dosc dlugo mnie nie bylo, a jesli bylam to tylko z doskoku na 3 minuty :)
Dzis sobie siedze juz we wlasnym domku i z wlasnym internetem i przegladam i ogladam i zaczytuje. :)
Same zmiany u nas, strona glowna jaka ladna pelana nowosci, znalazlam duzo nowych zdjec, stroiki aniolki z makaronu papierowe gwiazdki :) Bodek moderatorem :) I bardzo aktywna WKN :) Wkn witaj :)
Zdjecia z Krakowa rowniez obejrzalam i ciesze sie ze takie zarlokowe spotkanie duze bylo i udane.
W przyszlym tygodniu bede robic w pracy adwentowe dekoracje i wianki to dorzuce je do naszych nowosci.
Mam nadzieje, ze teraz to juz czesciej bede zagladac na zarloczna stronke.
Pozdrawiam Was slonecznie z chwilowo slonecznej Islandii :)
Faktycznie: ale fajnie! Już się zastanawiałam, co takiego robisz, że Cię to całkowicie pochłonęło i wyszło mi, że ubierasz największą na Islandii choinkę, w związku z czym siedzić na drabinie i nie masz zasięgu...
Miauka, nie wiesz jednak wszystkiego....Bodek jest moderatorem tylko teoretycznie (formalnym)...nie wkupił się jeszcze...Pyszne brandy zamiast wypić z moderatorami...to wypaprał na jakiś tam gęsi smalec.... Bahus
Łoj Miauka, jak to miło czytać, że masz już swoje, własne cztery ściany a do tego internet :-) Teraz będe cierpliwie czekała na Twoje zdjęcia stroików, bo może uda się trochę "odgapić" od Mistrzni ;-)
Ps. A może Ty i Bodek pochwalicie się swoimi mieszkankami i zrobicie parę fotek? Bodek, Ty oczywiście troche później, bo jak rozumiem dopiero czeka Cię przeprowadzka. Miauka przyjeżdżasz do domu na święta?
Smakosiu - Miaukol niestety NIE przyjedzie na święta do Polski :((((( ...... i TO jest ból :((((( nio , ale chociaż z tego się cieszę ,że mam z Miaukolem kontakt przez internet :))))) Na zdjęcia stroików też czekam :)))
ja dam znac i fotki zalacze :) przeprowadzkea od 14 do 16 grudnia :) ale fotki zrobie i zalacze:) pozdrawiam :) p.s miauka -- mysle ze ty dasz wasze:) !!!!!!!!!!!!!
Smakosiu jak juz Elek powiedziala nie przyjezdzam. Elek jednak dzielna jest a ja bede miec wizyte tesciowej. Pierwsze Swieta w nowym domku na obczyznie :)
Podpytywałam o świeta z myślą o Tobie Elek... Ech wiem, że będzie Ci smutno, ale pomyśl sobie, że ten jeden raz to jakoś da się wytrzymać, nie...? Najważniejsze, że Miauka zdrowa i szczęśliwa. Wszyscy rodzice marzą żeby mieć tak cudowny kontakt ze swoimi dziećmi (jak Ty z Miauką) a nie wszystkim jest to dane. Czas szybko umyka a przed Wami jeszcze wiele świąt i tym się trzeba cieszyć. Ściskam bardzo ciepło.
Smakosiu - Świąt przed nami to napewno spoooooooorooooo !! ... ale czy razem spędzonych :(((((( ?? Napewno któreś tam i .....kiedyś tam !!!!!!!!! .......ale które i ....kiedy ? - to nie wiadomo jak to bedzie !!!! Faktem jest ,że ja się cieszę z teggo ,ze Miauka znalazła ( przynajmniej narazie ) swoje miejsce na Ziemi !!!!!! i .... jak Ona TAM .....czuje sie szczęśliwa , to ja TU .......też Jej szczęściem się raduję !!!!!!!! :))))
Tak...to było bardzo szczere... Moja mama też mówi, że jest szczęśliwa, kiedy ja jestem szczęśliwa, ale w tym samym czasie jest smutna, bo nie może mnie przytulić... Takie są mamy, prawda? :-) Kochane. Najkochańsze na świecie.
Kiedys mnie klientka w mojej pracy zapytala "a co Twoja mama na to, ze Ty na jakiejs wyspie na srodku oceanu jestes?" a moja mama juz wczesniej mi powiedziala, ze jak bede sczesliwa to nie wazne gdzie, wteddy i ona bedzie szczesliwa :)
Gratuluję domku! Ja też mam domek(choć stary) ale sama w nim jestem... Czasami samotność doskwiera.. I zimno, choć w piecu buzuje i smutno, choć nigdy się nie nudzę... Pozdrawiam!
Zaintrygowałaś mnie i zerknęłam w Twoje ustawienia. Chyba wiem co masz na myśli pisząc te słowa. Gdybyś chciała jeszcze kiedyś podzielić się swoimi odczuciami, refleksjami, może chwilowym smutkiem to służę moim nr GG (w ustawieniach). Pozdrawiam serdecznie. Ps. Potrafisz ładnie pisać o uczuciach...
