Forum

Kuchenne porady

Menu na imieniny

• Autor: kasiak73 Data: 2007-11-19 08:11:40

Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone .
    Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak.
    Mam ochote naGrzyby  jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis  zrobić impreza w sobote??
    Kasia

• Autor: madzina Data: 2007-11-19 08:41:20

Ja też robie imieniny mężowi , sałatke robie z mojego sprawdzonego przepisu ,,sałatka z tuńczykiem ulubiona" taką sobie za życzył.Ciasto nie wybrałam , dobrze że przypomniałaś ,,grzyby jak ryby"są rewelacyjne! do upieczonych w zalewie ryb dodaje upieczone w panierce kapelusze pieczarek i jest super.POzdrawiam madzina!

• Autor: jolka001 Data: 2007-11-19 09:11:23

Spokojnie możesz zrobić te grzybki dzisiaj... sama robiłam je już kilka razy i zamiast w misce układałam grzybki w słoiku, zalewałam gorącą zalewą i zakręcałam... po ostygnięciu wstawiałam do lodówki i w ten sposób miałam grzybki gotowe z wyprzedzeniem.... pozdrawiam serdecznie

• Autor: smakosia Data: 2007-11-19 11:28:46

Polecam Ci moją sałatkę śledziową ("Śledzie łowickie") http://wielkiezarcie.com/przepis11676.html Zazwyczaj wszystkim smakuje - nawet tym, co nie lubią śledzi :-). Możesz ją zrobić wcześniej. Jako, że trzeba zamarynować śledzie, to np. w środę zaczniesz marynowanie, wykonasz w czwartek a w sobotę można będzie się objadać :-)

• Autor: elo Data: 2007-11-19 12:06:50

Polecam taka sałatkę http://wielkiezarcie.com/przepis1995.html

• Autor: kasiak73 Data: 2007-11-19 12:11:49

Te salatke znam goscila na moim stole .
    Śledzie kusza i zrobie je na imprezke.

• Autor: Basia99999 Data: 2007-11-19 12:26:33

Użytkownik kasiak73 napisał w wiadomości:
    > Szukam sałatek na imieninki chciałam cos nowego,może macie jakies sprawdzone
    > .Ciasta planuje Ogon Pawia ,Pijana śliwke i Markowiak.Mam ochote naGrzyby
    > jak ryby i tu mam pytanie czy ja moge je juz dzis zrobić impreza w
    > sobote??Kasia
    może coś takiego kotlety drobiowe w zalewie

Przejdź do pełnej wersji serwisu