Regi , jeżeli potrzebna pomoc to napisz , chętnie pomożemy :)) myślę że nie mozesz wstawić zdjecia
a może Regi szuka ciasta w kształcie Mikołaja:)
musi sama nam to powiedzieć :))
Regi chodzilo o przepis na ciasto do foremki w ksztalcie mikolaja. Jesli wieci, to pomozcie.
Faktycznie chodzi mi o przepis na ciasto z którego mogłabym upiec figurkę Mikołaja. Kupiłam odpowiednią foremkę.Obiecałam wnuczce - pomóżcie. Przepraszam za treść wiadomości ale miałam kłopoty z komputerem.
moze mogłabys wykorzystać któryś z przepisów na pierniczki :)
albo biszkoptowe , przełozyc masą i zrobić ozdoby z lukru :)
Moja kolezanka robi z ciasta na babke. Ja robilam tylko raz i wykorzystalam ciasto kruche. Mikolaj byl takze smaczny.
Regi , jeżeli potrzebna pomoc to napisz , chętnie pomożemy :)) myślę że nie mozesz wstawić zdjecia
a może Regi szuka ciasta w kształcie Mikołaja:)
musi sama nam to powiedzieć :))
Regi chodzilo o przepis na ciasto do foremki w ksztalcie mikolaja. Jesli wieci, to pomozcie.
Faktycznie chodzi mi o przepis na ciasto z którego mogłabym upiec figurkę Mikołaja. Kupiłam odpowiednią foremkę.
Obiecałam wnuczce - pomóżcie. Przepraszam za treść wiadomości ale miałam kłopoty z komputerem.
moze mogłabys wykorzystać któryś z przepisów na pierniczki :)
albo biszkoptowe , przełozyc masą i zrobić ozdoby z lukru :)
Moja kolezanka robi z ciasta na babke. Ja robilam tylko raz i wykorzystalam ciasto kruche. Mikolaj byl takze smaczny.