babunia Alunia z Julką.
Aluniu - Babuniu .... przyjmij i ode mnie gratulacje oraz życzenia ,żeby Waszym Wnuczętom zdrowie zawsze dopisywało !!!!!!!!! :)))) .... no i oczywiście Wam Dziadkom teeeż ...żebyście wnuki rozpieszczać mieli siłę jak najdłużej !!!!!!!! :)))) Gratulacje również dla szczęśliwych Rodziców !! Pozdrawiam - Elek
I zostałam babcią, prawdziwą, najprawdziwszą, nie żoną dziadka, ale babcią.... Dziś urodziła mi się wnuczka, druga w tym roku !!!
Waży 3500g i mierzy 57 cm.... Ale się posypały wnuczęta w tym roku....jestem taka szczęśliwa, że musiałam się z Wami podzielić.
Babunia - Alunia.
alman ;)))))))))))) gratuluję babuniu
, kiedys i ja będę sie tak cieszyć ;)))) pozdrowka dla maleństwa , no i fotki mile widziane ;)))
gratulacje szczęśliwa babciu!
Gratulacje dla Babci!!!
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa !
Alman, gratuluje z calego serca !!!!!!! A dziewczynka duza :)) wyobrazam sobie jaka jestes szczesliwa, podobno byc babcia to wieksza radosc niz mama (???) a moze tylko zapominamy te radosc zwiazana z macierzynstwem, bo nasze "malenstwa" juz tak porosly....????
gratuluje :)
Gratulacje!!!
Gratulacje, Rodzicom i Dziadkom ... z obu stron zasłużonym.
Janek
Babuniu Aluniu zycze wszystkiego najlepszego dla Ciebie, wnuczat i rodzicow.Dla nowego czlonka rodziny zycze duzo zdrowka, milosci i ciepla.Buziaki dla
Was. :-)
Gratululacje szczęśliwej babci. Idealny klopsik. Oby maluszek rósł zdrowo i grzecznie.
Wkn
Brawka dla Rodziców i gratulacje dla Babć i Dziadków. Niech sie zdrowo i szczęśliwie chowa Okruszek :)))
Serdeczne gratulacje od żony dziadka!! Niech sie zdrowo chowa na pociechę rodziców, babć, dziadków i Wielkiego Żarcia
.
Anna -babcia Antosia :)
Gratuluje:)
" Dziś urodziła mi się wnuczka, druga w tym roku !!! " Oj - chyba Ci zazdroszczę....
G R A T U L A C J E dla szczęśliwej Babci i całej rodziny. A malutka niech się zdrowo chowa.
Szczere gratulacje dla babci !!!
Babuniu Aluniu gratulacje dla Ciebie i męża babci :-) Oczywiście największe ukłony dla rodziców i buziaczki dla maleństwa z życzeniami wszystkiego co naj, naj, naj...
Babuniu- Aluniu...:))) Serdeczne gratulacje z życzeniami wszystkiego najlepszego dla całej szczęśliwej rodzinki...:)))
Gratulacje Alman, prawdziwa babcia to brzmi dumnie! :)
Babcine szczescie niech rosnie w zdrowiu! gratulacje wszystkim z rodziny wnusi.
gratulacje gratulacje gratulacje
Babuniu- Aluniu , niech rośnie zdrowa i duuuuuża na pociechę dla całej rodziny. Duzo zdrowia i sił dla mamusi maleńkiej:)))
Kochani, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów i życzeń. Tak, jestem szczęśliwa, bo w tym samym roku najpierw jeden syn uczynił mnie babcią, a teraz drugi, i też babcią 100-procentową.
Dziękujemy - w imieniu rodziców i dziadków. Babunia Alunia z Julką.
Przyjmij serdeczne gratulacje, niech rośnie zdrowo!!
Gratuluje szczęśliwej babci :)
Gratuluję!
Gratulacje ! Bardzo Ci Alu zazdroszczę też chciałabym być babcią (ale jeszcze trochę muszę poczekać)
Gratulacje i życzenia aby wnusia się zdrowo chowała))
Aluniu - Babuniu .... przyjmij i ode mnie gratulacje oraz życzenia ,żeby Waszym Wnuczętom zdrowie zawsze dopisywało !!!!!!!!! :))))
.... no i oczywiście Wam Dziadkom teeeż ...żebyście wnuki rozpieszczać mieli siłę jak najdłużej !!!!!!!! :))))
Gratulacje również dla szczęśliwych Rodziców !!
Pozdrawiam - Elek
Alicjo ja tez Ci gratuluję, tego podwojonego juz szczęścia,cieszę się razem z Tobą.A wnuczusie niech Wam rosną na pociechę.Pozdrawiam!
Gratuluje serdecznie. Caluski dla wnusi i gratulacje rowniez dla rodzicow.