Dziekujemy moderatorom, za nowe ubranko naszej ulubionej stronki!! Podobaja mi sie zmieniajace sie, kolorowe zdjecia na stronie glownej. Tylko wybor, miedzy przepisami, przepisami Wkn,moje, artykuly,uzytkownicy, forum i chat..jest strasznie zaczajony z boku, na kolorowym tle... czy istnieje taka mozliwosc, aby to przeniesc na strone przeciwlegla?? a moze jeszcze nad tym pracujecie? to juz siedzie cicho.. i dziekuje za nowosci :* Glumanda
Ludzie! ale sie porobilo! same niesposzianki dla nas ... oczy patrza i nie wierza!!! Jak juz nic iwecej nie napisze to znaczy ze zemdlalam z wrazenia :)
oj a ja bede marudna i niewdzieczna uzytkowniczka i powiem, ze niestety nie podoba mi sie jak narazie. Zdjecia fajne ale to zaproszenie do wylogowania rzuca sie w oczy natomiast do poszukiwania uzytkownikow i artykulow i chatu to juz trzeba miec sokoli wzrok. Moze to jeszcze nie jest koncowy wynik, jesli nie jest to przepraszam za marudzenie, jesli jednak tak to juz ma byc to ja tylko mowie swoje zdanie, ze nie podoba mi sie to :(
Dziekujemy moderatorom, za nowe ubranko naszej ulubionej stronki!!
Podobaja mi sie zmieniajace sie, kolorowe zdjecia na stronie glownej. Tylko wybor, miedzy przepisami, przepisami Wkn,moje, artykuly,uzytkownicy, forum i chat..jest strasznie zaczajony z boku, na kolorowym tle... czy istnieje taka mozliwosc, aby to przeniesc na strone przeciwlegla?? a moze jeszcze nad tym pracujecie? to juz siedzie cicho.. i dziekuje za nowosci :*
Glumanda
Też uważam, że jest mało widoczne, poprosimy o białe tło np....albo troche inne ułożenie
Ludzie! ale sie porobilo! same niesposzianki dla nas ... oczy patrza i nie wierza!!!
Jak juz nic iwecej nie napisze to znaczy ze zemdlalam z wrazenia :)
Poczułam się tak, jak po wielkim sprzątaniu. Jest miło i bardzo przyjemnie. Baardzo mi się podoba.
oj a ja bede marudna i niewdzieczna uzytkowniczka i powiem, ze niestety nie podoba mi sie jak narazie. Zdjecia fajne ale to zaproszenie do wylogowania rzuca sie w oczy natomiast do poszukiwania uzytkownikow i artykulow i chatu to juz trzeba miec sokoli wzrok. Moze to jeszcze nie jest koncowy wynik, jesli nie jest to przepraszam za marudzenie, jesli jednak tak to juz ma byc to ja tylko mowie swoje zdanie, ze nie podoba mi sie to :(
ciezka macie prace :)
Poczekaj chwile miaukusiu, to sie zmienia jak w kalejdoskopie :)
o raju raju to u mnie to jakos partiamy dochodzi
no juz mam zmienione .....
Mam nadzieje, ze bedzie sie dalej zmienialo... bo literki male, szarawe... a biale tlo w watkach bardzo meczy oczy...
no wlasnie nie wiedzialam o co chodzi z tym , ze ozy juz bola i masz racje biale tlo
alez jestem marudna :(
Ja niestety tez marudze, ale szczerze.
mi tez brakuje tej wszechobecnej zieleni ale pozaty to super