Robilam wiele razy i jestem w 100% zadowolona. Wazne jest tylko aby masa byla dobrej jakosci. Nie znam sie na tych polskich, znam tylko z Bakaland bo kupuje ja czasem w polskim sklepie, ale jak mnie pamiec nie myli to rok temu byl o tym watek ale po awarii zniknal i to chyba masa z Bakaland byla najbardziej chwalona. Jesli chodzi o niemieckie to polecam z firmy Schwartau. Gotowa mase musisz tez dokladnie odmiezyc i dac tylko tyle ile pisze w przepisie. Zawiera ona juz aromaty, cukier itp. wiec nie musisz juz do niej nic dodawac.
prosze o pomoc nigdy nie robilam makowca z wykorzystaniem masy makowej[z puszki] a chciala bym ulatwic sobie prace czy robiliscie taki makowiec
Robilam wiele razy i jestem w 100% zadowolona. Wazne jest tylko aby masa byla dobrej jakosci. Nie znam sie na tych polskich, znam tylko z Bakaland bo kupuje ja czasem w polskim sklepie, ale jak mnie pamiec nie myli to rok temu byl o tym watek ale po awarii zniknal i to chyba masa z Bakaland byla najbardziej chwalona. Jesli chodzi o niemieckie to polecam z firmy Schwartau. Gotowa mase musisz tez dokladnie odmiezyc i dac tylko tyle ile pisze w przepisie. Zawiera ona juz aromaty, cukier itp. wiec nie musisz juz do niej nic dodawac.
Potwierdzam, masa makowa z firmy Bakaland jest dobra. Niedawno robiac rogale, wyprobowalam mase i zrobilam strucle makowa, wyszla naprawde pyszna ;)