To pytanie nasunęło mi się ostatnio, gdy wklepywałam , na miłę sugestię Wkn, artykuł. Złapałam się sama na tym, że ja też nie zaglądam tam za często, bo nie wiedziałam, że np. doszły nowe , ciekawe zakładki. Połaziłam troszkę, poczytałam, ile tam jest ciekawych rzeczy, fajnie opisanych, szerzej, więcej ,niż możnaby pisać na forum, jakie wspaniałe utwory literackie i porady, ciekawostki. Tylko tych komentarzy tak jakoś niewiele, jakby mało kto tam zaglądał ( i prosze nie myśleć, że chodzi o moje wypociny ;))))))))). Są oczywiście i takie artykuły pod którymi komentarzy sporo...ale i tak miałam wrażenie, jakby Żarłoczki mało zaglądały do Artykułów. A naprawdę warto. Pomyślałam o tym również dlatego, że wiele pytań zadawanych na forum tam własnie zanalazłoby wyczerpującą odpowiedź lub pewne wątki mogłyby znaleźć tam rozwinięcie... ot choćby ostatni wątek Kurakowej o kuchni żydowskiej :) Zachęcam was do zagladania do działu Artykuły, tak jak z chęcią wpadacie na Forum i do pisania :) Wiem, że ten watek powinien znaleźć się może w dziale Dobre Pomysły WŻ, ale tu mam pewnośc, że wpadnie Wam w oczy :))))))))))
Podpisuje sie pod twoim wátkiem rekami i nogami! Ilekroc czytam wátki o poszukiwaniu przepisu na biszkopt... a ja sie nasiedzialam , zeby w szkole gotowania, jeden zaistanial... to mi smutno.. bo cala robota, psu na bude.. W koncu dodalam ten przepis do moich normalnych. Jeszcze bardziej przygnebiajace, jest to, ze nie mozna artykulu np. ze szkoly gotowania - dodac do ulubionych.. i tak sie o nich niestety zapomina :( Ale podzielam zdanie Ave! zagladajcie do artykulow!! czeka tam na Was duzo ciekawostek.. pozdrawiam wszytskich serdecznie - Glumanda
Zaglądam zaglądam . A nawet wracam do niektórych , niestety mało udzielam się na forum i mało komentuję to co znalazłam . Chyba to zle ... ale może się poprawię ... Przynajmniej się postaram . Obiecuję !
Niestety muszę się przyznać że bardzo rzadko tam zaglądam ale obiecuje,że się poprawię. Papmiętam że bardzo zainteresował mnie artykuł o różnych gatunkach herbat.Pozdrawiam Małgosia
To pytanie nasunęło mi się ostatnio, gdy wklepywałam , na miłę sugestię Wkn, artykuł. Złapałam się sama na tym, że ja też nie zaglądam tam za często, bo nie wiedziałam, że np. doszły nowe , ciekawe zakładki. Połaziłam troszkę, poczytałam, ile tam jest ciekawych rzeczy, fajnie opisanych, szerzej, więcej ,niż możnaby pisać na forum, jakie wspaniałe utwory literackie i porady, ciekawostki. Tylko tych komentarzy tak jakoś niewiele, jakby mało kto tam zaglądał ( i prosze nie myśleć, że chodzi o moje wypociny ;))))))))). Są oczywiście i takie artykuły pod którymi komentarzy sporo...ale i tak miałam wrażenie, jakby Żarłoczki mało zaglądały do Artykułów. A naprawdę warto. Pomyślałam o tym również dlatego, że wiele pytań zadawanych na forum tam własnie zanalazłoby wyczerpującą odpowiedź lub pewne wątki mogłyby znaleźć tam rozwinięcie... ot choćby ostatni wątek Kurakowej o kuchni żydowskiej :)
Zachęcam was do zagladania do działu Artykuły, tak jak z chęcią wpadacie na Forum i do pisania :)
Wiem, że ten watek powinien znaleźć się może w dziale Dobre Pomysły WŻ, ale tu mam pewnośc, że wpadnie Wam w oczy :))))))))))
Podpisuje sie pod twoim wátkiem rekami i nogami! Ilekroc czytam wátki o poszukiwaniu przepisu na biszkopt... a ja sie nasiedzialam , zeby w szkole gotowania, jeden zaistanial... to mi smutno.. bo cala robota, psu na bude..
W koncu dodalam ten przepis do moich normalnych. Jeszcze bardziej przygnebiajace, jest to, ze nie mozna artykulu np. ze szkoly gotowania - dodac do ulubionych.. i tak sie o nich niestety zapomina :(
Ale podzielam zdanie Ave! zagladajcie do artykulow!! czeka tam na Was duzo ciekawostek.. pozdrawiam wszytskich serdecznie - Glumanda
Zaglądam zaglądam . A nawet wracam do niektórych , niestety mało udzielam się na forum i mało komentuję to co znalazłam . Chyba to zle ... ale może się poprawię ... Przynajmniej się postaram . Obiecuję !
zaglądam, i pewnie nie tylko ja :)
Niestety muszę się przyznać że bardzo rzadko tam zaglądam ale obiecuje,że się poprawię. Papmiętam że bardzo zainteresował mnie artykuł o różnych gatunkach herbat.Pozdrawiam Małgosia
to fajnie :)))))