Witam wszystkich.Kto z was już dołączył do www.nasza-klasa.pl? Może byśmy się poszukali i dołączyli do grona przyjaciół. Co o tym myślicie?POZDRAWIAM WSZYSTKICH Wż
Ja również mam konto, ale tak jak u veny mało osób z klasy, ze wszystkich szkół do jakich chodziłam tylko 1 osoba się zgłosiła , ale jestem dobrej myśli, za to odnalazłam kilku znajomych, nawet takich z którymi nie widziałam się prawie 40 lat, jest super, pozdrawiam.
wątek już kilka razy był -ja sama się zalogowałam się w ostatnich dniach - po kolejnym przyprawieniu przez telefon przez koleżankę. Musze powiedzieć, ze to ogromny pożeracz czasu.
Udało mi sie odnaleźć część znajomych ze studiów. Część - ma albo znajome nazwiska, albo buzie - ale kto zacz? A to było nie tak dawno. Pamieć jest zawodna, sporo osób się zmieniło. Ze szkoły podstawowej i liceum nie ma nikogo.
Ja się wpisałam ale nie mam cierpliwości do tej strony. Wolno się otwiera, bardzo często się zawiesza, przy wysyłaniu wiadomości wyswietla błąd wewnętrzny strony. Zaznaczam, że mam 2 przeglądarki i na każdej jest to samo....
Paru znajomych już znalazłam z czego się bardzo cieszę.
U mnie wychodzi na to, ze chodzilam sama jedna do szkoly. Nie ma nikogo ani z podstawowki, ani z technikum... a zadganieta osoba, mogaca byc rodzenstwem mojej kolezanki odpowiedziala milczeniem.. smutno mi. Zarejestrowalam sie juz latem :(
Dziewczyny ja was lubie. Moge sie zapisać do waszej klasy hihihi. Zalogowałam się kilka miesięcy temu a wychodzi na to że jestem już taka stara że ze szkoły średniej nikt się jeszcze nie dopisał. Natomiast na otarcie łez ze znajomymi z podstawówki juz mam pierwsze spotkanie za soba. Wniosek z tego taki ze wy macie jeszcze wszystko przed soba. Powodzenia Małgosia
Dziewczyny nie martwcie sie ja sie zapisalam i u mnie w klasie jesy tylko 3 osoby a było nas 30 dziewczyn troche malo ,ale nie martwie sie moze jeszcze sie zapisza.
:)))) gdzie się człowiek nie ruszy, wyskakuje nasza-klasa. Zalogowałam się przed kilkoma dniami i bardzo mi się podoba. Od przeprowadzki wołami by mnie nikt nie zaciągnął do piwnicy w celach segregacyjnych (przecież raz ładnie wszystko zapakowałam, to po co rozpakowywać?), a teraz przez tę naszą-klasę w dwa popołudnia przegrzebałam wszystko w celu wydobycia zdjęć z liceum. Co prawda przy okazji potwornie się przeziębiłam, ale jaka jestem teraz dumna widząc zdjęcia Mojej Klasy na naszej stronie:))))) Niestety nie mam bladego pojęcia, co zrobiłam ze zdjęciami ze studniówki... cóż za ból! Ależ miło przypomnieć sobie to, o czym już baaaardzo dawno temu niechcący zapomniałam....
Ja zdjęcia z podstwówki, liceum i studiów wyciągnęłam zaraz po zalogowaniu. Wykonywałam akrobacje w gipsie (spróbujcie uklęknąć), aby dostać się do końcowego zakamarka najniższej półki dosyć głębokiej szafy (a akurat byłam sama w domu) Jest tego tylko małe pudełko - wtedy aparaty nie były rozpowszechnione. Połowy ludzi nie pamiętam- buzia znajoma, ale kto to? Znalazłam też ślubne zdjęcia rodziców, swoje chrzcielne, w wieku pieluchowym - gdy nie dosyć, że chód kaczy, to jeszcze ruszajacy się pokład (do prawie trzech lat mieszkałam na barce)...
