Moze sie nie znam ale czy WŻ ma jakies logo? :) Nasuneło mi sie to dy dodałam ta strone do zakładek. Mam przegladarke Mozilla Firefox i dodanych pare stron do pasku zakładek ( allegro, google, orange, mBank a nawet multikino) przy wszystkich wyswietla mi sie logo a przy WŻ nie :) a szkoda bo byłoby ładnie :))))
Co to za logo, jak nie ma nim faceta w pampasa-ch co ucieka przed Wkurzoną, która leci za nim na miotle w pantoflach na wysokich obcasach... i na dodatek miesza w Wielko-Żarłocznym kotle ...
Aha, to było na poważnie, zadnych żartów ...;-))))
hmmm rozwincie temat???? okej :) janek fajnie opisal jakie logo powinno byc :) dlatego napisalem jego nick 3razy :P:P:P:P ja pokazalem jakie logo zostalo utworzone przez jedna z uzytkowniczek naszego grona :) wiec je pokazalem :):):):) i wiem ze temat ruszony jest aby link na ulubionych mial ladny wyglad .... ale jest taka sytuacja ze ktos musi usiasc ze dwie nocki i to napisac w programie itd itp ...... to jest pracochlonne :) a janek janek janek :) jak zawsze jest janek :) -- i ty basiu :) mozemy temat rozwijac --- hmmm ale po co skoro to kropla w morzu pytan jakie padaja tu na forum :):):):):) skoro i tak ktos musi znalesc wolny czas poza praca aby udoskonalac strone :) pozdrawiam i milego :)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: mozemy temat rozwijac --- > hmmm ale po co skoro to kropla w morzu pytan jakie padaja tu na forum > :):):):):) skoro i tak ktos musi znalesc wolny czas poza praca aby udoskonalac > strone :) pozdrawiam i milego :)
hmmm nie bede sie upierac, to tylko pytanie ale argument Bodka jest mało przekonywujacy. Sądziłam ze tu na forum o tej tematyce moge poruszyc taki temat ( moze mało wazny dla uzytkowników ale jakby nie było promujacy strone WZ) i nie bede od razu lekcewazona. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam :)
Logo, czy motto, ...oto jest pytanie , chyba tyle głów co u nas, znajdzie rozwiązanie. Proponuję takie motto Gotowanie z nami nie jest żadną sztuką, po miesiącu z nami, nie umieć gotować ... to jest sztuka.
Czekałam aż sobie pogadacie,lubię czytać Wasze pogaduchy (zupełnie jest mi obojętne na jaki temat). Nie miałam humoru i pomyślałam,że na Was zawsze można liczyć. Basia
niegłupi watek miał fajny początek pożył od wtorka do wtorka choć mógłby dłużej , chociażby do piątka nikt go nie ciągnął ...i naszła śmierć naturalna wątka wszak milsze są nam puste tematy, gdzie miast kultury, mielimy powietrze i tak sobie myśle w mej skołatanej głowie, że każdy wybiera, co dla niego lepsze ...
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Użytkownik Janek napisał w wiadomości:> ...bo gdyby Janek ten wątek > "po swojemu" skończył pewnie> nerwowo by kogoś > wykończyłOdmiany Janka:M: JanekD: JankaC: JankowiN: JankiemMsc: JankuW: > Cholero jedna!uciekam, bo też skończę, i coś mi się chyba widzi, że marnie ....poczekaj , czas przyjdzie, ze Ci Janek wygarnie ale narazie ze wzgledu na Święta zostaniesz tylko lekko"klepnięta" jako że dzieci bić nie wypada i by nikt nie zwymyślał Janka od "dziada"
jeśli by o ... przypowieść szło, to nie myśl, że byle co ... cebuli dużo bo ona i umysł oświeca a ze inni Viagrę...cóż, jeśli ich nic już nie podnieca ...
