Moze ktos z Was znajdzie taka w czasie przedswiatecznych zakupow, potrzebuje na prezent gwiazdkowy dla kolekcjonera a w przygranicznych miasteczkach nigdzie nie ma. Koszty oczywiscie pokryje!
No wlasnie, trzeba kupic co najmniej 1 litr a ja potrzebuje 50 ml, w dodatku nie wysylaja za granice! Ale i tak dziekuje za informacje, przynajmniej sobie poogladalam porzedny spirytus. Pozdrawiam.
Alidab, jestes kochana. A potrzebuje 1 /jedna/ buteleczke spirytusu 95% o zawartosci 50 ml. Chcialam Ci napisac na mail ale nie dziala mi moja poczta, juz drugi dzien nie moge sie tam dostac. Pozdrawiam i dziekuje.
Moze ktos z Was znajdzie taka w czasie przedswiatecznych zakupow, potrzebuje na prezent gwiazdkowy dla kolekcjonera a w przygranicznych miasteczkach nigdzie nie ma. Koszty oczywiscie pokryje!
Mari a moze tutaj kupisz polmos - sklep internetowy
ups przepraszam..minimalne zamowienie to 3 butelki (co najmnije litr)
:-(
pozdrawiam
No wlasnie, trzeba kupic co najmniej 1 litr a ja potrzebuje 50 ml, w dodatku nie wysylaja za granice!
Ale i tak dziekuje za informacje, przynajmniej sobie poogladalam porzedny spirytus. Pozdrawiam.
Ja mam w domku kilka do opchniecia :) moge 0.5 odlac:) hehe
Juciaaa, dzieki, nie skorzystam, mnie chodzi nie o 0.5 ale o 0.05 a to nie warte odlewania, hahahaha
Mari, chętnie Ci pomogę...:))) Napisz tylko, ile tych buteleczek potrzebujesz.
Alidab, jestes kochana. A potrzebuje 1 /jedna/ buteleczke spirytusu 95% o zawartosci 50 ml. Chcialam Ci napisac na mail ale nie dziala mi moja poczta,
juz drugi dzien nie moge sie tam dostac. Pozdrawiam i dziekuje.
Mari, wobec tego czekam na Twoje dane adresowe...:)))
Mari, odpisałam i czekam na odpowiedż od Ciebie.