Nie z każdej mąki będzie chleb, a z jakiej mąki będą dobre pierniki? Pamiętam,że raz użyłam krupczatki i to była totalna klapa, pierniki bły zbyt kruche.
Nie mam doświadczenia w tym temacie, ale trzeci raz robię ten pernik, który leżakuje cztery tygodnie i wyrabiam go z mąki tortowej.
I ja też robię z tortowej kupionej w lidlu.
Czy mogę prosić o przepis na ten piernik? Pozdrawiam.
Proszę bardzo http://wielkiezarcie.com/przepis20411.html
Bardzo dziękuję.
Ja także stosuję tortową. Pozdrawiam, Andrzej
Ja rowniez tortowa, ale widzilalam niektore przepisy do ktorych dawalo sie pol na pol z zytnia, Powodzenia
No proszę, będzie tortowa. Dzięki:).
Nie z każdej mąki będzie chleb, a z jakiej mąki będą dobre pierniki? Pamiętam,że raz użyłam krupczatki i to była totalna klapa, pierniki bły zbyt kruche.
Nie mam doświadczenia w tym temacie, ale trzeci raz robię ten pernik, który leżakuje cztery tygodnie i wyrabiam go z mąki tortowej.
I ja też robię z tortowej kupionej w lidlu.
Czy mogę prosić o przepis na ten piernik? Pozdrawiam.
Proszę bardzo
http://wielkiezarcie.com/przepis20411.html
Bardzo dziękuję.
Ja także stosuję tortową. Pozdrawiam, Andrzej
Ja rowniez tortowa, ale widzilalam niektore przepisy do ktorych dawalo sie pol na pol z zytnia, Powodzenia
No proszę, będzie tortowa. Dzięki:).