...ja bym pociągnął , chociaż żem leciwy ale nie mam z kim, Lajan wziął urlop, a Bodek ... leniwy na młodych padło lenistwo, obżarcie, rozpasanie jak tak dalej pójdzie, Muza ucieknie, skończę wierszowanie Dziewczyny tylko łzawe wątki (a i rymki) piszą na forum powiało nudą, ... znaczy wielką ciszą ... tłumaczą wszystko zabieganiem i Świętami co jest wielką bzdurą, mówiąc między nami odezwać się Jankowi, nie bardzo wypada, bo nazwą go prykiem, porównają do(... ... ...)dziada. a jak za to klapsa (nie złośliwie wszkże) dostanie która, kto winien temu: Janek! ...przez niego awantura! przeważnie wtedy nie odzywa się "ta którą boli" a włącza się "sekta" advocatus diaboli no więc bawmy się dalej pisaniem pięknych słów nie ruszając "Obrażalskich", czyli: ........(?) ....(?!)
bodek nie leniwy tylko jest wrazliwy :) przeprowadzke zaczal robic..... i nie ma czasu sie obrobic, w nowym domku juz sobie z iza mieszka ... a internetu niestety jest tylko mala domieszka... u pracownikow sobie w klawaiature stukam ... ale czasami i na wz zastukam :) heheheh :)
Moze sie nie znam ale czy WŻ ma jakies logo? :) Nasuneło mi sie to dy dodałam ta strone do zakładek. Mam przegladarke Mozilla Firefox i dodanych pare stron do pasku zakładek ( allegro, google, orange, mBank a nawet multikino) przy wszystkich wyswietla mi sie logo a przy WŻ nie :) a szkoda bo byłoby ładnie :))))
o takie logo ma WZ:):):):)
Co to za logo, jak nie ma nim faceta w pampasa-ch
co ucieka przed Wkurzoną, która leci za nim na miotle
w pantoflach na wysokich obcasach...
i na dodatek miesza w Wielko-Żarłocznym kotle ...
Aha, to było na poważnie, zadnych żartów ...;-))))
janek , janek , janek :):):):):):):):):):):)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> janek , janek , janek :):):):):):):):):):):)
bodek, bodek, bodek..... ;-0...;-0....;-))))))))
Janek ,Bodek rozwińcie temat.
hmmm rozwincie temat???? okej :)
janek fajnie opisal jakie logo powinno byc :) dlatego napisalem jego nick 3razy :P:P:P:P
ja pokazalem jakie logo zostalo utworzone przez jedna z uzytkowniczek naszego grona :)
wiec je pokazalem :):):):)
i wiem ze temat ruszony jest aby link na ulubionych mial ladny wyglad .... ale jest taka sytuacja ze ktos musi usiasc ze dwie nocki i to napisac w programie itd itp ...... to jest pracochlonne :) a janek janek janek :) jak zawsze jest janek :) -- i ty basiu :) mozemy temat rozwijac --- hmmm ale po co skoro to kropla w morzu pytan jakie padaja tu na forum :):):):):) skoro i tak ktos musi znalesc wolny czas poza praca aby udoskonalac strone :) pozdrawiam i milego :)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
mozemy temat rozwijac ---
> hmmm ale po co skoro to kropla w morzu pytan jakie padaja tu na forum
> :):):):):) skoro i tak ktos musi znalesc wolny czas poza praca aby udoskonalac
> strone :) pozdrawiam i milego :)
hmmm nie bede sie upierac, to tylko pytanie ale argument Bodka jest mało przekonywujacy. Sądziłam ze tu na forum o tej tematyce moge poruszyc taki temat ( moze mało wazny dla uzytkowników ale jakby nie było promujacy strone WZ) i nie bede od razu lekcewazona. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam :)
nie jestes lekcowazona:):):) ja tylko moja opinie wystawilem:) :):):):)
Logo, czy motto, ...oto jest pytanie , chyba tyle głów co u nas, znajdzie rozwiązanie.
Proponuję takie motto
Gotowanie z nami nie jest żadną sztuką, po miesiącu z nami, nie umieć gotować ... to jest sztuka.
calkiem ciekawe:)
ale nie gotowanie w ogole tez jest sztuka bedac tu codziennie :):):):)
Czekałam aż sobie pogadacie,lubię czytać Wasze pogaduchy (zupełnie jest mi obojętne na jaki temat).
