rozleci sie chyba przynajmniej czesciowo. Ja jedynie co to robilam z nia lazanki krotko podduszajac. pozatym nie trzyma jej glab jak w kapuscie bialej czy kalafiorze chyba bys musiala zwiazac
Tak jak pytasz kapusty nie gotowałam ale za to piekłam w zapiekance i jak na mój gust jest b.dobra. Uważam więc, że i ugotowana będzie dobra, z tym, że wg mnie nie trzeba ją gotować za długo.
Nie gotowałam w całości nigdy bo chyba by się rozpadła ale dodaję ją np. do klopsików z mielonego +sos sojowy,chwilkę podduszam i podaję z ryżem.Pychotka:)
Witam
Czy ktoś już gotował kapustę pekińską tak jak kalafior?
Oczywiście w całości kapusta.
rozleci sie chyba przynajmniej czesciowo. Ja jedynie co to robilam z nia lazanki krotko podduszajac. pozatym nie trzyma jej glab jak w kapuscie bialej czy kalafiorze chyba bys musiala zwiazac
Tak jak pytasz kapusty nie gotowałam ale za to piekłam w zapiekance i jak na mój gust jest b.dobra. Uważam więc, że i ugotowana będzie dobra, z tym, że wg mnie nie trzeba ją gotować za długo.
Nie gotowałam w całości nigdy bo chyba by się rozpadła ale dodaję ją np. do klopsików z mielonego +sos sojowy,chwilkę podduszam i podaję z ryżem.Pychotka:)
Pokrojoną kapuste pekinska wrzucam czasem do zupy jarzynowej i gotuje jakies trzy min. Ale w całosci nie gotowałam nigdy :)