Bardzo prosze, nie wklejajcie do przepisow nieostrych zdjec. To troche tak, jakby wpisac przepis w ten sposob:
jablecnik
utrzepaj jaja z cukrem i tluszcem wsyp make wymieszaj, nastepnie wszystko, dodaj rodzynki iine bakalie, a nastepnie upiecz w temratuirze 200 stopni Posyp pudrem najlepszy na świezo
Nic z tego nie zrozumieliscie? To tak jakbyscie mimo usilnych staran nie mogli zobaczyc, co jest na zdjeciu, ktore ktos wkleil. Cos tam chcial przekazac, ale nie do konca mu wyszlo :)
pozdrawiam i prosze o litosc nad oczyskami uzytkownikow, wklejajcie zdjecia o przyzwoitej jakosci lub nie wklejajcie ich wcale - dzis znow wydawalo mi sie, ze potrzebuje okularow ("zawijaniec-z braku laku" owszem, zapowiada sie smakowicie, ale wyglada, coz... wcale nie wyglada, bo niewiele widac...)
ps Dankarz, przesylam przepraszajace calusy, mam nadzieje, ze sie nie pogniewalas na mnie
No i gdybyś nie przesłała tych całusów to nie wiem co by było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aparat mam do kitu, mój leży w Amsterdamie i to dlatego są takie a nie inne,zaraz je wykasuje, hm..... przez moje okulary troche widać heheheh
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > Wykasowane zgodnie z życzeniem, pozdrawiam
niepotrzebnie usuwalas wszystkie, tylko jedno, to ostatnie, bylo mydelkowate :) A pamietasz zdjecie mojego kwiatka kalanchoe w galerii? Robilam je telefonem komorkowym.
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > To ostatnie było mydełkowate bo jeszcze zawijaniec parował i tak pachniał, że > ręka mi się zatrzęsła hehehe a Twoje wcale nie było takie złe.
no toz wlasnie o to mi chodzilo, ze i badziewiem da sie cos cyknac
Bardzo prosze, nie wklejajcie do przepisow nieostrych zdjec.
To troche tak, jakby wpisac przepis w ten sposob:
jablecnik
utrzepaj jaja z cukrem i tluszcem wsyp make wymieszaj, nastepnie wszystko, dodaj rodzynki iine bakalie, a nastepnie upiecz w temratuirze 200 stopni
Posyp pudrem najlepszy na świezo
Nic z tego nie zrozumieliscie? To tak jakbyscie mimo usilnych staran nie mogli zobaczyc, co jest na zdjeciu, ktore ktos wkleil. Cos tam chcial przekazac, ale nie do konca mu wyszlo :)
pozdrawiam i prosze o litosc nad oczyskami uzytkownikow, wklejajcie zdjecia o przyzwoitej jakosci lub nie wklejajcie ich wcale - dzis znow wydawalo mi sie, ze potrzebuje okularow ("zawijaniec-z braku laku" owszem, zapowiada sie smakowicie, ale wyglada, coz... wcale nie wyglada, bo niewiele widac...)
ps Dankarz, przesylam przepraszajace calusy, mam nadzieje, ze sie nie pogniewalas na mnie
No i gdybyś nie przesłała tych całusów to nie wiem co by było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aparat mam do kitu, mój leży w Amsterdamie i to dlatego są takie a nie inne,zaraz je wykasuje, hm..... przez moje okulary troche widać heheheh
Wykasowane zgodnie z życzeniem, pozdrawiam
zadowolona kazda strona:):):):):):):):)
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> Wykasowane zgodnie z życzeniem, pozdrawiam
niepotrzebnie usuwalas wszystkie, tylko jedno, to ostatnie, bylo mydelkowate :)
A pamietasz zdjecie mojego kwiatka kalanchoe w galerii? Robilam je telefonem komorkowym.
To ostatnie było mydełkowate bo jeszcze zawijaniec parował i tak pachniał, że ręka mi się zatrzęsła hehehe a Twoje wcale nie było takie złe.
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> To ostatnie było mydełkowate bo jeszcze zawijaniec parował i tak pachniał, że
> ręka mi się zatrzęsła hehehe a Twoje wcale nie było takie złe.
no toz wlasnie o to mi chodzilo, ze i badziewiem da sie cos cyknac
sciski