Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone . Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak. Mam ochote naGrzyby jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis zrobić impreza w sobote?? Kasia
Ja też robie imieniny mężowi , sałatke robie z mojego sprawdzonego przepisu ,,sałatka z tuńczykiem ulubiona" taką sobie za życzył.Ciasto nie wybrałam , dobrze że przypomniałaś ,,grzyby jak ryby"są rewelacyjne! do upieczonych w zalewie ryb dodaje upieczone w panierce kapelusze pieczarek i jest super.POzdrawiam madzina!
Spokojnie możesz zrobić te grzybki dzisiaj... sama robiłam je już kilka razy i zamiast w misce układałam grzybki w słoiku, zalewałam gorącą zalewą i zakręcałam... po ostygnięciu wstawiałam do lodówki i w ten sposób miałam grzybki gotowe z wyprzedzeniem.... pozdrawiam serdecznie
Polecam Ci moją sałatkę śledziową ("Śledzie łowickie") http://wielkiezarcie.com/przepis11676.html Zazwyczaj wszystkim smakuje - nawet tym, co nie lubią śledzi :-). Możesz ją zrobić wcześniej. Jako, że trzeba zamarynować śledzie, to np. w środę zaczniesz marynowanie, wykonasz w czwartek a w sobotę można będzie się objadać :-)
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości: > Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone > .Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak.Mam ochote naGrzyby > jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis zrobić impreza w > sobote??Kasia może coś takiego kotlety drobiowe w zalewie
Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone .
Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak.
Mam ochote naGrzyby jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis zrobić impreza w sobote??
Kasia
Ja też robie imieniny mężowi , sałatke robie z mojego sprawdzonego przepisu ,,sałatka z tuńczykiem ulubiona" taką sobie za życzył.Ciasto nie wybrałam , dobrze że przypomniałaś ,,grzyby jak ryby"są rewelacyjne! do upieczonych w zalewie ryb dodaje upieczone w panierce kapelusze pieczarek i jest super.POzdrawiam madzina!
Spokojnie możesz zrobić te grzybki dzisiaj... sama robiłam je już kilka razy i zamiast w misce układałam grzybki w słoiku, zalewałam gorącą zalewą i zakręcałam... po ostygnięciu wstawiałam do lodówki i w ten sposób miałam grzybki gotowe z wyprzedzeniem.... pozdrawiam serdecznie
Polecam Ci moją sałatkę śledziową ("Śledzie łowickie") http://wielkiezarcie.com/przepis11676.html Zazwyczaj wszystkim smakuje - nawet tym, co nie lubią śledzi :-). Możesz ją zrobić wcześniej. Jako, że trzeba zamarynować śledzie, to np. w środę zaczniesz marynowanie, wykonasz w czwartek a w sobotę można będzie się objadać :-)
Polecam taka sałatkę http://wielkiezarcie.com/przepis1995.html
Te salatke znam goscila na moim stole .
Śledzie kusza i zrobie je na imprezke.
Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości:
> Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone
> .Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak.Mam ochote naGrzyby
> jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis zrobić impreza w
> sobote??Kasia
może coś takiego kotlety drobiowe w zalewie