Forum

Rozmowy wolne i frywolne

nawielkanoc.com

• Autor: kinga_d Data: 2007-11-19 20:29:20

nie będzie o Wilekanocy przed Świętami Bożego Narodzenia. Dzisiaj szukalam w necie przepisów na pierniczkii inne drobne wypieki i na tej stronie znalazłam swój przepis z WŻ, ba, słuchajcie, nawet z moimi odwiecznymi literówkami i komentarzami.... wspomnę różnież że są tam przepisy Nutelli, Aleex i innych. Ale na pierwszej stronie czytamy, że "W serwisie NaWielkanoc.com przygotowaliśmy dla wszystkich przepisy, które pomogą w przygotowaniu potraw. Wielkanocne śniadanie, świąteczny obiad, słodkości, proponujemy mnóstwo przepisów na różnorodne potrawy z wielkanocnej kuchni domowej, te tradycyjne, których nie może zabraknąć, a także te mniej tradycyjne, które zapewne urozmaicą klasyczny jadłospis."

sorry, ale szczeka mi opadłą jak to zobaczyłam.. moje próchnioły jako ciastka na wielkanoc?? pierwsze słyszę.

• Autor: kiiri Data: 2007-11-20 06:43:17

To jest szczyt chamstwa - wybralam 15 przypadkowych przepisow z tamtej strony i wrzucilam w wyszukiwarke na WZ i co sie okazalo..... ze WSZYSTKIE 15 przepisow ktore sprawdzalam zostaly skopiowane jak byk z WZ,
     nawet bez zmian nazwy..... Nie chce twierdzic ze wszystkie przepisy sa sciagniete z naszej strony bo tego nie bede sprawdzac jest ich zbyt wiele, ale jezeli 15 z 15 przeze mnie sprawdzonych JEST to ze zwyklego matematycznego prawdopodobienstwa znaczy ze znaczna wiekszosc to po prostu bezmyslne skopiowanych bez zadnych zmian....

• Autor: bea39 Data: 2007-11-20 07:58:38

Powinnaś do zgłosić do WKN

• Autor: Wkn Data: 2007-11-20 08:20:21

Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
    > Powinnaś do zgłosić do WKN

czytałam, bede ingerowac
    Wczoraj robilam to samo w identycznej sprawie innej strony, ktora w calosci powstala jako kopie naszych przepisow

ech, szkoda slow

• Autor: bea39 Data: 2007-11-20 08:58:29

i jeszcze zastrzegają sobie prawa hihihi

• Autor: Wkn Data: 2007-11-20 17:05:07

Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
    > i jeszcze zastrzegają sobie prawa hihihi

no i nic, żadnego odzewu, udają głuchych, w dodatku w bazie danych znajdują się nieaktualne telefony i maile
    Musimy pomyśleć, co dalej

• Autor: Wkn Data: 2007-11-20 18:03:53

Jest kilka linków na stronie www.nawielkanoc.com
    Nasze przepisy znalazłam na przykład na www.nawigilie.pl
    ale jest też strona (można na nią wejść przez link nawielkanoc, po lewej w menu) : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/
    Pomóżcie i poszukajcie, czy tam też pełno naszego, będzie szybciej.
    Wszystkie te strony sa ze sobą powiązane powiązane.

• Autor: Basienkaa0 Data: 2007-11-20 13:30:33

hi hi jedno co dobre to zainteresowałaś mnie w ten sposób tymi próchniołami../oczywiście to fakt ale jednocześnie żart/

• Autor: kinga_d Data: 2007-11-20 16:53:32

Miło mi :D

dziękuję za zainteresowanie, faktycznie najbardiej nie fair jest w tym wypadku pisanie ze to ich przepisy i nawet nie zmnienienie nazw w ktorych nierzadko występuje nick autora....

Przejdź do pełnej wersji serwisu