Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Niewyraźne zdjęcia

• Autor: Wkn Data: 2007-11-27 16:16:46

Bardzo prosze, nie wklejajcie do przepisow nieostrych zdjec.
    To troche tak, jakby wpisac przepis w ten sposob:

jablecnik

utrzepaj jaja z cukrem i tluszcem wsyp make wymieszaj, nastepnie wszystko, dodaj rodzynki iine bakalie, a nastepnie upiecz w temratuirze 200 stopni
    Posyp pudrem najlepszy na świezo

Nic z tego nie zrozumieliscie? To tak jakbyscie mimo usilnych staran nie mogli zobaczyc, co jest na zdjeciu, ktore ktos wkleil. Cos tam chcial przekazac, ale nie do konca mu wyszlo :)

pozdrawiam i prosze o litosc nad oczyskami uzytkownikow, wklejajcie zdjecia o przyzwoitej jakosci lub nie wklejajcie ich wcale - dzis znow wydawalo mi sie, ze potrzebuje okularow ("zawijaniec-z braku laku" owszem, zapowiada sie smakowicie, ale wyglada, coz... wcale nie wyglada, bo niewiele widac...)

ps Dankarz, przesylam przepraszajace calusy, mam nadzieje, ze sie nie pogniewalas na mnie

• Autor: dankarz Data: 2007-11-27 16:23:50

No i gdybyś nie przesłała tych całusów to nie wiem co by było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aparat mam do kitu, mój leży w Amsterdamie i to dlatego są takie a nie inne,zaraz je wykasuje, hm..... przez moje okulary troche widać heheheh

• Autor: dankarz Data: 2007-11-27 16:28:16

Wykasowane zgodnie z życzeniem, pozdrawiam

• Autor: Bodek Data: 2007-11-27 16:29:24

zadowolona kazda strona:):):):):):):):)

• Autor: Wkn Data: 2007-11-27 16:37:09

Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
    > Wykasowane zgodnie z życzeniem, pozdrawiam

niepotrzebnie usuwalas wszystkie, tylko jedno, to ostatnie, bylo mydelkowate :)
    A pamietasz zdjecie mojego kwiatka kalanchoe w galerii? Robilam je telefonem komorkowym.

• Autor: dankarz Data: 2007-11-27 16:43:05

To ostatnie było mydełkowate bo jeszcze zawijaniec parował i tak pachniał, że ręka mi się zatrzęsła hehehe a Twoje wcale nie było takie złe.

• Autor: Wkn Data: 2007-11-27 17:30:55

Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
    > To ostatnie było mydełkowate bo jeszcze zawijaniec parował i tak pachniał, że
    > ręka mi się zatrzęsła hehehe a Twoje wcale nie było takie złe.

no toz wlasnie o to mi chodzilo, ze i badziewiem da sie cos cyknac

sciski

Przejdź do pełnej wersji serwisu