Dużo osób na stronce WŻ pokazuje swoje prace,mają talent i robią piękne rzeczy.Postanowiłam także coś zrobic i sprawdzic co z tego będzie.Ponieważ zbliżają się święta wymyśliłam sobie aniołka,troszkę poszperałam w necie(z czego by tu zrobic)i zrobiłam....troszkę ta moja praca jest nieudolna,aniołek ma stopy jakby lekko spuchnięte ale to był mój pierwszy anioł i może kiedyś wkońcu uda mi się taki,że będę zadowolona....Pozdrawiam:)))))))
Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je. Uważam, że Twój anioł jest piękny, rozczulający, troszke nieśmiały i jestem pewna, że jako Pierwszy będzie najukochańszy. Od jego nóżek sie odczep, bo on ma dużo chodzić i dlatego stopki ma szersze ;)))) Mówiąc o swojej nieudolności w pracach plastycznych chyba nas trochę ...kokietujesz ;))) bo nigdy bym nie powiedziała, że robisz cos takiego pierwszy raz :))) A teraz, skoro sie pochwaliłas swoim świetnym rękodziełem to może opiszesz z czego go zrobiłas, czym malowałas itd. :) Ewa
Dziękuję za tak miłe komentarze:))))))Naprawdę,to był mój pierwszy raz-anioł z masy solnej,co do kokietowania to nie to miałam na myśli,ja z natury jestem bardzo krytyczna w stosunku do jakichkolwiek prac przez siebie wykonanych(kiedyś próbowałam coś malowac ale nie byłam zadowolona więc tego zaniechałam).Co do wykonania tego anioła to jest on z masy solnej,pomalowany farbami plakatowymi i na koniec pociągnięty bezbarwnym lakierem do paznokci....Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tak miłe słowa,aż nabrałam ochoty na kolejną jakąś pracę:))))))))))))))))))
Użytkownik Ave napisał w wiadomości: > Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je.
Czy również pod postacią książek, na przykład wiadomej pozycji o pewnym bardzo szczególnym aniele Doroty Terakowskiej ? Stąd mógłby pochodzić ten piękny nick.
Twoj janiolek jest naprawde piekny (nie wiem co Ty od niego chcesz?), moim zdaniem nawet ladniejszy od tych kupnych, chociazby dlatego , ze wlasnymi rekami zrobiony. Pozdrawiam.
Aguniu Twój aniołek jest bardzo sympatyczny i opiekuńczy. Widocznie jesteś osoba bardzo ruchliwą i dlatego ma stopki od biegania za Tobą obolałe. Co wieczór przytul go. Koniecznie zrób mu jakieś towarzystwo. ABA
Aga, Ty mi się tu zabieraj prędko do roboty, bo Anielica by się przydała. On jest super mimo, że ciutkę smutny :-) Widać z braku towarzystwa. Moje gratulacje!!!
Zajefajny ten Aniołeczek! Z własnego doświadczenia wiem, że one się potem mnożą i mnożą...ku naszej uciesze. Aga, przyjemnego rozmnażania Aniołów Ci życzę!
Dużo osób na stronce WŻ pokazuje swoje prace,mają talent i robią piękne rzeczy.Postanowiłam także coś zrobic i sprawdzic co z tego będzie.Ponieważ zbliżają się święta wymyśliłam sobie aniołka,troszkę poszperałam w necie(z czego by tu zrobic)i zrobiłam....troszkę ta moja praca jest nieudolna,aniołek ma stopy jakby lekko spuchnięte ale to był mój pierwszy anioł i może kiedyś wkońcu uda mi się taki,że będę zadowolona....Pozdrawiam:)))))))
Wow ale piekny :)
Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je. Uważam, że Twój anioł jest piękny, rozczulający, troszke nieśmiały i jestem pewna, że jako Pierwszy będzie najukochańszy. Od jego nóżek sie odczep, bo on ma dużo chodzić i dlatego stopki ma szersze ;)))) Mówiąc o swojej nieudolności w pracach plastycznych chyba nas trochę ...kokietujesz ;))) bo nigdy bym nie powiedziała, że robisz cos takiego pierwszy raz :))) A teraz, skoro sie pochwaliłas swoim świetnym rękodziełem to może opiszesz z czego go zrobiłas, czym malowałas itd. :)
Ewa
Użytkownik Ave napisał w wiadomości:
> Uwielbiam Anioły i mam do nich słabość. Zbieram je.
Czy również pod postacią książek, na przykład wiadomej pozycji o pewnym bardzo szczególnym aniele Doroty Terakowskiej ? Stąd mógłby pochodzić ten piękny nick.
, ale nick ma bardziej prozaiczne źródło - to moje imię pisane wspak ;))))))
Ave,
Ja dopiero zaczelam kolekcojonowac aniolki, ale moglabys sie pochwalic swoja kolekcja, Buziaki,
Ela
Twoj janiolek jest naprawde piekny (nie wiem co Ty od niego chcesz?), moim zdaniem nawet ladniejszy od tych kupnych, chociazby dlatego , ze wlasnymi rekami zrobiony. Pozdrawiam.
Aguś, bardzo ładny! Buźkę ma przesympatyczną :))
i mnie sie bardzo podoba , jest śliczny jak wszystkie aniołki :)))
Jest śliczny. Powinnas byc z niego i z siebie dumna. Zycze dalszych pieknych aniolkow
Aguniu Twój aniołek jest bardzo sympatyczny i opiekuńczy.
Widocznie jesteś osoba bardzo ruchliwą i dlatego ma stopki od biegania za Tobą obolałe.
Co wieczór przytul go. Koniecznie zrób mu jakieś towarzystwo.
ABA
Aga, Ty mi się tu zabieraj prędko do roboty, bo Anielica by się przydała. On jest super mimo, że ciutkę smutny :-) Widać z braku towarzystwa. Moje gratulacje!!!