Zbliza sie okres kiedy trzeba pomyslec o wysylaniu kartek swiatecznych do rodziny, znajomych...Wiem,ze duzo teraz sie wysyla zyczen przez SMSa, ale ja jestem za tym, zeby wyslac i kartke i w dzien swiat SMSa ;) Chcialam napisac pare wierszykow swiatecznych, gdzies tam wyszukanych i licze na to,ze Wy tez napiszecie, moze beda takie o ktorych nie mialam zielonego pojecia,ze istnieja i znajda sie na widokowce dla wybranej osoby ;) Zachecam do wspolnej zabawy... * Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie Niech Cie aniolek ode mnie uscisnie I przekaze serdeczne zyczenia Z okazji Swiat Bozego Narodzenia. * Kiedy swiateczny stol sie ugina, Spiewa koledy cala rodzina, Na niebie pierwsza gwiazdka juz swieci, Niech Cie bogaty Mikolaj odwiedzi. * Gdy nadejdzie dzien Wigilii I oplatek wezmiesz w rece Chociaz jestem gdzies w oddali Z Toba bedzie moje serce.
Zbliza sie okres kiedy trzeba pomyslec o wysylaniu kartek swiatecznych do rodziny, znajomych...Wiem,ze duzo teraz sie wysyla zyczen przez SMSa, ale ja jestem za tym, zeby wyslac i kartke i w dzien swiat SMSa ;)
Chcialam napisac pare wierszykow swiatecznych, gdzies tam wyszukanych i licze na to,ze Wy tez napiszecie, moze beda takie o ktorych nie mialam zielonego pojecia,ze istnieja i znajda sie na widokowce dla wybranej osoby ;) Zachecam do wspolnej zabawy...
*
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie
Niech Cie aniolek ode mnie uscisnie
I przekaze serdeczne zyczenia
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia.
*
Kiedy swiateczny stol sie ugina,
Spiewa koledy cala rodzina,
Na niebie pierwsza gwiazdka juz swieci,
Niech Cie bogaty Mikolaj odwiedzi.
*
Gdy nadejdzie dzien Wigilii
I oplatek wezmiesz w rece
Chociaz jestem gdzies w oddali
Z Toba bedzie moje serce.
ladne te wierszyki,nie chcialo mi sie pisac wiec zrobilam kopie z stronki http://strony.aster.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe.htm