Fajnie by było spotkać się i pogadać.
Ale cisza .Ojeeje,nie straszcie.Mam nadzieję,że nie mieszkam tu sama
Eva ja jestem z podlasia:-) z lomzy, ale od 4 lat mieszkam w ny.
"Ny"- a gdzie to?
Evunia teraz mieszkam w nowym yorku.
Witam! Ja również jestem z Podlasia (Wysokie Mazowieckie).Cieszę się, że jest nas więcej - myślałam, że mieszkam tu sama. Pozdrawiam wszystkich!
Witam. Ja jestem z Siedlec. Czy to Podlasie? W każdym razie czuję sie Podlasianką:) Serdecznie pozdrawiam.
Jestem z Podlasia, a dokładnie z BIałegostoku :)
I ja jestem z Podlasia mieszkam za Suwałkami. No to jest nas pare osób chociaż każda z innej cześci województwa. Pozdrawiam
Też pochodzę z Suwałk ale od kilku lat mieszkam we Francji, a Ty Zanto nie mieszkasz przypadkiem w pobliżu Wiżajn? Zajrzałam do Twojego profilu i wnioskuję, że te wiatraki mogą być w pobliżu granicy z Litwą .
masz racje mieszkam w wizajnach i te wiatraki oglądam z okna a może ktoś tez jest z tych stron.
Ja jestem z Białegostoku.Może my ludzie ziemi Podlaskiej zorganizujemy jakies spotkanie i będizemy mieli okazję się poznać i pogadać.
Podlasianka kłania się kamaxyz witajcie
Poznaniak też się kłania.....Bahus
Sokołów Podlaski to Podlasie? witam Was kochani!
O spotkaniu i plotach może pomyślimy po świętach?Co Wy na to?
Fajnie by było spotkać się i pogadać.
Ale cisza .Ojeeje,nie straszcie.Mam nadzieję,że nie mieszkam tu sama
Eva ja jestem z podlasia:-) z lomzy, ale od 4 lat mieszkam w ny.
"Ny"- a gdzie to?
Evunia teraz mieszkam w nowym yorku.
Witam! Ja również jestem z Podlasia (Wysokie Mazowieckie).Cieszę się, że jest nas więcej - myślałam, że mieszkam tu sama. Pozdrawiam wszystkich!
Witam. Ja jestem z Siedlec. Czy to Podlasie? W każdym razie czuję sie Podlasianką:) Serdecznie pozdrawiam.
Jestem z Podlasia, a dokładnie z BIałegostoku :)
I ja jestem z Podlasia mieszkam za Suwałkami. No to jest nas pare osób chociaż każda z innej cześci województwa.
Pozdrawiam
Też pochodzę z Suwałk ale od kilku lat mieszkam we Francji, a Ty Zanto nie mieszkasz przypadkiem w pobliżu Wiżajn? Zajrzałam do Twojego profilu i wnioskuję, że te wiatraki mogą być w pobliżu granicy z Litwą
.
masz racje mieszkam w wizajnach i te wiatraki oglądam z okna a może ktoś tez jest z tych stron.
Ja jestem z Białegostoku.Może my ludzie ziemi Podlaskiej zorganizujemy jakies spotkanie i będizemy mieli okazję się poznać i pogadać.
Podlasianka kłania się kamaxyz
witajcie
Poznaniak też się kłania.....
Bahus
Sokołów Podlaski to Podlasie? witam Was kochani!
O spotkaniu i plotach może pomyślimy po świętach?Co Wy na to?