Kasiu, jak na "marnowanie" czasu,to efekty obłędne))) śliczne Powiedz proszę czy te wszystkie wzorki malujesz sama,czy to resztki jakichś papierów prezentowych?(1 fotka)
Bardzo ładne te Twoje karteczki, sama bym sie bardzo ucieszyła jakbym taką dostała ;)))) marnuj tego czasu jak najwięcej i jak najczęściej, z pożytkiem dla tych, którzy wynik tego zmarnowanego czasu :))) otrzymają . Gratuluje talentu i wyobraźni.
Dziękuję Wam bardzo , cała spąsowiałam od tych pochwał. To są kartki z zeszłego roku, tegoroczne jeszcze się robią, ale jak tylko skończę to się pochwalę (zachęcona Waszymi opiniami).
Chciałabym pokazać Wam na co "marnuje" całe wieczory.
Kasiu, jak na "marnowanie" czasu,to efekty obłędne))) śliczne
Powiedz proszę czy te wszystkie wzorki malujesz sama,czy to resztki jakichś papierów prezentowych?(1 fotka)
Te drobne, srebrne i złote wzorki rysuję sama markerem lub cienkopisem.
Kasiu bardzo piękne te Twoje karteczki.
Śliczne!
Jak na "marnowanie" czasu efekt rewelacyjny
Pozdrawiam Dorota.
fajny sposob na "marnowanie" czasu :) chcialbym tak potrafic marnowac czas :) ladne to :):):):)
Bardzo ładne te Twoje karteczki, sama bym sie bardzo ucieszyła jakbym taką dostała ;)))) marnuj tego czasu jak najwięcej i jak najczęściej, z pożytkiem dla tych, którzy wynik tego zmarnowanego czasu :))) otrzymają . Gratuluje talentu i wyobraźni.
Dziękuję Wam bardzo , cała spąsowiałam od tych pochwał. To są kartki z zeszłego roku, tegoroczne jeszcze się robią, ale jak
tylko skończę to się pochwalę (zachęcona Waszymi opiniami).
No to czekamy Kasiu, z chęcią "nakarmię" swoje zmysły i wzrok Twoimi tegorocznymi cudami :))))
Super sa twoje kartki. Kazdy kto taka dostanie bedzie napewno szczesliwy.
Tak czas mozna marnowac ;-))) Kartki piekne.
Kartki super !!! Niepowtarzalne i nigdzie się takich nie kupi .
I to jest wlasnie to, uwielbiam robic wlasnorecznie kartki, chociaz takich zdolnosci nie mam - Twoje sa slicznusie :)