A ja komentarze (wybrane lub nie, czyli wszystkie) kopiuję do natatek pod przepisem w Ulubionych i wtedy w wersji do wydruku drukuje się wszystko pięknie razem :)
Każda rada jest cenna. Próbowałam w ten sposób, ale po pierwsze i tak trzeba otwierac każdą strone z komentarzem, a po drugie przepis drukuje sie w całości, a komentarze "obcina" z prawej strony. Pozdrawiam.
Zmiany w wygladzie sa calkiem udane, chociaz kolorystyka poprzednia mi sie podobala bardziej (kwestia przyzwyczajenia)
Do rzeczy :)
Przydala by sie opcja pokazania wszystkich komentarzy w przepisie
a wlasciwie to jeszcze lepiej gdyby pojawila sie mozliwosc wydruku z komentarzami.
Czesto w komentach sa propozycje urozmaicenia potrawy lub nawet inne ciekawe przepisy, porady itp.
jesli chcesz wydrukowac przepis z konkretnym komentarzem to zawsze mozna to zrobic kopiujac to na text dokument. :)
jak moge znalesc ulubione
W zakładce "moje" - masz tam "moje przepisy", "ulubione", "dodaj przepis" itp. Pozdrawiam
A ja komentarze (wybrane lub nie, czyli wszystkie) kopiuję do natatek pod przepisem w Ulubionych i wtedy w wersji do wydruku drukuje się wszystko pięknie razem :)
Każda rada jest cenna. Próbowałam w ten sposób, ale po pierwsze i tak trzeba otwierac każdą strone z komentarzem, a po drugie przepis drukuje sie w całości, a komentarze "obcina" z prawej strony. Pozdrawiam.