Wszyscy dyskutują na temat nowej strony a ja mam starą stronę tylko linki poprzestawiane,logowanie "wchodzi" na "Wielkie Żarcie"- czy jeszcze ktoś tak ma ? Pozdrawiam !
Ja miałam tak dziś do mniej więcej godziny 12. Dziwiłam się gdzie ludzie widzą ten czerwony kolor hihihi. Teraz mam już nowy obrazek ale niektóre napisy są pościnane. Samo się ustawiło.
Właśnie wróciłam z pracy do domu i u mnie nadal króluje stara szata graficzna naszej strony. Wczoraj wypowiadałam się na temat zmian jak slepy o kolorach. Poza zmianą w lokalizacji menu (ściśniętym w lewym górnym rogu), zmieniającymi się zdjęciami i białym tłem na forum u mnie nic się nie zmieniło. W pracy na służbowym komputerze przywitała mnie nowa strona, nowe logo, czerwień i wszystkie te zmiany, o których wszyscy pisali. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? ...:)))
Kliknij w "narzędzia", potem w opcję "wyczyść prywatne dane", ukaże się okno, w którym zaznaczone ptaszkami są małe białe okienka. Nic nie ruszaj (nie zmieniaj), kliknij w "wyczyść prywatne dane"... i to wszystko. Gotowe...powinno działać. Bahus
W lewym górnym rogu na czerwonym tle znajdują się zakładki - w pierwszym rzędzie od lewej w następującej kolejności: przepisy przepisy wkn moje - klikasz w "moje" - rozwija się zakładka i masz; ulubione przepisy, moje przepisy, itd....:)))
W gornym rzędzie - pierwszy od prawej strony czerwony prostokąt "moje" 9obok baneru "Wielkie żarcie" :)) W sumie nie zmieniono wiele oprócz grafiki. Mnie się podoba. Pozdrawiam, Ania
Wszyscy dyskutują na temat nowej strony a ja mam starą stronę tylko linki poprzestawiane,logowanie "wchodzi" na "Wielkie Żarcie"- czy jeszcze ktoś tak ma ? Pozdrawiam !
Ja miałam tak dziś do mniej więcej godziny 12. Dziwiłam się gdzie ludzie widzą ten czerwony kolor hihihi. Teraz mam już nowy obrazek ale niektóre napisy są pościnane. Samo się ustawiło.
Właśnie wróciłam z pracy do domu i u mnie nadal króluje stara szata graficzna naszej strony. Wczoraj wypowiadałam się na temat zmian jak slepy o kolorach. Poza zmianą w lokalizacji menu (ściśniętym w lewym górnym rogu), zmieniającymi się zdjęciami i białym tłem na forum
u mnie nic się nie zmieniło. W pracy na służbowym komputerze przywitała mnie nowa strona, nowe logo, czerwień i wszystkie te zmiany,
o których wszyscy pisali. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? ...:)))
U mnie jest identycznie do tej pory .Pozdrawiam !
Jeżeli posiadacie przeglądarkę Mozillę Feierfoxa to mogę Wam pomóc. IE niestety nie posiadam i nie znam
Bahus
Korzystam z przegladarki MF i niestety rowniez nie mam tych "nowych szatek". Co trzeba zrobic?
Kliknij w "narzędzia", potem w opcję "wyczyść prywatne dane", ukaże się okno, w którym zaznaczone ptaszkami są małe białe okienka. Nic nie ruszaj (nie zmieniaj), kliknij w "wyczyść prywatne dane"... i to wszystko. Gotowe...powinno działać.
Bahus
Bardzo dziekuje za pomoc - pomoglo! Pozdrawiam
Ja również dziękuje za pomoc - Pozdrawiam bahusa
A gdzie są moje ulubione jak mogę znaleśc
W zakładce "moje" .
Dzięki wielkie-działa!!!!
Ja kliknęłam "odśwież bieżącą stronę" i się stało
Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli - usunęłam pliki i odswieżylam - jest "Nowa", ale "Starej" trochę żal ".Pozdrawiam!
Kto pomoże ? - ja mam IE.
Problemem sa dane przechowywane w cache przegladarki
W Firefox i podobnych jest skrót
<ctrl>+<Shift>+R
który odswierza strone z pominieciem tego cache
W IE trzeba usunac pliki tymczsowe
A czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się zakładka " moje ulubione"? Nie umię nigdzie znaleźć....może już niedowidzę:(
Na czerwonym u góry - obok przepisów wkn
Dzięki ,ale nie mam "czerwonego u góry"..... Muszę sobie ustawienia zmienić w przeglądarce chyba.....
Czy zamiast czerwonego masz zielone? (po staremu ?)
W lewym górnym rogu na czerwonym tle znajdują się zakładki - w pierwszym rzędzie od lewej w następującej kolejności:
przepisy przepisy wkn moje - klikasz w "moje" - rozwija się zakładka i masz; ulubione przepisy, moje przepisy, itd....:)))
W gornym rzędzie - pierwszy od prawej strony czerwony prostokąt "moje" 9obok baneru "Wielkie żarcie" :))
W sumie nie zmieniono wiele oprócz grafiki. Mnie się podoba.
Pozdrawiam, Ania
A ja mam zainstalowane 2 przeglądarki ; IE i MF i dzięki temu mam WŻ-e w dwóch wersjach - stara i nowa szatka...:)))
Już. Wyłączyłam sobie blokowanie reklam i już jest :))) Bardzo ładnie
U mnie dziś już chyba całkowicie nowa szata. Wszystko mieści się w ramkach i nic nie jest pościnane. Ładnie.....ale jakoś żal tamtej starej.