Kochani Szaleństwo , szaleństwem .......zabawa była przednia , nie bawiłam sie juz tak dawno ...ale .....
Wypadałoby podziekować organizatorom Bea39 i Bodkowi za umozliwienie nam tak miłej i serdecznej zabawy . a w szczególności Beacie (bea39) za to dołożyła wszelkich starań i mimo trudów atmosferycznych jakie nas zastały niestrudzenie całe stado spedziła w jedno miejsce
Bodek że mezczyżnie nie zwyczajna jestem dawać kwiatów
Mnie z Wami nie było, ale daliście nam tyle emocji, radości i w tak fantastyczny sposób zechcieliście się z nami podzielić swoim spotkaniem, że z przyjemnością podpiszę się pod wątkiem zasyłając najserdeczniejsze uściski i szczere podziękowania . Emila. Ps. To było wyjątkowe, "pospolite ruszenie"
I mnie TAM nie było -dlatego też pozwolę sobie na podpięcie się do - jak zawsze madrych , słów Smakosi !! :) Ja WAM również dziekuję za te emocje , za możliwość pooglądania i ..................... choć przez chwilę ""bycia "" z WAMI na TYM spotkaniu !!! Raz jeszcze gratuluję tak wspaniałej atmosfery , no a organizatorom gratuluję udanej organizacji tej WuŻetoej Imprezy !!!!!!!!!! :):):)
Szaleństwo , szaleństwem .......zabawa była przednia , nie bawiłam sie juz tak dawno ...ale .....
Wypadałoby podziekować organizatorom Bea39 i Bodkowi za umozliwienie nam tak miłej i serdecznej zabawy .
a w szczególności Beacie (bea39) za to dołożyła wszelkich starań i mimo trudów atmosferycznych jakie nas zastały niestrudzenie całe stado spedziła w jedno miejsce
Bodek że mezczyżnie nie zwyczajna jestem dawać kwiatów
Mnie z Wami nie było, ale daliście nam tyle emocji, radości i w tak fantastyczny sposób zechcieliście się z nami podzielić swoim spotkaniem, że z przyjemnością podpiszę się pod wątkiem zasyłając najserdeczniejsze uściski i szczere podziękowania
. Emila.
Ps. To było wyjątkowe, "pospolite ruszenie"
I mnie TAM nie było -dlatego też pozwolę sobie na podpięcie się do - jak zawsze madrych , słów Smakosi !! :)
Ja WAM również dziekuję za te emocje , za możliwość pooglądania i ..................... choć przez chwilę ""bycia "" z WAMI na TYM spotkaniu !!!
Raz jeszcze gratuluję tak wspaniałej atmosfery , no a organizatorom gratuluję udanej organizacji tej WuŻetoej Imprezy !!!!!!!!!! :):):)
Pozdrawiam - Elek
Ps. .......... oj było , byłoooooooo :):):)