Ja zapisałam się na tą stronę spory czas temu i zapomniałam o niej. Ale we wrześniu nagle odezwał się do mnie kolega z liceum i dzięki tej stronie udało nam się odnaleźć kilkanaście osób z klasy. Mamy za sobą dwa świetne spotkania i mam nadzieję że będą następne. A parę dni temu okazało się, że kilka osób z podstawówki też tam jest. Znalazłam też kilka osób z którymi straciłam kontakt wiele lat temu. Fajna strona, dobrze jest się zapisać nawet jak nam sie wydaje że nikogo nie ma bo w końcu napewno znajdziemy dawnych znajomych. Pozdrawiam.
Do naszej klasy zapisałam się niedawno. Już po dwóch dniach odnalazły się dwie koleżanki, których nie widzialam ponad dwadzieścia lat. Obie mieszkają w Holandii.
Ja również jestem zalogowana na tej stronie, znalazłam kilku dawno nie widzianych znajomych, i kolegę z którym byłam 16 lat temu na kolonii. Strona jest świetna tylko coraz bardziej przeciążona.
Użytkownik polka napisał w wiadomości: > Witam wszystkich.Kto z was już dołączył do www.nasza-klasa.pl?Może byśmy > się poszukali i dołączyli do grona przyjaciół.Co o tym myślicie?POZDRAWIAM > WSZYSTKICH Wż
Hej wiecie co ? Czytałam wasze odpowiedzi dla polki ale nikt w końcu nie odpowiedział jej co sądzicie o pomysle żeby znajomi z Wielkiego Żarcia znaleźli się na naszej klasie i przyokazji zobaczyli swoje zdjęcia, jak kto wygląda :> Pozdrawiam Kasia
witaj polka to się może udać. Mnie na to forum zaprosił sms-m kolega z klasy jak się okazało w podstawówce jest nas już piątka, a w średniej 3 więc całkiem fajnie. A pomysł z klasą WŻ jest fajny.
Cicho, bo sie wyda, ze nie dosc ze nie umie czytac ... to jeszcze zle pisze :P sorry, Basiu ! Beata to tez fajne imie, nie chcialbys sie przechrzcic?? ;)
Glumandziu, jakoś jestem już zżyta ze swoim, może niezbyt wyszukanym, imieniem i pozostanę przy nim, choćby przez wzgląd na szacunek do rodziców oraz ich woli. Znamy się tylko ze strony WŻ, na której padł pomysł, abyśmy i do siebie nawzajem wysłali zaproszenia. Ciebie znalazłam w znajomych Eleczka i kierowana zewem... nie wiem czego, wysłałam. Raz kozie śmierć, myślę sobie;) Pozdrawiam:)hihi
Bardzo fajnie, slicznie pieknie, ze mnie zaprosilas.. tylko ja sierota.. stalam chyba na kablu.. i jak zwykle niaczytata i niepisata... Teraz juz rozumie o co chodzi :) przepraszam Basiu! :*
Witam wszystkich.Kto z was już dołączył do www.nasza-klasa.pl?
Może byśmy się poszukali i dołączyli do grona przyjaciół.
Co o tym myślicie?POZDRAWIAM WSZYSTKICH Wż
Ja już mam tam konto. Na razie mało osób ze szkół swych znalazłam, ale jestem na dobrej drodze. To super sprawa.
Ja również mam konto, ale tak jak u veny mało osób z klasy, ze wszystkich szkół do jakich chodziłam tylko 1 osoba się zgłosiła , ale jestem dobrej myśli, za to odnalazłam kilku znajomych, nawet takich z którymi nie widziałam się prawie 40 lat, jest super, pozdrawiam.
