Forum

Galeria

Mój pierwszy anioł

• Autor: aga1 Data: 2007-11-22 13:20:23

Dużo osób na stronce WŻ pokazuje swoje prace,mają talent i robią piękne rzeczy.Postanowiłam także coś zrobic i sprawdzic co z tego będzie.Ponieważ zbliżają się święta wymyśliłam sobie aniołka,troszkę poszperałam w necie(z czego by tu zrobic)i zrobiłam....troszkę ta moja praca jest nieudolna,aniołek ma stopy jakby lekko spuchnięte ale to był mój pierwszy anioł i może kiedyś wkońcu uda mi się taki,że będę zadowolona....Pozdrawiam:)))))))

• Autor: Anika Data: 2007-11-22 13:36:40

Wow ale piekny :)

• Autor: Ave Data: 2007-11-22 13:37:26

Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je. Uważam, że Twój anioł jest piękny, rozczulający, troszke nieśmiały i jestem pewna, że jako Pierwszy będzie najukochańszy. Od jego nóżek sie odczep, bo on ma dużo chodzić i dlatego stopki ma szersze ;))))  Mówiąc o swojej nieudolności w pracach plastycznych chyba nas trochę ...kokietujesz ;))) bo nigdy bym nie powiedziała, że robisz cos takiego pierwszy raz :))) A teraz, skoro sie pochwaliłas swoim świetnym rękodziełem to może opiszesz z czego go zrobiłas, czym malowałas itd. :)
    Ewa

• Autor: aga1 Data: 2007-11-22 14:33:30

Dziękuję za tak miłe komentarze:))))))Naprawdę,to był mój pierwszy raz-anioł z masy solnej,co do kokietowania to nie to miałam na myśli,ja z natury jestem bardzo krytyczna w stosunku do jakichkolwiek prac przez siebie wykonanych(kiedyś próbowałam coś malowac ale nie byłam zadowolona więc tego zaniechałam).Co do wykonania tego anioła to jest on z masy solnej,pomalowany farbami plakatowymi i na koniec pociągnięty bezbarwnym lakierem do paznokci....Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tak miłe słowa,aż nabrałam ochoty na kolejną jakąś pracę:))))))))))))))))))

• Autor: Wkn Data: 2007-11-22 15:30:20

Użytkownik Ave napisał w wiadomości:
    > Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je.

Czy również pod postacią książek, na przykład wiadomej pozycji o pewnym bardzo szczególnym aniele Doroty Terakowskiej ? Stąd mógłby pochodzić ten piękny nick.

• Autor: Ave Data: 2007-11-23 10:29:06

, ale nick ma bardziej prozaiczne źródło - to moje imię pisane wspak ;))))))

• Autor: erka Data: 2007-11-23 18:48:12

Ave,
    Ja dopiero zaczelam kolekcojonowac aniolki, ale moglabys sie pochwalic swoja kolekcja, Buziaki,
    Ela

• Autor: kola Data: 2007-11-22 15:02:16

Twoj janiolek jest naprawde piekny (nie wiem co Ty od niego chcesz?), moim zdaniem nawet ladniejszy od tych kupnych, chociazby dlatego , ze wlasnymi rekami zrobiony.  Pozdrawiam.

• Autor: anna-gu Data: 2007-11-22 15:22:51

Aguś, bardzo ładny! Buźkę ma przesympatyczną :))

• Autor: makusia Data: 2007-11-22 15:39:45

i mnie sie bardzo podoba , jest śliczny jak wszystkie aniołki :)))

• Autor: vikunia Data: 2007-11-22 17:22:12

Jest śliczny. Powinnas byc z niego i z siebie dumna. Zycze dalszych pieknych aniolkow

• Autor: ABA Data: 2007-11-22 18:18:55

Aguniu Twój aniołek jest bardzo sympatyczny i opiekuńczy.
     Widocznie jesteś osoba bardzo ruchliwą i dlatego ma stopki od biegania za Tobą obolałe.
    Co wieczór przytul go. Koniecznie zrób mu jakieś towarzystwo.
    ABA

• Autor: aga1 Data: 2007-11-22 19:17:44

Jeszcze raz dziękuję za cieplutkie słówka:))))))),już wkrótce postaram się znowu coś zrobic,jak wyjdzie to wkleję fotkę.Pozdrawiam:)))))))))))))

• Autor: smakosia Data: 2007-11-22 21:31:25

Aga, Ty mi się tu zabieraj prędko do roboty, bo Anielica by się przydała. On jest super mimo, że ciutkę smutny :-) Widać z braku towarzystwa. Moje gratulacje!!!

• Autor: olka76 Data: 2007-11-24 20:09:02

Zajefajny ten Aniołeczek! Z własnego doświadczenia wiem, że one się potem mnożą i mnożą...ku naszej uciesze. Aga, przyjemnego rozmnażania Aniołów Ci życzę!

Przejdź do pełnej wersji serwisu