Kochany Elku! Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, zdrowia, szczescia :)) Powodzenia i wszystkigo najlepszego, wraz z pozdrowieniami z Norymbergi przesyla Glumanda i Glumand :))
Droga Elu w dniu urodzin życzę Ci prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, niskich podatków, pomyślnych wiatrów, błyskotliwych ripost, pozycji lidera, samych pozytywnych wibracji, niezmiennie zielonego światła, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, nie wieszającego się komputera, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, pakietu kontrolnego, zdobycia Mount Everestu, ostatniego słowa, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń i wszystkiego o czym tylko marzysz... Monika
Sto lat ......... Sto lat .........,,,,,,,,,niech żyje żyje nammmmmmmmmmmmmmm...............niuech żyjeeeeeeeeeeeeeeeee nammmmmmmmmmm... Wszystkiego najlepszego Elu
Elu, wszystkiego co wymieniono już przede mną Ci zyczę i na dodatek kilka słów od siebie...
Twój Dziś Dzień Jak co dzień, Jednak inny... Dziś wspomnienia nawet milsze się wydają. Przykre chwile idą w cień … znikają… Te radosne niechaj świecą Tobie Niczym słońce. Od dziś, zawsze już, Zawsze, bez końca … Spójrz, horyzont dalszej drogi Rozżarzonej zorzy diamentami Milionami życzeń, Tęczy kolorami oświetlonej … Promieniami słońca Wejdź więc na nią I idź szczęśliwa … I idź nią, Idź nią bez końca …
....... No tak .......... co to ja chciałam powiedzieć ?
........... MOI KOCHANI !!!!!!!!!!!! Bardzo , ale to bardzo dziekuje WAM wszystkim i ....każdemu z osobna za TE ........naprawdę piękne życzenia urodzinowe !!!!!!!!! Jest mi niezmiernie miło ,że pomimo mojej ostatnio małej aktywności na WuŻecie , a tym samym i braku życzeń okazjonalnych ode mnie dla Was ... to Wy TAK licznie pospieszyliscie do mnie z pieknymi życzeniami !!! Przyznać muszę ,że baardzo mnie te życzenia od WAS wzruszyły , a przy życzeniach od Janka - to łezki mi pokapały !! :))))))))
Zapraszam na torcika i kawusie :)))))))) ........no i ewentualnie na ......... :))))))) ... tak świętowałam swoje urodziny w .......... pracy :))))))))))
Raz jeszcze za wszystkie życzenia składap podziekowania !!!! :))))))
ło matulu !!!!!!! jaki piekny ""mytolek "" !!!!!!!!! Glumandziu - i ja liczę na ponowne spotkanie z Wami !!!!!!!! ... baardzo bym chciała i ........ myśle ,ze znów się zobaczymy :)))))))))
Wszystko co było Twoim marzeniem Co jest i będzie w przyszłości Niech Cię nie mija z cichym westnieniem Lecz się spełni w całości Wszystko co piękne i upragnione Niech będzie w Twoim życiu spełnione. Spóżnione, lecz bardzo serdeczne życzenia100 lat
Kochany Elku! Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, zdrowia, szczescia :))
Powodzenia i wszystkigo najlepszego, wraz z pozdrowieniami z Norymbergi przesyla Glumanda i Glumand :))
najlepszego :) szkoda ze nie odwiedzam cie w tym dniu :) ale bysmy popili :) mam nadzieje ze sie spelnia twoje zyczenia :) SIUP za twoje zrowko :)
Bodek - ...... jeszcze siupniem ......... mam taką cicha nadzieję !!!!!!!!
wiesz ze ja tez mam taka :):):):) ..... kto wie jak zycie sie ulozy.......... :):):):):):)
Wszystko co piękne i wymarzone

niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie
a wszystko co złe niech szybko minie.
Wiele zdrowia i realizacji zamierzeń.
Wszystkiego co najlepsze może być w życiu z okazji urodzin do Ulam
wszystkiego najlepszego :))))))))))))))))))))
Wszystkiego najnajnajlepszego!!!!!!
Wszystkiego, co najlepsze - szczęścia, zdrowia i miłości...:)))
:))) Elku drogi,
wszystkiego najlepszego, a już najlepszego zdrowia szczególnie!
STO LAT
Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen i zdrowka przede wszystkim
zyczy Siljed
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Wszystkiego Najlepszego
Co jest i będzie w przyszłości,
Niech nie uleci z cichym westchnieniem,
Lecz niech się spełni w całości'
Monika
Babolku życzę Ci wszytkiego najlepszego:)))) dużo usmiechu i zdrowia:))))
buziaki:)))
....... jak ....buziaki , to ........
