Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wielkie DZIĘKUJĘ ..................................za Kraków :-))))

• Autor: krysia64 Data: 2007-11-19 11:45:16

Kochani

Szaleństwo , szaleństwem .......zabawa była przednia , nie bawiłam sie juz tak dawno ...ale .....

Wypadałoby podziekować organizatorom Bea39 i Bodkowi za umozliwienie nam tak miłej i serdecznej zabawy .
    a w szczególności Beacie (bea39) za to dołożyła wszelkich starań i mimo trudów atmosferycznych jakie nas zastały niestrudzenie całe stado spedziła w jedno miejsce

Bodek że mezczyżnie nie zwyczajna jestem dawać kwiatów

ps.
    a teraz uprasza sie o dopisywanie do watku .

• Autor: smakosia Data: 2007-11-19 11:51:53

Mnie z Wami nie było, ale daliście nam tyle emocji, radości i w tak fantastyczny sposób zechcieliście się z nami podzielić swoim spotkaniem, że z przyjemnością podpiszę się pod wątkiem zasyłając najserdeczniejsze uściski i szczere podziękowania . Emila.
    Ps. To było wyjątkowe, "pospolite ruszenie"

• Autor: Elek Data: 2007-11-19 12:24:18

I mnie TAM nie było -dlatego też pozwolę sobie na podpięcie się do - jak zawsze madrych , słów Smakosi !! :)
    Ja WAM również dziekuję za te emocje , za możliwość pooglądania i ..................... choć przez chwilę ""bycia "" z WAMI na TYM spotkaniu !!!
    Raz jeszcze gratuluję tak wspaniałej atmosfery , no a organizatorom gratuluję udanej organizacji tej WuŻetoej Imprezy !!!!!!!!!! :):):)

Pozdrawiam - Elek

Ps. .......... oj było , byłoooooooo  :):):)

Przejdź do pełnej wersji serwisu