Nie miałam humoru i pomyślałam,że na Was zawsze można liczyć.
Basia
hmmm basiu napisz rowniez cos ciekawego :) moze jakies motto sie i tobie nasunie :):):):) pozdr...
Masz racje,powinnam sie troszke wysilic,a nie tylko zerkać co inni napiszą.
Basia
niegłupi watek
miał fajny początek
pożył od wtorka do wtorka
choć mógłby dłużej , chociażby do piątka
nikt go nie ciągnął ...i naszła śmierć naturalna wątka
wszak milsze są nam puste tematy, gdzie miast kultury, mielimy powietrze
i tak sobie myśle w mej skołatanej głowie, że każdy wybiera, co dla niego lepsze ...
....... a janek tego nie powie :) hahahaha dokonczylem:)
...bo gdyby Janek ten wątek "po swojemu" skończył
pewnie nerwowo by kogoś wykończył
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> ...bo gdyby Janek ten wątek "po swojemu" skończył pewnie
> nerwowo by kogoś wykończył
Odmiany Janka:
M: Janek
D: Janka
C: Jankowi
N: Jankiem
Msc: Janku
W: Cholero jedna!
uciekam, bo też skończę, i coś mi się chyba widzi, że marnie
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Użytkownik Janek napisał w wiadomości:> ...bo gdyby Janek ten wątek
> "po swojemu" skończył pewnie> nerwowo by kogoś
> wykończyłOdmiany Janka:M: JanekD: JankaC: JankowiN: JankiemMsc: JankuW:
> Cholero jedna!uciekam, bo też skończę, i coś mi się chyba widzi, że marnie
....poczekaj , czas przyjdzie, ze Ci Janek wygarnie
ale narazie ze wzgledu na Święta
zostaniesz tylko lekko"klepnięta"
jako że dzieci bić nie wypada
i by nikt nie zwymyślał Janka od "dziada"
dziada jak dziada :) co ten janek na codzien jada :) ........
Swoją drogą ciekawe, że dotąd nikt nie zapytał, dlaczego w odmianie nie ma biernika
... nie chciałem o to pytac, by, znów, nie wyjść na ...cynika ...(złośnika)
jeśli by o ... przypowieść szło,
to nie myśl, że byle co ...
cebuli dużo bo ona i umysł oświeca
a ze inni Viagrę...cóż, jeśli ich nic już nie podnieca ...
..... pomyslec sobie ze kazdy,
ale by byla heca ....
Moze jeszcze pociagniecie te wierszowana przepychanke :))
moze dolaczysz?? :):):):):)
...ja bym pociągnął , chociaż żem leciwy
ale nie mam z kim, Lajan wziął urlop, a Bodek ... leniwy
na młodych padło lenistwo, obżarcie, rozpasanie
jak tak dalej pójdzie, Muza ucieknie, skończę wierszowanie
Dziewczyny tylko łzawe wątki (a i rymki) piszą
na forum powiało
nudą, ... znaczy wielką ciszą ...tłumaczą wszystko zabieganiem i Świętami
co jest wielką bzdurą, mówiąc między nami
odezwać się Jankowi, nie bardzo wypada,
bo nazwą go prykiem, porównają do(... ... ...)dziada.
a jak za to klapsa (nie złośliwie wszkże) dostanie która,
kto winien temu: Janek! ...przez niego awantura!
przeważnie wtedy nie odzywa się "ta którą boli"
a włącza się "sekta" advocatus diaboli
no więc bawmy się dalej pisaniem pięknych słów
nie ruszając "Obrażalskich", czyli: ........(?) ....(?!)
bodek nie leniwy tylko jest wrazliwy :)
przeprowadzke zaczal robic.....
i nie ma czasu sie obrobic,
w nowym domku juz sobie z iza mieszka ...
a internetu niestety jest tylko mala domieszka...
u pracownikow sobie w klawaiature stukam ...
ale czasami i na wz zastukam :) heheheh :)
(do 21 grudnia bez netu)