Miuakolu, ciesze sie ogromnie, ze juz jestescie "na swoim" :)) to tak wspaniale miec wlasny kat ...... I zycze wiele radosnych przezyc w nowym gniazdku :))))
Fajnie, że macie swoje lokum - z pewnością urządzicie sobie "swoje miejsce na ziemi" czego życzę z całego serca Życzę Wam wszystkiego dobrego w nowym domku i też czekam na zdjęcia
stroiki juz mam na zdjeciach i nawet mam na komputerze tylko, ze mlotek ze mnie i sie zamotalam i nie wiem co dalej. Niby wiem ale one sa zapisane w picasie i sie pogubilam. Prosze wiec o wybaczenie ale chyba troche mi zejdzie dojscie jak i co mam zobic zwazywszy ze pracuje po 11 godzin :)
ale zamieszcze jak tylko mozg moj sie zdecyduje pracowac :)
czy ty sie nie przemeczasz?? hmmmm pojade i w tylek dam!!! urlop ¬¬¬¬¬!!!!!!! albo chorobowe na 3 dni co by mozg ochlonal!!!!!!!!!!!!!! pozdrow piotrka:)
Miauka, zatyczki do uszu i jesteś bezpieczna:)))) o ile oczywiście wczesniej nic nie wywiało... ale zbyt sprawnie klepiesz w klawiaturę jak na wywianą :))))
dosc dlugo mnie nie bylo, a jesli bylam to tylko z doskoku na 3 minuty :)
Dzis sobie siedze juz we wlasnym domku i z wlasnym internetem i przegladam i ogladam i zaczytuje. :)
Same zmiany u nas, strona glowna jaka ladna pelana nowosci, znalazlam duzo nowych zdjec, stroiki aniolki z makaronu papierowe gwiazdki :)
Bodek moderatorem :)
I bardzo aktywna WKN :) Wkn witaj :)
Zdjecia z Krakowa rowniez obejrzalam i ciesze sie ze takie zarlokowe spotkanie duze bylo i udane.
W przyszlym tygodniu bede robic w pracy adwentowe dekoracje i wianki to dorzuce je do naszych nowosci.
Mam nadzieje, ze teraz to juz czesciej bede zagladac na zarloczna stronke.
Pozdrawiam Was slonecznie z chwilowo slonecznej Islandii :)
Faktycznie: ale fajnie!
Już się zastanawiałam, co takiego robisz, że Cię to całkowicie pochłonęło i wyszło mi, że ubierasz największą na Islandii choinkę, w związku z czym siedzić na drabinie i nie masz zasięgu...
zasieg juz mam ale choinki najwiekszej nie ubieram :) probuje jakos sie urzadzic w nowym domku :)
Miauko gratuluje nowego lokum,teraz jak masz internet bedziesz czesciej zagladac.Czekam rowniez na zdjecia stroikow
dziekuje :):):) stroiki w przyszlym tygodniu beda :)
czesc:) ciesze sie ze masz juz wlasny kacick:) my sie wprowadzamy 14 grudnia do naszego :) odwiedzaj nas czesciej :) cmok :)
ciesze ze bedziecie mieli Swieta we wlasnym kaciku :):):)
odwiedzac czesciej postaram sie :) cmokkk
Miauka, nie wiesz jednak wszystkiego....Bodek jest moderatorem tylko teoretycznie (formalnym)...nie wkupił się jeszcze...Pyszne brandy zamiast wypić z moderatorami...to wypaprał na jakiś tam gęsi smalec....
Bahus
bahus to zapraszam u mnie 25 grudnia :) mam wolne to akuratnie wypijemy :)
Bahus lubisz brandy...a myślałam że tylko piwo...dobrze wiedzieć więcej
pozdrawiam ciepło w ten wwwwwrrrrrrrrrrr okropny deszczowy dzień
kamaxyz
no brandy do smalcu...... yyyyhhhhhhh
Jak miło, że będziesz juz częściej. Fajnie, że macie swój domek i sie urzadzacie. Czyli zakotwiczyliscie na dobre :)))))
Łoj Miauka, jak to miło czytać, że masz już swoje, własne cztery ściany a do tego internet :-) Teraz będe cierpliwie czekała na Twoje zdjęcia stroików, bo może uda się trochę "odgapić" od Mistrzni ;-) Ps. A może Ty i Bodek pochwalicie się swoimi mieszkankami i zrobicie parę fotek? Bodek, Ty oczywiście troche później, bo jak rozumiem dopiero czeka Cię przeprowadzka. Miauka przyjeżdżasz do domu na święta?
Smakosiu - Miaukol niestety NIE przyjedzie na święta do Polski :((((( ...... i TO jest ból :(((((
nio , ale chociaż z tego się cieszę ,że mam z Miaukolem kontakt przez internet :)))))
Na zdjęcia stroików też czekam :)))
ja dam znac i fotki zalacze :) przeprowadzkea od 14 do 16 grudnia :) ale fotki zrobie i zalacze:) pozdrawiam :)
p.s miauka -- mysle ze ty dasz wasze:) !!!!!!!!!!!!!