:)))))))))
Mamo Mamo cos Ci dam,
jedno serce, ktore mam
a w tym sercu rozy kwiat
Mamo Mamo zyj sto lat !
Wszystkiego co się szczęściem zwie i dużo zdrowia życzy piq
Wszystkiego najlepszego i dużo, dużo zdrowiażyczy anna.
.
Wszystkiego najlepszego!!!!
Sto lat
.........
.........,,,,,,,,,niech żyje żyje nammmmmmmmmmmmmmm...............niuech żyjeeeeeeeeeeeeeeeee nammmmmmmmmmm...
Sto lat
Wszystkiego najlepszego Elu
.... cosik nie chcą się dać zdmuchnąć .............te świeczuchny :P:P:P :))))))))
Elku,dużo szczęścia i słodyczy tego Ci Ewelina życzy!
Najserdeczniejsze życzenia!!!
Wszystkiego naj naj najlepszego!!!!
Wszystkiego najlepszego, duzo zdroweczka i samych szczesliwych dni w zyciu!!!!!!!! :)))
Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego.
Życzę Ci radości w każdej nadchodzącej chwili Twojego życia
Basia
Wszystkiego najlepszego
l
Sto lat w zdrowiu i spełnienia marzeń)))
Elu, wszystkiego co wymieniono już przede mną Ci zyczę i na dodatek kilka słów od siebie...

Twój Dziś Dzień
Jak co dzień,
Jednak inny...
Dziś wspomnienia nawet milsze się wydają.
Przykre chwile idą w cień … znikają…
Te radosne niechaj świecą
Tobie
Niczym słońce.
Od dziś, zawsze już,
Zawsze, bez końca …
Spójrz, horyzont dalszej drogi
Rozżarzonej zorzy diamentami
Milionami życzeń,
Tęczy kolorami oświetlonej …
Promieniami słońca
Wejdź więc na nią
I idź szczęśliwa …
I idź nią,
Idź nią bez końca …
Czego z całego serca życzy
Kazik-Janek
Ja nie Elek ale jako jej dzieciecie przyznaje ze mi lezka w oku sie kreci. Janek masz pychola :*
Janku --- ........ a Ty wieeeeeeeeeeesz !!
Twoim powiedzeniem :......... pychol dla Ciebie !!!!!!!!!
Dziekuję :))))))))
Elkus wszystkiego najlepszego, wszystkiego co sie szczesciem zwie i pamietaj zycie zaczyna sie po ......:)))
Pragnę złożyć Ci życzenia
dużo szczęścia , powodzenia
gości wielu , kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów .
Marylko :) - baaardzo dziękuje .........nioooooooo i juuuuuuuuuuuż się zaczęłoooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
Pozdrawiam - Elek
....... No tak .......... co to ja chciałam powiedzieć ?
:)))))))
... tak świętowałam swoje urodziny w .......... pracy :))))))))))
........... MOI KOCHANI !!!!!!!!!!!!
Bardzo , ale to bardzo dziekuje WAM wszystkim i ....każdemu z osobna za TE
........naprawdę piękne życzenia urodzinowe !!!!!!!!!
Jest mi niezmiernie miło ,że pomimo mojej ostatnio małej aktywności na WuŻecie ,
a tym samym i braku życzeń okazjonalnych ode mnie dla Was ...
to Wy TAK licznie pospieszyliscie do mnie z pieknymi życzeniami !!!
Przyznać muszę ,że baardzo mnie te życzenia od WAS wzruszyły ,
a przy życzeniach od Janka - to łezki mi pokapały !! :))))))))
Zapraszam na torcika i kawusie :))))))))
........no i ewentualnie na .........
Raz jeszcze za wszystkie życzenia składap podziekowania !!!! :))))))
Dzieki piękne , tak dla Kochanej Glumandzi jak i ..............Kochanego ( !!!!! ) Glumanda :))))))))))
no i sciskam i .....Glumandę i ......Glumanda !!!!!!!!!
Pozdrawiam - Elek
A my sciskamy Ciebie bardzo, bardzo mocno.. zyczac wszystkiego najlepszego Tobie, a sobie - spotkania z Toba ... Glumanda i wymamlany Glumand!
ło matulu !!!!!!! jaki piekny ""mytolek "" !!!!!!!!!
Glumandziu - i ja liczę na ponowne spotkanie z Wami !!!!!!!! ... baardzo bym chciała i ........ myśle ,ze znów się zobaczymy :)))))))))
Wszystko co było Twoim marzeniem
Co jest i będzie w przyszłości
Niech Cię nie mija z cichym westnieniem
Lecz się spełni w całości
Wszystko co piękne i upragnione
Niech będzie w Twoim życiu spełnione.
Spóżnione, lecz bardzo serdeczne życzenia100 lat