nie będzie o Wilekanocy przed Świętami Bożego Narodzenia. Dzisiaj szukalam w necie przepisów na pierniczkii inne drobne wypieki i na tej stronie znalazłam swój przepis z WŻ, ba, słuchajcie, nawet z moimi odwiecznymi literówkami i komentarzami.... wspomnę różnież że są tam przepisy Nutelli, Aleex i innych. Ale na pierwszej stronie czytamy, że "W serwisie NaWielkanoc.com przygotowaliśmy dla wszystkich przepisy, które pomogą w przygotowaniu potraw. Wielkanocne śniadanie, świąteczny obiad, słodkości, proponujemy mnóstwo przepisów na różnorodne potrawy z wielkanocnej kuchni domowej, te tradycyjne, których nie może zabraknąć, a także te mniej tradycyjne, które zapewne urozmaicą klasyczny jadłospis."
sorry, ale szczeka mi opadłą jak to zobaczyłam.. moje próchnioły jako ciastka na wielkanoc?? pierwsze słyszę.
To jest szczyt chamstwa - wybralam 15 przypadkowych przepisow z tamtej strony i wrzucilam w wyszukiwarke na WZ i co sie okazalo..... ze WSZYSTKIE 15 przepisow ktore sprawdzalam zostaly skopiowane jak byk z WZ, nawet bez zmian nazwy..... Nie chce twierdzic ze wszystkie przepisy sa sciagniete z naszej strony bo tego nie bede sprawdzac jest ich zbyt wiele, ale jezeli 15 z 15 przeze mnie sprawdzonych JEST to ze zwyklego matematycznego prawdopodobienstwa znaczy ze znaczna wiekszosc to po prostu bezmyslne skopiowanych bez zadnych zmian....
Jest kilka linków na stronie www.nawielkanoc.com Nasze przepisy znalazłam na przykład na www.nawigilie.pl ale jest też strona (można na nią wejść przez link nawielkanoc, po lewej w menu) : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/ Pomóżcie i poszukajcie, czy tam też pełno naszego, będzie szybciej. Wszystkie te strony sa ze sobą powiązane powiązane.
dziękuję za zainteresowanie, faktycznie najbardiej nie fair jest w tym wypadku pisanie ze to ich przepisy i nawet nie zmnienienie nazw w ktorych nierzadko występuje nick autora....
nie będzie o Wilekanocy przed Świętami Bożego Narodzenia. Dzisiaj szukalam w necie przepisów na pierniczkii inne drobne wypieki i na tej stronie znalazłam swój przepis z WŻ, ba, słuchajcie, nawet z moimi odwiecznymi literówkami i komentarzami.... wspomnę różnież że są tam przepisy Nutelli, Aleex i innych. Ale na pierwszej stronie czytamy, że "W serwisie NaWielkanoc.com przygotowaliśmy dla wszystkich przepisy, które pomogą w przygotowaniu potraw. Wielkanocne śniadanie, świąteczny obiad, słodkości, proponujemy mnóstwo przepisów na różnorodne potrawy z wielkanocnej kuchni domowej, te tradycyjne, których nie może zabraknąć, a także te mniej tradycyjne, które zapewne urozmaicą klasyczny jadłospis."
sorry, ale szczeka mi opadłą jak to zobaczyłam.. moje próchnioły jako ciastka na wielkanoc?? pierwsze słyszę.
To jest szczyt chamstwa - wybralam 15 przypadkowych przepisow z tamtej strony i wrzucilam w wyszukiwarke na WZ i co sie okazalo..... ze WSZYSTKIE 15 przepisow ktore sprawdzalam zostaly skopiowane jak byk z WZ,
nawet bez zmian nazwy..... Nie chce twierdzic ze wszystkie przepisy sa sciagniete z naszej strony bo tego nie bede sprawdzac jest ich zbyt wiele, ale jezeli 15 z 15 przeze mnie sprawdzonych JEST to ze zwyklego matematycznego prawdopodobienstwa znaczy ze znaczna wiekszosc to po prostu bezmyslne skopiowanych bez zadnych zmian....
Powinnaś do zgłosić do WKN
Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
> Powinnaś do zgłosić do WKN
czytałam, bede ingerowac
Wczoraj robilam to samo w identycznej sprawie innej strony, ktora w calosci powstala jako kopie naszych przepisow
ech, szkoda slow
i jeszcze zastrzegają sobie prawa hihihi
Użytkownik bea39 napisał w wiadomości:
> i jeszcze zastrzegają sobie prawa hihihi
no i nic, żadnego odzewu, udają głuchych, w dodatku w bazie danych znajdują się nieaktualne telefony i maile
Musimy pomyśleć, co dalej
Jest kilka linków na stronie www.nawielkanoc.com
Nasze przepisy znalazłam na przykład na www.nawigilie.pl
ale jest też strona (można na nią wejść przez link nawielkanoc, po lewej w menu) : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/
Pomóżcie i poszukajcie, czy tam też pełno naszego, będzie szybciej.
Wszystkie te strony sa ze sobą powiązane powiązane.
hi hi jedno co dobre to zainteresowałaś mnie w ten sposób tymi próchniołami../oczywiście to fakt ale jednocześnie żart/
Miło mi :D
dziękuję za zainteresowanie, faktycznie najbardiej nie fair jest w tym wypadku pisanie ze to ich przepisy i nawet nie zmnienienie nazw w ktorych nierzadko występuje nick autora....