Super!!! Czekamy... :-)
Smakosiu jak juz Elek powiedziala nie przyjezdzam. Elek jednak dzielna jest a ja bede miec wizyte tesciowej. Pierwsze Swieta w nowym domku na obczyznie :)
Elek nie bucz ! :* cmok
łoooj Miaukolu - faaaajnie ,że znów jesteś ""dostępna"" na necie :)))))
Cmokasy wysyłam dla Ciebie !!! :):):)
Podpytywałam o świeta z myślą o Tobie Elek... Ech wiem, że będzie Ci smutno, ale pomyśl sobie, że ten jeden raz to jakoś da się wytrzymać, nie...? Najważniejsze, że Miauka zdrowa i szczęśliwa. Wszyscy rodzice marzą żeby mieć tak cudowny kontakt ze swoimi dziećmi (jak Ty z Miauką) a nie wszystkim jest to dane. Czas szybko umyka a przed Wami jeszcze wiele świąt i tym się trzeba cieszyć. Ściskam bardzo ciepło.
Smakosiu - Świąt przed nami to napewno spoooooooorooooo !! ... ale czy razem spędzonych :(((((( ??
Napewno któreś tam i .....kiedyś tam !!!!!!!!! .......ale które i ....kiedy ? - to nie wiadomo jak to bedzie !!!!
Faktem jest ,że ja się cieszę z teggo ,ze Miauka znalazła ( przynajmniej narazie ) swoje miejsce na Ziemi !!!!!!
i .... jak Ona TAM .....czuje sie szczęśliwa , to ja TU .......też Jej szczęściem się raduję !!!!!!!! :))))
Również cieplutko sciskam :)))))
Tak...to było bardzo szczere... Moja mama też mówi, że jest szczęśliwa, kiedy ja jestem szczęśliwa, ale w tym samym czasie jest smutna, bo nie może mnie przytulić... Takie są mamy, prawda? :-) Kochane. Najkochańsze na świecie.
Kiedys mnie klientka w mojej pracy zapytala "a co Twoja mama na to, ze Ty na jakiejs wyspie na srodku oceanu jestes?" a moja mama juz wczesniej mi powiedziala, ze jak bede sczesliwa to nie wazne gdzie, wteddy i ona bedzie szczesliwa :)
Miauka cieszę się że jesteś na forum
Twoje posty są ciepłe miło się czyta
pozdrawiam
Gratuluję domku!
Ja też mam domek(choć stary) ale sama w nim jestem...
Czasami samotność doskwiera..
I zimno, choć w piecu buzuje i smutno, choć nigdy się nie nudzę...
Pozdrawiam!
Zaintrygowałaś mnie i zerknęłam w Twoje ustawienia. Chyba wiem co masz na myśli pisząc te słowa. Gdybyś chciała jeszcze kiedyś podzielić się swoimi odczuciami, refleksjami, może chwilowym smutkiem to służę moim nr GG (w ustawieniach). Pozdrawiam serdecznie. Ps. Potrafisz ładnie pisać o uczuciach...
To cudownie,że znalazłaś swoje miejsce na Ziemi..
no i na stroiki też czekam..
Miuakolu, ciesze sie ogromnie, ze juz jestescie "na swoim" :)) to tak wspaniale miec wlasny kat ...... I zycze wiele radosnych przezyc w nowym gniazdku :))))
Fajnie, że macie swoje lokum - z pewnością urządzicie sobie "swoje miejsce na ziemi" czego życzę z całego serca
Życzę Wam wszystkiego dobrego w nowym domku i też czekam na zdjęcia
kochani dziekuje Wam bardzo :)
stroiki juz mam na zdjeciach i nawet mam na komputerze tylko, ze mlotek ze mnie i sie zamotalam i nie wiem co dalej. Niby wiem ale one sa zapisane w picasie i sie pogubilam. Prosze wiec o wybaczenie ale chyba troche mi zejdzie dojscie jak i co mam zobic zwazywszy ze pracuje po 11 godzin :)
ale zamieszcze jak tylko mozg moj sie zdecyduje pracowac :)
czy ty sie nie przemeczasz?? hmmmm pojade i w tylek dam!!! urlop ¬¬¬¬¬!!!!!!! albo chorobowe na 3 dni co by mozg ochlonal!!!!!!!!!!!!!!
pozdrow piotrka:)
Bodek troche sie przemeczam....ale w granicach normy :)
mozg to mi tu sie przewiewa...nawet sie zastanawiam czy go nie wywialo :):):):
usciskaj Ize :)
Miauka, zatyczki do uszu i jesteś bezpieczna:)))) o ile oczywiście wczesniej nic nie wywiało... ale zbyt sprawnie klepiesz w klawiaturę jak na wywianą :))))