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=100208&post=100208&offset=80
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=100208&post=100208&offset=80 na niebiesko
wątek już kilka razy był -ja sama się zalogowałam się w ostatnich dniach - po kolejnym przyprawieniu przez telefon przez koleżankę. Musze powiedzieć, ze to ogromny pożeracz czasu.
Udało mi sie odnaleźć część znajomych ze studiów. Część - ma albo znajome nazwiska, albo buzie - ale kto zacz? A to było nie tak dawno. Pamieć jest zawodna, sporo osób się zmieniło.
Ze szkoły podstawowej i liceum nie ma nikogo.
Ja się wpisałam ale nie mam cierpliwości do tej strony. Wolno się otwiera, bardzo często się zawiesza, przy wysyłaniu wiadomości wyswietla błąd wewnętrzny strony. Zaznaczam, że mam 2 przeglądarki i na każdej jest to samo....
Paru znajomych już znalazłam z czego się bardzo cieszę.
ja już sie dopisalam póki co kilka osób z klasy już sie odezwało
U mnie wychodzi na to, ze chodzilam sama jedna do szkoly. Nie ma nikogo ani z podstawowki, ani z technikum... a zadganieta osoba, mogaca byc rodzenstwem mojej kolezanki odpowiedziala milczeniem.. smutno mi.
Zarejestrowalam sie juz latem :(
ja mam tak samo , witaj w klubie ;)))
Makusiu nikt nas nie lubi..... :( ... chodz, my sobie tez kogos ponielubimy.. kogo mamy na mysli :) z naszej klasy :P
Dziewczyny ja was lubie.
Moge sie zapisać do waszej klasy hihihi. Zalogowałam się kilka miesięcy temu a wychodzi na to że jestem już taka stara że ze szkoły średniej nikt się jeszcze nie dopisał. Natomiast na otarcie łez ze znajomymi z podstawówki juz mam pierwsze spotkanie za soba. Wniosek z tego taki ze wy macie jeszcze wszystko przed soba. Powodzenia Małgosia
my też cie lubimy ;)))))
Wpisuj sie dziewczyno do naszej klasy, ale do tej wspolnej :) Poszukaj : Danuta Grutzka :) i makusia, tez niech sie nie szczypie.. czekamy :)
To ja też zdradzęswoje nazwisko :Wróblewska Anna, jakby ktoś chciał mnie tam znaleść, i do swojej "WŻetowej klasy" dorzucić ;);)
Dziewczyny nie martwcie sie ja sie zapisalam i u mnie w klasie jesy tylko 3 osoby a było nas 30 dziewczyn troche malo ,ale nie martwie sie moze jeszcze sie zapisza.
:)))) gdzie się człowiek nie ruszy, wyskakuje nasza-klasa.
Zalogowałam się przed kilkoma dniami i bardzo mi się podoba.
Od przeprowadzki wołami by mnie nikt nie zaciągnął do piwnicy w celach segregacyjnych (przecież raz ładnie wszystko zapakowałam, to po co rozpakowywać?), a teraz przez tę naszą-klasę w dwa popołudnia przegrzebałam wszystko w celu wydobycia zdjęć z liceum.
Co prawda przy okazji potwornie się przeziębiłam, ale jaka jestem teraz dumna widząc zdjęcia Mojej Klasy na naszej stronie:)))))
Niestety nie mam bladego pojęcia, co zrobiłam ze zdjęciami ze studniówki... cóż za ból!
Ależ miło przypomnieć sobie to, o czym już baaaardzo dawno temu niechcący zapomniałam....
Ja zdjęcia z podstwówki, liceum i studiów wyciągnęłam zaraz po zalogowaniu. Wykonywałam akrobacje w gipsie (spróbujcie uklęknąć), aby dostać się do końcowego zakamarka najniższej półki dosyć głębokiej szafy (a akurat byłam sama w domu) Jest tego tylko małe pudełko - wtedy aparaty nie były rozpowszechnione. Połowy ludzi nie pamiętam- buzia znajoma, ale kto to?
