wow a ja myślałam że jakaś inna stronka przypadkiem mi się otwarła hhe a to nasze kochane WIELKIE ŻARCIE. Na dzień dobry chyba fajnie, trzeba będzie się opatrzeć w końcu po tylu latach
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości: > u mnie tez mikroskopki
moje drogie panie, wielość liter i rodzaj czcionki nie zmieniły się, jakie były w poprzedniej wersji graficznej stronie, takie są nadal Zmienione na większe zostały fonty w edycji, tak jak prosiłyście
Odważę sie zapytać. Czy istnieje szansa na to, by tło z szaro-białego zostało zmienione na zielone, tak, jak było poprzenio? Noszę okulary i przyznam szczerze, ze wzrok bardzo sie męczy, kiedy dłużej czytam. A nie ukrywam, ze bardzo często bywam na tej stronie, mimo, że prawie w ogóle nie zabieram głosu na forum. Pozdrawiam serdecznie- Kasia
Użytkownik Kasia z Płocka napisał w wiadomości: > Odważę sie zapytać. Czy istnieje szansa na to, by tło z szaro-białego zostało > zmienione na zielone, tak, jak było poprzenio? Noszę okulary i przyznam > szczerze, ze wzrok bardzo sie męczy, kiedy dłużej czytam. A nie ukrywam, ze > bardzo często bywam na tej stronie, mimo, że prawie w ogóle nie zabieram głosu > na forum. Pozdrawiam serdecznie- Kasia
Praca nad ostateczną grafiką cały czas trwa, choć dalszych zmian na stronie na razie nie widać. Testujemy różne wersje kolorystyczne, biorąc oczywiście pod uwagę ich wpływ na zmęczenie oczu. Mam nadzieję, że taka odpowiedź jest choć trochę pocieszająca.
Witam. Bardziej podobały mi się tamte kolory, teraz jest dla mnie "za biało". No i mam problem z odczytaniem całości postu bez przesuwania dolnym paskiem. Czyli - każdą dłuższą wiadomość żeby odczytać, musze osobno przesuwać niebieskim paskiem na dole. Może niekturym osobom to nie przeszkadza, ale dla mnie jest uciążliwe. Pozdrawiam Alina
ja też jak weszłam pierwszym razem to myślałam że inna stronka mi się otworzyła.
trochszkę ta biel razi w oczka, ale ogólnie jestem za. stronka odświerzona, na 'głównej' ciągle coś nowego. Wielkie podziękowania należą się wkn. dużo pracy w to włożyła. bravo bravo
Piękny projekt, ale prawa strona mało czytelna :) Przepraszam, ale takie mam odczucie.
O! teraz super. Taka szybka reakcja. Gratulacje.
wow..jestem w szoku jakoś tak biało..? to zamiast śniegu za oknem chyba haha
wow a ja myślałam że jakaś inna stronka przypadkiem mi się otwarła hhe a to nasze kochane WIELKIE ŻARCIE. Na dzień dobry chyba fajnie, trzeba będzie się opatrzeć w końcu po tylu latach
ale super pomysl ze zmiana wygladu stronki:)jest slicznie pozdrawiam
Może to przyzwyczajenie, ale poprzednia grafika była dla mnie bardziej czytelna.
Ja dopteraz wieczorem pierwszy raz weszłam na stronkę i patrze a tu takie cuda ładnie podoba mi się:-)
tez myślałam że pomyliłam się prawa strona ma małe literki dla osób słabiej widzących trudniej je odczytac
Tez myslalam,ze sie pomylilam ;) Jednak tamta grafika bardziej mi sie podobala, no i te litery jak teraz pisze sa bardzo male :(
Użytkownik nadia napisał w wiadomości:
> no i te litery jak teraz pisze sa bardzo male :(
już zmienione :)
Chyba nie u mnie, literki jak byly maciupkie tak sa....
u mnie tez mikroskopki
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości:
> u mnie tez mikroskopki
moje drogie panie, wielość liter i rodzaj czcionki nie zmieniły się, jakie były w poprzedniej wersji graficznej stronie, takie są nadal
Zmienione na większe zostały fonty w edycji, tak jak prosiłyście
Odważę sie zapytać. Czy istnieje szansa na to, by tło z szaro-białego zostało zmienione na zielone, tak, jak było poprzenio? Noszę okulary i przyznam szczerze, ze wzrok bardzo sie męczy, kiedy dłużej czytam. A nie ukrywam, ze bardzo często bywam na tej stronie, mimo, że prawie w ogóle nie zabieram głosu na forum. Pozdrawiam serdecznie- Kasia
Użytkownik Kasia z Płocka napisał w wiadomości:
> Odważę sie zapytać. Czy istnieje szansa na to, by tło z szaro-białego zostało
> zmienione na zielone, tak, jak było poprzenio? Noszę okulary i przyznam
> szczerze, ze wzrok bardzo sie męczy, kiedy dłużej czytam. A nie ukrywam, ze
> bardzo często bywam na tej stronie, mimo, że prawie w ogóle nie zabieram głosu
> na forum. Pozdrawiam serdecznie- Kasia
Praca nad ostateczną grafiką cały czas trwa, choć dalszych zmian na stronie na razie nie widać. Testujemy różne wersje kolorystyczne, biorąc oczywiście pod uwagę ich wpływ na zmęczenie oczu. Mam nadzieję, że taka odpowiedź jest choć trochę pocieszająca.
Witam. Bardziej podobały mi się tamte kolory, teraz jest dla mnie "za biało". No i mam problem z odczytaniem całości postu bez przesuwania dolnym paskiem. Czyli - każdą dłuższą wiadomość żeby odczytać, musze osobno przesuwać niebieskim paskiem na dole. Może niekturym osobom to nie przeszkadza, ale dla mnie jest uciążliwe. Pozdrawiam Alina
Witam. Dla mnie też za biało, ale bardziej przeszkadza to że nie można czytać dłuższych wypowiedzi bez przesówania. Pozdrawiam
Podoba mi się ogromnie. Elegancja, estetyka - wszystko piękne.
ja też jak weszłam pierwszym razem to myślałam że inna stronka mi się otworzyła.
trochszkę ta biel razi w oczka, ale ogólnie jestem za. stronka odświerzona, na 'głównej' ciągle
coś nowego. Wielkie podziękowania należą się wkn. dużo pracy w to włożyła.
bravo bravo
Użytkownik shiraja napisał w wiadomości:
> Wielkie podziękowania należą się
> wkn. dużo pracy w to włożyła. bravo bravo
Pampas robi o wiele wiecej, choc tego nie widac. Do niego nalezy cala strona techniczna :)
Należą się Pampasowi niskie ukłony :) Wiem ile to roboty było , no i troche jeszcze przed Nim :))))))))))