Petra - Twoje torty są piekne !!! Różyczki są cudowne !! Gratuluję talentu i cierpliwości przy ich wykonaniu !!:) .........a o smaku tych tortów w Twoim wykonaniu nawet nie śmiem dyskutować !! .........napewno tak pyaszne jak piekne !! Pozdrawiam - Elek
Wiedziałm ześ zdolniacha ...............ale ze aż taka to aż zaniemówiłam , zazdroszzce boguszowib ze mógł ich spróbować , może kiedys i ja sie załpie hihihiihihihihina kęsa WIELKIE GRATULACJE
Też chciałam sie pochwalić, ale jak zobaczyłam te róże i kalie... hmmm.... gratuluje autorce!
A to moje:
Wspaniałe! Naprawdę wspaniałe! Kolejna zdolniacha, no! :-)
śliczne :-)
Śliczne. Gratuluję:-))
Petra - Twoje torty są piekne !!!
Różyczki są cudowne !!
Gratuluję talentu i cierpliwości przy ich wykonaniu !!:)
.........a o smaku tych tortów w Twoim wykonaniu nawet nie śmiem dyskutować !!
.........napewno tak pyaszne jak piekne !!
Pozdrawiam - Elek
Ja cie kręcę - jakie piekne torty :)))))) a te róże - cudne, bede miała wzór do naśladowania ;)))))))
Miałem okazje próbowac jeden z tych tortów, był rewelacyjny.Żeby nie mój chorestelol to bym dokładał sobie ze trzy razy. Petra tak trzymac
Petra Twe zdolności są powalające!!! Gratuluję i sprubuję je naśladować przy okazji świąt.
Wyglądają przepięknie, gratuluję zdolności
Petra zdradz jak robisz czekoladę na tort że jest taka gładka. torty piękne
Wiedziałm ześ zdolniacha ...............ale ze aż taka to aż zaniemówiłam , zazdroszzce boguszowib ze mógł ich spróbować , może kiedys i ja sie załpie hihihiihihihihina kęsa
WIELKIE GRATULACJE