Znalazłam też ślubne zdjęcia rodziców, swoje chrzcielne, w wieku pieluchowym - gdy nie dosyć, że chód kaczy, to jeszcze ruszajacy się pokład (do prawie trzech lat mieszkałam na barce)...
Ja zapisałam się na tą stronę spory czas temu i zapomniałam o niej. Ale we wrześniu nagle odezwał się do mnie kolega z liceum i dzięki tej stronie udało nam się odnaleźć kilkanaście osób z klasy. Mamy za sobą dwa świetne spotkania i mam nadzieję że będą następne. A parę dni temu okazało się, że kilka osób z podstawówki też tam jest. Znalazłam też kilka osób z którymi straciłam kontakt wiele lat temu. Fajna strona, dobrze jest się zapisać nawet jak nam sie wydaje że nikogo nie ma bo w końcu napewno znajdziemy dawnych znajomych. Pozdrawiam.
Do naszej klasy zapisałam się niedawno. Już po dwóch dniach odnalazły się dwie koleżanki, których nie widzialam ponad dwadzieścia lat. Obie mieszkają w Holandii.
Ja również jestem zalogowana na tej stronie, znalazłam kilku dawno nie widzianych znajomych, i kolegę z którym byłam 16 lat temu na kolonii. Strona jest świetna tylko coraz bardziej przeciążona.
Ja jestem prowodyrką założyłam klasę ze szkoły podstawowej i ze średniej
niestety jak narazie nikt się nie dopisał hmm
Użytkownik polka napisał w wiadomości:
? Czytałam wasze odpowiedzi dla polki ale nikt w końcu nie odpowiedział jej co sądzicie o pomysle żeby znajomi z Wielkiego Żarcia znaleźli się na naszej klasie i przyokazji zobaczyli swoje zdjęcia, jak kto wygląda :> Pozdrawiam Kasia
> Witam wszystkich.Kto z was już dołączył do www.nasza-klasa.pl?Może byśmy
> się poszukali i dołączyli do grona przyjaciół.Co o tym myślicie?POZDRAWIAM
> WSZYSTKICH Wż
Hej wiecie co
Równie dobrze możemy zamieszczać nasze zdjęcia tutaj w profilu użytkownika bądź w galerii :))))
dokladnie :) zamiescie fotki w uzytkownikach :) i napiszcie cus o sobie :) powstanie klasa WZ :):):):):)
Fajna stronka, tylko słabo się otwiera!!!
Mnie juz znalazla Elek :) ale fajnie :) co prawda daleko mialybysmy do wspolnej szkoly.. ale internet zbliza :) dzieki Elku :*
Glumandziu, nie zdziw się, bo i ja wysłałam Tobie zaproszenie...:)
Juz sie zdziwilam :) i odpisalam Pani Beacie... skad my sie znamy ? hihi! :*
Glumandziu - chyba .......Basi :):):) hi hi hi :):):)
Cicho, bo sie wyda, ze nie dosc ze nie umie czytac ... to jeszcze zle pisze :P sorry, Basiu ! Beata to tez fajne imie, nie chcialbys sie przechrzcic?? ;)
Glumandziu, jakoś jestem już zżyta ze swoim, może niezbyt wyszukanym, imieniem i pozostanę przy nim, choćby przez wzgląd na szacunek do rodziców oraz ich woli. Znamy się tylko ze strony WŻ, na której padł pomysł, abyśmy i do siebie nawzajem wysłali zaproszenia. Ciebie znalazłam w znajomych Eleczka i kierowana zewem... nie wiem czego, wysłałam. Raz kozie śmierć, myślę sobie;) Pozdrawiam:)hihi
Bardzo fajnie, slicznie pieknie, ze mnie zaprosilas.. tylko ja sierota.. stalam chyba na kablu.. i jak zwykle niaczytata i niepisata... Teraz juz rozumie o co chodzi :) przepraszam Basiu! :*