Chcialam po cichu wspomniec, ze dzis zniknely moje, otrzymane od Was komentarze.. pod moim tortem Weselnym.. :( Jest mi przykro z tego powodu... nie wiem dlaczego tak sie stalo. W koncu bylo to Wasze uznanie dla mojej pracy. Czy jestem jedyna, ktorej komentarze zniknely? sprawdzcie, prosze.. ... smutna Glumanda.
Moje komentarze w jednym przepisie też zniknęły chociaż na ogólnej liście są. Może wkrótce się pojawią tak jak wiele innych rzeczy, które pojawiały się po czasie.
Chcialam po cichu wspomniec, ze dzis zniknely moje, otrzymane od Was komentarze.. pod moim tortem Weselnym.. :(
Jest mi przykro z tego powodu... nie wiem dlaczego tak sie stalo. W koncu bylo to Wasze uznanie dla mojej pracy.
Czy jestem jedyna, ktorej komentarze zniknely? sprawdzcie, prosze.. ... smutna Glumanda.
Moje komentarze w jednym przepisie też zniknęły chociaż na ogólnej liście są. Może wkrótce się pojawią tak jak wiele innych rzeczy, które pojawiały się po czasie.
Glumanda, Pampas zajął się sprawą tajemniczego zniknięcia...
Poczekajmy i badźmy dobrej myśli.
Ok, dziekuje, mam nadzieje, ze mu sie uda...
Dziekuje, milosciwie panujacym nam Moderatorom .. za odzyskanie moich komentarzy :) szczesliwa Glumanda!